DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dmad este un studiu și școală de design interior și arhitectură situat în Madrid (Spania) care oferă un plan de formare inovator, cursurile și masteratele Școlii de proiectare Dmad se bazează pe învățarea din cazuri reale și sunt acreditate de către Universitatea Nebrija din Madrid și Universitatea eCampus din Italia.

În acest fel, elevul școlii, pe lângă faptul că primește pregătirea teoretică necesară, colaborează la proiecte, care îl vor învăța să facă față provocărilor cu care se va confrunta atunci când își va exercita profesia de designer de interior.

În Dmad, Școala de Design și Design Interior din Madrid, avem o mare varietate de cursuri și masterat care acoperă diferite domenii: amenajarea teritoriului, amenajarea ferestrelor, managementul și imaginea mărcii, mobilierul, decorarea, stilul interior, organizarea protocolului și evenimentului, infographics ...

Prework

Pentru a deveni un designer trebuie să stăpânești multe aspecte, cum ar fi să te conectezi cu clientul pentru a-ți cunoaște gusturile, nevoile și obiectivele; obțineți o idee și dezvoltați-o; prezintă schițele fie manual, fie prin proiectarea asistată de calculator; și să finalizeze proiectul respectând termenele și bugetul.

Metoda educațională a Dmad se bazează pe „învățarea comerțului”. Susținut de orele teoretice, învățarea este obținută din proiecte reale. Acest lucru este posibil datorită metodei pre-muncă sau primei metode de lucru în care fiecare elev își pune în practică cunoștințele, le extinde și le consolidează.

Locații

Madrid

Address
Dmad - Madrid
Paseo de la Habana nº 151
Madrid, España.

28036 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

León

Address
Dmad - León
Calle Camino de Santiago nº 26
Ponferrada (León), España.

León, Castilia și León, Spania