Divulgazione Dinamica

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Divulgazione Dinamica este un centru internațional de formare și de producție educativ. Scopul său este de a elabora produse formative Montarea nevoile noilor profesioniști în domeniul științelor sociale. Începând cu anul 2000 același grup de profesioniști care au fondat inițial firma, încă se dezvoltă intervenții în domeniile noastre de specializare (de dezvoltare locală, de mediere socială, cooperare internațională, animație socio-cultural, de relaxare și timp liber, de educație, noi domenii de ocuparea forței de muncă, intervenție socială) . Divulgazione Dinamica ofera calitate MASTERS ONLINE, elaborate de specialiști și tehnicieni selectate pentru cunoștințele și experiența lor în fiecare subiect. Mai mult decât atât, noi oferim titlurile profesionale adaptate la nevoile contemporane ale pieței forței de muncă și de a oferi un serviciu personalizat de profesioniști cu experiență și cunoștințe ale proceselor de educație și de management didactic larg. DIvulgazione Dinamica este un membru al Asociación Nacional de Centros de E-Learning Y Distancia (ANCED - National Distanța și de asociere E-Learning), singura organizație enterpreneurial calitatea educației și învățământului, în conformitate cu Regulamentul internațional ISO 9001. ANCED aparține de: -ICDE (Consiliul Internațional pentru Învățământul la Distanță), recunoscută de Organizația Națiunilor Unite ca ONG responsabil pentru distanță, educație on-line și deschis și afiliată la ONU prin UNESCO. -EADL (European Association Învățământ la Distanță). -EEOS (Asociación de Usuarios Españoles de sateliți para la Educación); ANCED este un membru fondator al EEOS. -CEOE (Confederación Española de Organizaciones Empresariales). În momentul de față suntem prezenți în Spania, Italia și Mexic. Scopul nostru este de a extinde activitatea noastră în Portugalia și Brazilia, să nu mai vorbim țările vorbitoare de engleză.

Ce să alegeți DIVULGAZIONE DINAMICA Divulgazione Dinamica oferă o pregătire profesională on-line cu următoarele beneficii:

Mod, care permite o mai mare flexibilitate și de gestionare a timpului autonom de formare e-learning, cu o sală de clasă virtuală disponibil 24/7. Suport tutorial permanent. Posibilitatea de a personaliza planul de studiu în conformitate cu obiectivele formative și profesionale ale studentului. O diplomă finală și un certificat care atestă abilitățile dumneavoastră profesionale cu valabilitate națională și internațională. Preturi flexibile, în funcție de nevoile elevului, plata poate fi împărțit în rate fără dobânzilor. Posibilitatea de a continua formarea în calitate de stagiu într-o firmă. Serviciu de orientare profesională gratuit.

Locații

Seville

Address
Avda Blas Infante, 6, 5° C-D
Edificio Urbis

41011 Seville, Andaluzia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: