EAE | Programas Distancia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Modul în care oamenii învață și-a schimbat

De învățare la distanță este o realitate astăzi în întreaga lume. O mare parte din Europa, Asia și America de universități oferă programe de masterat și la distanță. inovație educațională a avut loc datorită apariției unor noi suporturi tehnologice, care se schimbă modul în care oamenii invata, crearea de oportunități uriașe.

EAE Business School, conștient de această nouă realitate, a decis în 2007 să includă în programele lor metodologiile de formare la distanță online și Blended Blended. Deci, elevii lor pot beneficia de mai multe avantaje de a fi capabil de a studia la o distanță:

Reconciliază locul de muncă și viața de familie

Utilizarea activă a noilor tehnologii face posibilă reconcilierea activității de formare cu viața profesională și de familie.

La propriul ritm

Fără îndoială, una dintre cele mai mari avantaje de a fi capabil de a studia la o distanță. Programul dispune de EAE Distanța online și Blended Blended permite fiecărui elev să se adapteze studiile în ritmul lor propriu, astfel cum calendarul academic este flexibil și adaptabil la nevoile fiecărui elev. Consilierul academic va însoți studentul pe tot parcursul procesului de formare la ritmul pe care această marcă, având în vedere că are până la 3 ani pentru a termina studiile de masterat și 2 ani pentru programele superioare. 80% dintre studenții noștri termina studiile pe o perioadă de 12 până la 18 luni.

În cazul în care și oricând

Distanța online și Modalităi Blended Blended permit studierea la momentul și locul pe care studentul dorește. Modelul pedagogic al programelor EAE adaptate tuturor circumstanțelor (disponibilitatea de timp sau locație geografică, de exemplu).

Această flexibilitate face potrivit pentru orice situație a avea acces la campusul online si continua studiile. În plus, studenții nu are nevoie să transporte materialele de învățare, să dispună de ele în versiune digitală pe campus.

Economisiti timp

Cu modalități de învățare la distanță online sau Blended Blended economisește timp: nu mai este necesar pentru a merge la locul unde se desfășoară cursuri. Este studentul care decide unde vrea să studieze.

Fii creativ

Studentul este centrul activității noastre educaționale: tot conținutul și modelul educațional se învârt în jurul nevoilor dumneavoastră. Metodologia de EAE Business School este împărțit în trei zone, care iau elevul ca nucleu:

  • Învățarea se bazează pe experiența: adapta și aplica toate conceptele teoretice pentru lumea reală.

Învățarea se bazează pe probleme: studentul trebuie să răspundă la diferite adversitățile și să aplice cunoștințele dobândite. Formarea se bazează pe studii de caz: profesori simula cazuri reale în clasă pentru a stimula învățarea elevilor.

În plus, studenții au Campus on-line de EAE Business School și resurse, servicii și activități pentru a dezvolta în continuare procesul de învățare. Toate aceste elemente sunt adaptate pentru a sprijini cererile și preocupările fiecărui elev.

Locații

Spania Online

Address
Spania Online, Spania