Bau Design College of Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

PREZENTARE

Bau este un centru care oferă învățământ superior în domeniul de proiectare. Situat în Barcelona, Unul dintre cei mai importanti orase din domeniul de proiectare, BAU este situat într-o zonă industrială de peste 6.000 m2, echipat cu camere specifice pentru spatii didactice și multi-scop, menite să promoveze cercetarea, creație și inovare.

Instruirea oferit la Bau se materializează în universitate grade în grafic, audiovizual, amenajari interioare si design vestimentar, precum și Diplome de master și postuniversitare. Acesta oferă, de asemenea, alte cursuri, cum ar fi Diploma in Design "Bau Nit" (Bau Seara), în specializările de design grafic si design interior, precum și Universitatea de vară, În plus față de o mare varietate de cursuri, cursuri monografice și ateliere de lucru.

istorie

Bau, Colegiul Design de Barcelona, ​​a fost fondată în 1989, La inițiativa unui grup de designeri profesionisti, cu un puternic vocație educațională și de predare, ca un centru de nivel înalt moderne, inovatoare și multi-disciplinare de studii în design, pentru a completa modelele de centre de formare tradiționale existente la acea dată în Barcelona.

În 2003, Bau se angajează să o mutare la districtul 22 @, acum de inovare și districtul de design al orașului, unde se reface și renovează o zona industriala magnifică de peste 6.000 m2.

2009 a fost un reper important în istoria Centrului nostru: în cadrul Spațiului european al învățământului superior (SEIS), BAU a devenit un centru atașat la Universitatea din Vic (UVic). A devenit, astfel, un centru de pionierat în furnizarea de studii universitare de masterat de licență în Design.

Calitatea de formare la Bau, care este evaluat de Agenția Catalană Universitatea de Asigurare a Calității (AQU Catalunya), garanteaza prezentul nostru și viitorul nostru.

Sistemul pedagogic

Scopul Bau și profesorilor săi este de a instrui, interogatoriu, creative, designeri open-minded contemporani care sunt capabili să înțeleagă schimbările sociale, culturale și economice și se angajează să o dezvoltare durabilă pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale societății.

Modelul de formare a Bau aduce o pregătire umanistă, cultural, artistic, tehnic și metodologic solid, care se caracterizează prin up-to-data de predare, conectat la lumea reală profesionist din cultura perspectiva proiectului. Garanții Bau clase mici pentru a încuraja formarea cuprinzătoare, munca în echipă și de predare personalizate, și are grijă să vegheze asupra activității de cercetare a profesorilor și elevilor, ca bază pentru îmbunătățirea abilităților creative și de inovare.

Aplică Echipa Bau predare practici inovatoare de predare, de calitate bazate pe aplicabilitatea învățare prin dezvoltarea proiectelor, și învață pe elevi să lucreze în mod riguros și sistematic pentru a realiza profesionalizarea procesului creativ.

Bau are ca scop promovarea multilingvismul în scopuri profesionale, și, în special stăpânirea de limba engleză, ca limbă esențială pentru competitivitatea pe piața muncii, în domeniul de proiectare, precum și pentru exercitarea profesiei, și de a contribui la reputația internațională a studenților săi.

Locații

Barcelona

Address
Escuela Superior De Diseño Barcelona
c/ Pujades, 118

08005 Barcelona, Catalonia, Spania