EADA Business School Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EADA - Escuela de Alta Dirección y Administración

Timpuri financiare clasament curent: 84 Instituția noastră este fondată pe valorile de efort, angajament și lucrului bine facut. Misiunea noastra este de a contribui la o societate mai echitabilă, mai echilibrată și durabilă. Fondată în 1957, EADA a fost una dintre primele instituții spaniole să furnizeze programe de formare care au vizat în mod special lumea afacerilor.

Am fost întotdeauna cunoscut pentru abordarea noastră strictă academic și practic orientată către aplicarea cunoștințelor la ziua reală a companiei Ziua Mondială. Metodologiile noastre educationale promova "learning by doing". De peste 50 de ani EADA a fost în prima linie de Training Manager și-companie de training programe pentru comunitatea de afaceri. Relațiile noastre de lungă durată cu peste 350 de companii asociate constituie coloana vertebrală a formării noastre și intenționează să abordeze nevoile lumii corporative îndemnând participanții cu privire la programele noastre să-și asume un rol activ în propria lor dezvoltare a carierei. Peste 120.000 de participanți din peste 40 de tari au încredințat formarea lor pentru noi, care, în sine merge pentru a arăta că este EADA una dintre școlile cele mai inovatoare și prestigioase de afaceri din Europa. EADA este o instituție deschisă, plural și diverse. Sperăm să fie în măsură să colaboreze cu tine, în scopul de a înțelege și a răspunde nevoilor dumneavoastră de formare.

Misiune

Suntem o organizație independentă, non-profit institutie de luare fondată în Barcelona (Spania) în 1957. Noi credem în organizații și firme cu valori umane. Suntem dedicati pentru formarea și dezvoltarea de oameni și la promovarea excelentei profesionale. Prin cercetare si educatie ne-am propus de a instrui manageri de companii și organizații, care sunt eficace punct de vedere economic, social responsabil și ecologic. Ne-am propus să continuăm în timp, pentru a putea să suporte o influență asupra societății. Noi gestionăm noi eficient. Avem nevoie pentru a face un profit prin activitatea noastră, în scopul de a asigura un sunet și viitor viabil pentru instituția noastră.

  • Noi credem că managerii bune au inteligenta emotionala, abilitati de rezolvare a problemelor și capacitățile de conducere. Din acest motiv, participanții care iau parte la unica Programul de dezvoltare profesionala (PDP) în EADA's centru de formare rezidențial. PDP include un plan de creștere personală și profesională și participanții să își dezvolte abilitățile necesare pentru a reuși moale în lumea afacerilor (diversitatea culturală, Abilitati de prezentare, tehnici de negociere, leadership și de integrare)

Locații

Barcelona

Address
EADA
C/ Aragó 204 - 08011

CP 08011 Barcelona, Catalonia, Spania

Acreditări