University of Deusto: Deusto Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În ciuda situației actuale provocate de COVID-19, echipa de admitere de la Deusto Business School este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare cu privire la programele noastre de master prin e-mail, Skype sau prin telefon.

Procesul de admitere pentru 2020-2021 rămâne deschis pentru toate programele și poate fi inițiat online. În plus, DBS îi va ține pe candidați la curent cu orice modificări care ar putea afecta procesul nostru de admitere.

ȘCOALA DE BUSINESS DEUSTO: O INSTITUȚIE DIN STUDIU

Deusto Business School este prima școală de afaceri din Spania, cu peste o sută de ani de istorie ca referință globală pentru o educație de afaceri bine rotunjită. A fost pionier în formarea liderilor de afaceri în cele două locații ale sale:

  • La Comercial, care a făcut parte din campusul Bilbao din 1916.
  • ESTE, creat în 1956 în campusul din San Sebastián.

Deusto Business School se distinge prin coerența sa cu tradiția și prestigiul vechi de secole, în același timp îmbrățișând tendințele majore care transformă în prezent lumea de afaceri.

DBS vă oferă un cadru didactic format din lectori de la Universitatea din Deusto și lideri de afaceri cu experiență vastă. Metodologia noastră variată, modernă și interactivă se concentrează pe dezvoltarea abilităților prin colaborare și inovare.

În calitate de absolvent al DBS, vă veți alătura unei rețele profesionale de renume și în creștere de peste 15.000 de foști studenți prin Deusto Business Alumni.

Prin programele noastre, studenții noștri dezvoltă abilități și competențe de management diverse în funcție de valorile durabilității, responsabilității și eticii profesionale.

Cu asociațiile noastre de studenți, veți avea ocazia să vă dezvoltați cunoștințele și alte abilități în investiții, finanțe și consultanță.

Rata noastră de angajare este de 95% *. Elevii Deusto Business School lucrează într-o multitudine de domenii funcționale diferite, atât în sectorul privat, cât și în cel public: servicii bancare, finanțe, investiții, marketing, consultanță, administrație.

Avem o relație puternică între afaceri și universități. Astfel, veți putea ajuta la diferite conferințe susținute de profesioniști din companii importante.

Deusto este clasat printre cele mai bune 200 de universități din lume în afaceri și economie, iar pe locul 1 în sistemul universitar basc în conformitate cu Times Higher Education World University Ranking în 2018. Deusto a fost onorat și cu locul 1 în clasamentul University-Company de Fundația Everis, datorită adaptării la nevoile organizațiilor din sectorul privat.

INTERNAȚIONALIZĂRII

Deusto Business School menține acorduri și alianțe strategice importante cu unele dintre cele mai bune școli de afaceri și universități din lume, cu programe predate în comun sau module intensive desfășurate în centre renumite din străinătate. În plus, în fiecare an Deusto întâmpină studenți internaționali din întreaga lume.

INSTALAȚII ȘI ÎNVĂȚĂMÂNTURI

Campusul Bilbao

Universitatea Deusto din Bilbao are o locație privilegiată în inima orașului Bilbao, vizavi de Muzeul Guggenheim de pe malul drept al râului Nervion. La Comercial, o clădire istorică cu renovări moderne, găzduiește Deusto Business School. Biblioteca universității se găsește doar traversând râul Nervion și oferă spații extinse de studiu individuale și de grup. În campus, studenții vor găsi, de asemenea, mai multe zone de luat masa și cafenele, precum și un centru de fitness și wellness renovat recent „DeustoFit” și o varietate de spații comune.

Bilbao este un oraș cosmopolit înfloritor, deschis Europei, care a primit titlul de Cel mai bun oraș european 2018. A trecut printr-o reînnoire la scară largă a mediului și a urbanului începând cu anii ’90, când Muzeul Guggenheim a fost deschis ca clădire-pilot. După mulți ani ca hub industrial, simbolurile noului oraș sunt acum afaceri, timp liber și cultură. Zonele de coastă din apropiere sunt ideale pentru sporturi nautice, precum surf, windsurfing, scufundări și navigatie, iar lanțurile montane din apropiere oferă excursii de drumeții într-o varietate de niveluri de experiență.

1

106095_CampusBilbao.jpg

Campusul din San Sebastián

San Sebastián a fost aleasă Capitala Europeană a Culturii în 2016. Festivalul Internațional de Film din San Sebastián este unul dintre cele mai remarcabile din Europa, iar „Jazzaldia” și „Ziua muzicală” (festivaluri de jazz și, respectiv, muzicale clasice) sunt unele dintre cele mai importante culturi ale sale evenimente, fără a uita principalele sărbători tradiționale ale orașului, cunoscute sub numele de „Tamborrada”. Cartierul Vechi din San Sebastián este unul dintre cele mai bune locuri pentru a gusta bucătăria locală, de la celebrele "pintxo" până la cele mai bune restaurante din bucătăria autorului. Campusul din San Sebastián al Universității din Deusto, situat pe Paseo de Mundaiz, pe malul râului Urumea și în zona care înconjoară parcul Cristina-Enea, formează un complex universitar de 32.000 m 2 , chiar în inima orașului.

3

4

De ce să studiezi un master la DBS?

  • Toate programele Deusto Business School sunt programe oficiale .
  • Toate programele includ o cerință de stagiu .
  • Dacă nu aveți o diplomă de economie sau de afaceri , unele dintre programele Deusto Business School Master sunt o modalitate ideală de a vă oferi un pas în lumea profesională a afacerilor.
  • Dacă aveți deja o diplomă în Managementul Afacerilor, masteratul specializat la DBS este complementul perfect pentru a vă ajuta să vă începeți cariera profesională într-un anumit domeniu de afaceri.

Departamentul de servicii de carieră

Următoarele servicii sunt oferite tuturor participanților: asistență în gestionarea ofertelor de stagiu, prezentări corporative, seminarii pentru a dota participanții cu instrumente pentru îmbunătățirea perspectivelor lor de angajare, îndrumare profesională profesională etc.

Alumni Deusto Business

Deusto Business Alumni este o rețea formată din peste 15.000 de profesioniști care dețin funcții majore de companie în toate sectoarele atât în Spania, în toată Europa, cât și în străinătate.

Cazare

Universitatea din Deusto oferă un serviciu care ajută studenții să găsească cazare atât în Bilbao cât și în San Sebastián. Sunt oferite o varietate de opțiuni, inclusiv cazare privată, cazare, etc.

Campus Bilbao:

www.accommodationbilbao.deusto.es

Campus San Sebastián:

www.accommodationsansebastian.deusto.es

Relatii Internationale

Acest departament gestionează diferite programe internaționale și toate aspectele legate de studenții internaționali de la Universitatea din Deusto.

Mai multe informații: international.deusto.es

Viata de campus

Deusto Business School consideră că viața universității trece dincolo de clasă. DeustoCampus oferă următoarele activități, printre altele: sport, teatru, ateliere de scris, club de dezbatere, voluntariat social și cooperativ, grupuri de credință și solidaritate.

www.campusdeusto.es

Locații

Bilbao

Deusto Business School.

Address
Bilbao Campus

Hermanos Aguirre, 2

48014 Bilbao, țara Bascilor, Spania
Număr de telefon
+34 944 139 441

San Sebastián

Address
San Sebastian Campus
Mundaiz, 50

20012 San Sebastián, țara Bascilor, Spania
Număr de telefon
+34 944 139 441

Madrid

Address
Madrid Headquarters
Castelló, 76

28006 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania
Număr de telefon
+34 944 139 441