EAE Business School International

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EAE este o instituție de învățământ superior la nivel internațional. Cu 50 de ani de experiență într-o Școală de Afaceri, EAE a fost implicată în formarea a peste 65.000 de directori și profesioniști. În fiecare an, participanții din peste 72 de țări își dezvoltă abilitățile la EAE, echipându-le pentru a îndeplini roluri de responsabilitate în lumea afacerilor și a instituțiilor.

Activitatea EAE are loc în trei Campusuri: 2 în Barcelona, care desfășoară programe de calificare comună cu Universitat Politècnica de Catalunya și cursul de Business Administration; și campusul din Madrid, unde se desfășoară programe de învățământ superior în colaborare cu Universidad Camilo José Cela. Integrarea EAE în cadrul Diviziei de pregătire a Grupo Planeta a dat un nou impuls dezvoltării educației în afaceri a instituției. Legăturile și sprijinul Grupo Planeta, lider mondial în generarea și publicarea conținutului în domeniul managementului, au consolidat experiența solidă a EAE și ne oferă o poziție privilegiată în rândul școlilor de afaceri spaniole și internaționale.106806_4.jpg

EAE Business School este clasată în prezent ca cea de-a doua cea mai bună Școală de Afaceri din Spania în clasamentul MERCO 2014. Acest lucru a fost realizat datorită unei credințe ferme în proiectul nostru: efortul pentru excelența academică de a deveni un centru de conducere al calității managementului. Cu privirile noastre stabilite ferm în această direcție, suntem pe deplin angajați în lumea afacerilor și dezvoltarea viitoarelor lideri. Directorii noștri trebuie, așadar, să aibă un nivel de calitate și competențe în domeniul managementului afacerilor, care să le acorde autoritatea necesară pentru a guverna eficient o instituție.

Acest obiectiv ne-a determinat să ne cerem din ce în ce mai mult de noi înșine. Ca urmare, standardele ridicate de calitate aplicate de EAE au permis instituției să devină prima Școală de Afaceri din Spania pentru a obține certificarea ISO 9001 internațională a calității, care susține și garantează nivelul academic ridicat al programelor noastre. De asemenea, ni sa acordat acreditarea AEEDE, o aprobare care reflectă recunoașterea și calitatea academică a celor mai bune școli de afaceri spaniole. EAE face, de asemenea, parte din organisme naționale și internaționale de prestigiu, cum ar fi AACSB International (Asociația pentru școlile colegiilor de afaceri din Advance), EFMD (Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului), CLADEA (Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración) învățarea pe tot parcursul vieții), EBEN (Rețeaua europeană de etică în afaceri) și Rețeaua europeană de MBA.

Pe scurt, la EAE Business School suntem ferm angajați să instruim liderii de afaceri ai viitorului cu o abordare clară a omului și o viziune internațională.106823_5.jpg

Locații

Barcelona

Address
Campus Barcelona
C/ Aragó, 55

C/ Tarragona, 110

08015 Barcelona, Catalonia, Spania

Madrid

Address
Campus Madrid
C/ Joaquín Costa, 41

28002 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania