Citește Descrierea Oficială

ȘCOALA DE BUSINESS DEUSTO: O INSTITUȚIE DIN STUDIU

Deusto Business School este prima școală de afaceri din Spania. De altfel, este singura școală de afaceri din Spania care există de secole. A fost pionier în formarea liderilor de afaceri ca două locații:

  • La Comercial, care a fost aprt din campusul Bilbao din 1916.
  • ESTE, creat în 1956 în campusul din San Sebastián.

Deusto Business School se distinge prin coerența sa cu tradiția și prestigiul vechi de secole, în timp ce reușește să îmbrățișeze și tendințele majore care transformă în prezent lumea de afaceri.

Vă oferim un cadru didactic format din lectori ai Universității din Deusto și lideri de afaceri cu experiență vastă. Metodologia noastră variată, modernă și interactivă se concentrează pe dezvoltarea abilităților prin munca în echipă.

Vă veți alătura unei rețele profesionale de renume de peste 15.000 de foști studenți prin Deusto Business Alumni.

Cu programul nostru veți dezvolta abilități și competențe de management diferite în funcție de valorile durabilității, responsabilității și eticii profesionale.

Cu asociațiile noastre de studenți, veți avea ocazia să vă dezvoltați cunoștințele și alte abilități în investiții, finanțe și consultanță.

Rata noastră de angajare este de 95% *. Veți putea lucra în diferite domenii: servicii bancare, finanțe, investiții, marketing, consultanță, administrație ... Și în mai multe organizații: companii industriale, consumatori mari, bănci, administrație publică, consilieri, ONG-uri ...

Avem o relație puternică între afaceri și universități. Astfel, veți putea ajuta la diferite conferințe susținute de profesioniști din companii importante.

Deusto printre cele mai bune 200 de universități din lume în afaceri și economie, a 4-a universitate spaniolă și a 1-a în sistemul universitar basc conform clasamentului universitar mondial Times High Education Education din 2018.

Locul 1 în clasamentul companiei universitare din Fundația Everis, datorită adaptării la nevoile companiei.

INTERNAȚIONALIZĂRII

Școala Deusto Business păstrează acorduri importante și alianțe strategice cu unele dintre cele mai bune școli de afaceri și universități din lume, cu programe predate în comun sau module intensive efectuate la centre renumite din străinătate.

INFRASTRUCTURĂ ȘI ÎNTREPRINDERI

Campusul Bilbao

Bilbao este un oraș cosmopolit înfloritor, deschis Europei, premiat ca cel mai bun oraș european 2018. Acesta a fost reînnoit pe scară largă de mediu și urban din anii 90, când Muzeul Guggenheim este clădirea-steag. După mulți ani ca hub industrial, simbolurile noului oraș sunt acum afaceri, timp liber și cultură. Zonele de coastă din apropiere sunt ideale pentru sporturi nautice precum surfing, windsurfing, scufundări și navigatie. Universitatea Deusto din Bilbao are o locație privilegiată în inima Bilbao, vizavi de Muzeul Guggenheim de pe malul drept al râului Nervion. 1

106095_CampusBilbao.jpg

Campania San Sebastian

San Sebastian a fost aleasă Capitala Europeană a Culturii pentru 2016. Festivalul internațional de film din San Sebastián este unul dintre cei mai remarcabili din Europa. „Jazzaldia” sau Festivalul de Jazz și „Ziua muzicală” (festivaluri de jazz și respectiv muzicale clasice) sunt unele dintre cele mai importante evenimente culturale ale sale, fără a uita principalele sărbători tradiționale ale orașului, cunoscute sub numele de „Tamborrada”. Cartierul Vechi din San Sebastián este unul dintre cele mai bune locuri pentru a gusta bucătăria locală, de la celebrele "pintxo" la cele mai bune restaurante de bucătărie cu autori. Campusul din San Sebastián al Universității din Deusto, situat pe Paseo od Mundaiz, pe malul râului Urumea și în zona care înconjoară parcul Cristina-Enea, formează un complex universitar de 32.000m2, chiar în inima orașului.

3 4

De ce să studiezi un master la DBS?

  • Toate programele Deusto Business School sunt programe oficiale .
  • Toate programele includ un stagiu .
  • Dacă nu aveți o diplomă de economie sau de afaceri , unele dintre programele Deusto Business School Master sunt o modalitate ideală de a vă oferi un pas în lumea profesională a afacerilor.
  • Dacă aveți deja o diplomă în Managementul Afacerilor, masteratul specializat la DBS este complementul perfect pentru a vă ajuta să vă începeți cariera profesională într-un anumit domeniu de afaceri.

Departamentul pentru servicii de carieră:

Pentru toți participanții sunt oferite următoarele servicii: asistență în gestionarea ofertelor de stagii, prezentări corporative, seminarii pentru a dota participanții cu instrumente pentru a-și îmbunătăți perspectivele de angajare, îndrumare profesională profesională etc.

Alumni Deusto Business:

Aceasta este o rețea formată din peste 15.000 de profesioniști care dețin funcții majore de companie în toate sectoarele atât din Spania, cât și de peste mări.

Cazare

Universitatea din Deusto oferă un serviciu care își propune să vă ajute să găsiți cazarea pe care o căutați, asigurându-vă că veți rămâne alături de noi cât mai confortabil și plăcut.

Campus Bilbao:

www.accommodationbilbao.deusto.es

Campus San Sebastián:

www.accommodationsansebastian.deusto.es

Relatii Internationale

Acest departament gestionează diferite programe internaționale și toate aspectele legate de studenții internaționali de la Universitatea din Deusto.

Mai multe informații: www.internaitonal.deusto.es

Viata de campus

Deusto Business School consideră că viața univeristy trece dincolo de clasă. Campusul Deusto oferă activitățile următoare, pentru a numi doar câteva: sport, teatru, ateliere de scris, club de dezbatere, voluntariat social și cooperativ, grupuri de credință și solidaritate ...

www.campusdeusto.es

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă
  • Limba franceza

Această școală oferă și:


University of Deusto: Deusto Business School

Acest master oferă viitorilor manageri expertiza adecvată pentru a recunoaște oportunitățile de afaceri internaționale și pentru a proiecta și implementa o strategie de a ... [+]

Descrierea programului

Acest program de masterat echipează viitorii lideri de afaceri cu cele mai eficiente competențe pentru a detecta oportunitățile de afaceri internaționale și a proiecta și implementa strategia de afaceri internațională.

Sunt identificate aspectele cheie ale managementului internațional (marketing, finanțe, resurse umane etc.). Programul se concentrează pe domeniul specializat în managementul afacerilor internaționale, subliniind particularitățile diferitelor zone geografice (Asia, Europa, Ibero-America, SUA, Canada, Africa și Oceania) și favorizează dezvoltarea abilităților de lucru în termeni multiculturali.

Campus: San Sebastián... [-]

Spania San Sebastián
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Deusto: Deusto Business School

Acest program este conceput în special pentru persoanele cu medii care nu au legătură cu managementul (de exemplu, inginerie, drept, știință, sociologie ...) asigurându-s ... [+]

Descrierea programului

Acest program oficial este conceput în special pentru persoanele cu medii care nu au legătură cu managementul (de exemplu, inginerie, drept, știință, sociologie ...) asigurându-se că pot profita din plin de această oportunitate educațională unică. Acest program își propune să ofere studenților o pregătire cuprinzătoare în mediul profesional și personal, întrucât acestea îndeplinesc competențele, abilitățile și aptitudinile cerute de directorii de afaceri. Se pune accentul pe antreprenoriat.

Campus: San Sebastián

Credite: 90 ECTS

Dedicare: normă întreagă

Internship: obligatoriu. 30 ECTS

Limba: spaniolă

Program Curs și discipline ECTS Contabilitate și control de gestiune 6 Contectul socio-economic și juridic în StartUps 6 Managementul marketingului 6 Planificare strategica 5 Management financiar 7 Managementul oamenilor 6 Managementul proceselor și luarea deciziilor 6 Durabilitate și inovație responsabilă într-o lume interconectată 6 Management avansat 6 Internship 30 Proiect final de master 6 TOTAL 90 Cerințele de admitereSpaniolă: B2... [-]
Spania San Sebastián
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Deusto: Deusto Business School

Acest program formează profesioniști pentru a promova și conduce dezvoltarea de proiecte de afaceri în colaborare cu obiectivele unei companii și să promoveze succesul să ... [+]

Descrierea programului

Acest program oficial este potrivit pentru absolvenții recente, care sunt dispuși să-și asume provocarea acestei experiențe educative intense, care include o mare mobilitate și schimbări culturale. Studenților li se oferă posibilitatea de a studia managementul afacerilor dintr-o perspectivă globală.

Programul se desfășoară în trei țări. Deusto Business School (Bilbao, Spania). Școala de afaceri Audencia (Nantes, Franța) și Univesrity of Bradford (Bradford, Regatul Unit). Limba oficială a fiecărei țări va fi limba de instruire.

Campus: Bilbao, Nantes, Bradford.

Credite: 90 ECTS

Dedicare: Timp complet

Stagiu: Obligatoriu, 3-6 luni și în orice țară.... [-]

Spania Bilbao Regatul Unit Bradford Franţa Nantes  + 2 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Deusto: Deusto Business School

Acest program oficial de masterat vă va oferi nevoia de pregătire avansată pentru a răspunde cererii crescânde de profesioniști și cercetători, cu viziune strategică sist ... [+]

Descrierea programului

Acest program oficial de masterat vă va oferi nevoia de pregătire avansată pentru a răspunde cererii crescânde de profesioniști și cercetători, cu viziune strategică sistematică și abilități de a conduce organizații și teritorii, făcându-le în același timp inovatoare și competitive. După o perioadă inițială de subiecte comune, programul oferă două profiluri diferite:

Practică profesională: această cale pare să formeze profesioniști capabili să gestioneze proiecte strategice pentru a îmbunătăți competitivitatea organizației și a teritoriilor.Cercetare: această pistă își propune să pregătească studenții să facă cercetări în domeniul competitivității și inovării și disertația lor.... [-]
Spania Bilbao San Sebastián Regatul Unit Cambridge Italia Florenţa Madrid  + 4 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză,Spaniolă
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Deusto: Deusto Business School

Acest program oficial de Master urmărește să pregătească viitorii directori capabili să-și asume responsabilități în domeniul marketingului, oferindu-le cunoștințe avansa ... [+]

Descrierea programului

Acest program oficial de master urmărește să pregătească viitorii directori capabili să-și asume responsabilități în domeniul marketingului, oferindu-le cunoștințe avansate ale competențelor cerute pe piețele din ce în ce mai globale și interconectate. Acești profesioniști sunt echipați pentru a proiecta strategii de marketing global și pentru a determina politicile de relații cu clienții, canalele de distribuție și management, comunicarea integrată și managementul mărcii.

Campus: San Sebastián

Credite: 60ETCS

Dedicare: normă întreagă

Stagiu: Obligatoriu 6-18 ECTS

Limba: spaniolă (85%), engleză (15%).... [-]

Spania Bilbao San Sebastián
Septembrie 2020
Engleză,Spaniolă
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Deusto: Deusto Business School

Gradul oficial de Master în Resurse Umane (predat în spaniolă) este o modalitate profesională competentă de a integra și dezvolta oamenii în cadrul proiectului de afaceri ... [+]

Descrierea programului

Dacă doriți o carieră în managementul oamenilor, masterul în resurse umane vă poate ajuta să vă completați cariera de formare profesională oferind cunoștințe, aptitudini și abilități în domeniul resurselor umane. Dacă lucrați în resurse umane și sunteți preocupat să vă actualizați cunoștințele și să învățați tendințele de management al persoanelor noi sau doriți să vă extindeți domeniul de perspective profesionale, acest program este potrivit pentru dvs. Participanții la acest master oficial vor face un stagiu (participanți fără experiență) sau un proiect de îmbunătățire (profil experimentat) care vă va permite să aplicați concepte și tehnici anterioare.... [-]

Spania Bilbao
Septembrie 2020
Engleză,Spaniolă
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Deusto Business School.
Address
Bilbao Campus
 Hermanos Aguirre, 2
48014 Bilbao, țara Bascilor, Spania
Website
Număr de telefon
+34 944 139 441
Address
San Sebastian Campus Mundaiz, 50
20012 San Sebastián, țara Bascilor, Spania
Număr de telefon
+34 944 139 441
Address
Madrid Headquarters Castelló, 76
28006 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania
Număr de telefon
+34 944 139 441