COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Coco School este o instituție privată de învățământ superior situat în Alicante (Spania). Coco, o școală fondată în 2003, este specializată într-o gamă largă de diplome de master profesionist legate de diferite domenii de design, fotografie și creativitatea de publicitate. Prestigiosul Catholic University din San Antonio Murcia (UCAM) emite toate calificările de Coco School, având astfel acestea, caracterul universitar.

În prezent, gradul de specializare și excelență COCO în creștere, datorită de zi cu zi pentru succesul profesional al facultății lor în design industrial și de comunicare la nivel național și internațional.

laitmotiv nostru este precizat în convingerea că educația ar trebui să fie utilă din punct de vedere practic, astfel încât toate cursurile noastre an după an redesenare, bazat pe cele mai recente în utilizarea noilor tehnologii și abordări noi de comunicare, mergând în acest fel în conformitate cu fluxul zilnic al sectorului profesional schimbă în mod constant într-o dinamică bazată pe utilizarea maximă a timpului, coping, încurajare și cerință. Pentru a face acest lucru, elevii de masterat și programe duble majore care au trecut testele relevante și au prezentat și aprobate de portofoliu și dorința, sunt incluse în practicile sac și ocuparea forței de muncă și pentru care am efectuat o căutare activă.

COCO este o școală cosmopolit, primitoare studenții din alte comunități, cum ar fi Murcia, Valencia, Madrid, Castilla La Mancha, Andaluzia și Galicia, precum și studenții internaționali din țări precum Rusia, Polonia, Columbia, Venezuela, Mexic, Ecuador, Guatemala, Chile, Țările de Jos, Brazilia, Portugalia, Franța, Anglia, Peru, Panama, etc.

Locații

Alicante

Address
Avenida de Elche nº 157
03008 Alicante, Comunitatea Valencia, Spania

Alicante

Address
Carrer Portugal, 2
03690 Alicante, Comunitatea Valencia, Spania