CPA Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cea mai bună garanție a competitivității pentru cea mai bună pregătire.

CPA Salduie fructe născut de acord între CPA (Audiovizualului Training Center) și Fundația San Valero o entitate cu mai mult de 60 de ani de experiență în învățământ.

O tehnologie de ultimă oră și o experiență profesională și de predare pe scară largă a facultății noastre, configurat CPA Online ca o singură referință în panorama de educație media din țara noastră, fiind pionier în metodologie on-line.

Scopul nostru este de a instrui viitori profesioniști implicați în crearea și producerea de audiovizual în cinema, de radio, video și de televiziune, precum și artele spectacolului.

În 2009, în colaborare cu studii superioare largul mării, devine în curs de desfășurare de învățare linie la distanță, extinderea ofertele noastre și de rupere barierele geografice. Formarea de CPA Online combină experiența dobândită în anii în formare clasă cu comoditatea de a studia când și unde doriți, fără a pierde calitatea predării.

Continuând angajamentul de a oferi cea mai bună pregătire în specialitățile cele mai în cererea de pe piață, firma online CPA în septembrie 2010, un acord cu Universidad San Jorge, În care se stabilește recunoașterea tuturor grade noastre ca din acest diplomelor universitare.

Locații

Zaragoza

Address
Fundación CPA Salduie
Avda. Alcalde R. Sáinz de Varanda, 1-3
(Escuela de Negocios CAI)

50009 Zaragoza, Aragon, Spania