Citește Descrierea Oficială

Ebes Spania ™ Business School Business School Spania - Business School spaniolă, Filiala Ebes.com, opereaza brandul on-line © ebes.es ™, fiind născut cu o investiție mare de capital privat în Spania și dezvoltarea o dezvoltare continuă de pregătire on-line, cu limita fiind liderul mondial în formare virtuală mare on-line. Cu o consolidare puternică a pieței, vizitați această pagină în fiecare zi sute de studenți și profesioniști din întreaga lume. A site-ului și aplicații ebes.es primi vizitatori în căutarea pentru formarea de elită și pregătirea de afaceri la cel mai înalt nivel internațional.

Ebes Business School Spania ™ Aceasta garantează cea mai bună pregătire virtuale anual în mai mult de cincizeci de țări cu selectarea profesioniștilor mai bune acreditate la nivel mondial. Bazat în Spania, funcționează în mod direct și practic în întreaga lume, și mai ales într-un mod personal și în orașele europene din Madrid, Barcelona, ​​Sevilla, Granada, Amsterdam, Atena, Berlin, Bruxelles, Bordeaux, Cambridge, Dublin , Dusseldorf, Faro, Lisabona, Londra, Malaga, Paris, Roma, Veneția și Zurich. Avem o echipa de asistenta pentru clienti multilingv care ajută clienții noștri au nevoie tot.

În cazul în care este Ebes Business School Spania?

Spania Ebes Business School este o scoala internationala de origine și a studenților spaniolă în peste 30 de țări. Sediul nostru este situat în orașul Sevilla, dar suntem foarte norocosi sa avem profesionisti in mai mult de 10 de tari care fac noi una dintre cele mai multiculturale lumea școli de afaceri.

Ce pot studia la Școala de Afaceri Ebes Spania?

Oferta de formare este compusă în prezent din peste 20 de grade. Avansat, experți, profesioniști, masterat, MBA si postuniversitare de formare de specialitate postuniversitare.

Formare specializată include aproape toate de formare exclusiv de a companiilor, organizațiilor și instituțiilor guvernamentale și limbi.

Eu pot studia de oriunde din lume?

Ebes Spania este o scoala de multidisciplinare inovatoare de afaceri,, multicultural, axat pe învățământ la distanță și on-line prin intermediul unui campus virtual intuitiv și accesibile.

Profilul dintre studenții noștri evidențiază diversitatea și eliminarea frontierelor, ca membrii comunității noastre educaționale pot studia oriunde, fie îndrumat de profesori de prestigiu internațional, de a interacționa cu studenții din alte țări ... etc folosind un studenți conexiune la internet Puteți studia oriunde, oricând, indiferent de locul în care vă aflați.

POLITICA DE CALITATE

Audituri de calitate în nivelul de pregătire al serviciilor oferite la diferite companii și studenți apreciază un sentiment de îmbunătățirea constantă și forță determina politicile de excelență, care să conducă la minimizarea costurilor, îmbunătățirea eficienței și în cele din urmă să urmeze oferind un nivel maxim de pregătire prin intermediul nostru © Campusul Virtual Ebes ™.

Programe predate în:
Spaniolă