EALDE Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

introducere

Școala de Administrație, Conducere, Management și Antreprenoriat (EALDE) este o școală de afaceri online de top din lumea spaniolă. Are mai mult de 10 ani de experiență, în care a participat la formarea a peste 5.000 de manageri și profesioniști.

Cursurile de masterat și postuniversitare ale EALDE Business School folosesc o metodologie inovatoare, profitând de potențialul eLearning de a oferi predare la nivel înalt. Predarea este axată pe învățarea colaborativă și rezolvarea cazurilor practice aplicabile vieții reale. Toate programele sale online culminează cu o săptămână față în față de antrenament voluntar în Spania.

EALDE Business School vă ajută să faceți un salt în cariera dvs. cu grade de diferențiere, predate de profesori experți, activi în companii de prestigiu. Are cursuri de masterat și postuniversitare destinate directorilor, profesioniștilor și antreprenorilor în domenii precum Managementul Riscului, Managementul Proiectelor, Marketing, Cibersecuritate, Finanțe și Managementul Afacerilor.

Echipa EALDE Business School lucrează de la sediul central din Spania pentru a oferi o experiență academică unică. Acest lucru face posibilă compatibilizarea studiilor cu munca profesională și viața profesională.

Profilul studentului

EALDE Business School are o mare proiecție internațională, în special în țările din America Latină. În fiecare an, profesioniști din 20 de țări diferite sunt instruiți cu această școală de afaceri pentru a-și asuma responsabilitatea pentru managementul superior al companiilor și organizațiilor.

EALDE Business School vizează:

 • Auditori internaționali
 • Analiști financiari
 • Ingineri civili și industriali
 • Managerii de asigurări
 • avocați
 • Dezvoltatori de software
 • Manageri de proiect
 • Ofițeri pentru securitatea informațiilor și securitate cibernetică
 • Antreprenorii interesați de e-Business
 • Experți în logistică și lanțul de aprovizionare
 • Consilieri în sectorul petrolului și gazelor

Acreditari:

Universitatea Catolică San Antonio din Murcia (UCAM).

AEEN: Asociația Spaniolă a Școlilor de Afaceri.

BALES: Asociația de afaceri a studiilor latino-americane

ICDE: Consiliul internațional pentru învățământ deschis și la distanță.

PMI: Sponsorizarea capitolului spaniol.

valori:

„Scopul nostru este să instruim liderii organizațiilor viitorului”, Enrique Farrás, directorul EALDE Business School .

La EALDE Business School înțelegem compania ca o organizație formată din oameni cu un scop comun. Managerul trebuie să ia decizii gândindu-se la ele, știind că orice acțiune, oricât de mică este un proces care are repercusiuni asupra celorlalți. Etica și leadershipul, dezvoltarea profesională și încrederea sunt valori pe care programele noastre le transmit studenților.

Intenționăm să oferim abilități și aptitudini care să garanteze studentului obținerea succesului în afaceri, menținând în același timp o responsabilitate etică și socială în organizația lor.

Locații

Comunitatea Madrid

Address
C/ del Golfo de Salónica, 27
28033 Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră