CMI Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

misiune

Scopul existenței WCC este de a contribui la trezirea societății pentru a crea o lume nouă și mai bună prin cercetare, dezvoltare și inovare și educația integrală a ființei umane.

Ne bazăm pe o nouă formare în managementul organizațional, plasând pilonul fundamental în integritatea ființei umane și în responsabilitatea tuturor oamenilor cu societatea și natura, pentru a contribui la rezolvarea provocărilor din epoca noastră.


Acestea sunt cele 5 linii principale de acțiune ale CMI:

 • Ca organizație de cercetare, dezvoltare și inovare, generăm cunoștințe științifice și tehnologice avangardiste în armonie și colaborare cu agenții din industrie.
 • Oferiți produse și servicii de instruire pentru excelență în gestionarea conștientă a organizațiilor, maximizând dezvoltarea talentului și a capacităților oamenilor.
 • Prin intermediul Fundației Universale a WCC, ajutați oamenii și grupurile cu nevoi nesatisfăcute, indiferent de situația sau originea lor, sprijinind evoluția și îmbunătățirea capacităților lor.
 • Sfaturi și sprijin pentru promovarea și crearea de noi organizații responsabile.
 • Oferiți servicii de consultanță avansate liderilor și organizațiilor care caută excelență în serviciul societății.

WCC funcționează ca un ecosistem care generează produse și servicii responsabile care acoperă întreg ciclul, de la concepția ideii până la sfârșitul ciclului său de viață.


vedere

Planurile viitoare ale WCC sunt de a contribui la nivel global pentru a realiza o societate în pace și armonie cu mediul prin formarea de lideri conștienți, adică deplină și responsabilă.

Viziunea CMI este de a constitui un punct de referință global în predarea, consultarea și spiritul antreprenorial în legătură cu conducerea și gestionarea conștientă a oamenilor și a organizațiilor.

 • Specialitatea și trăsăturile noastre care ne disting.
 • Dorim să fim centrul de referință în Europa în managementul conștient.
 • Institutul Pioneer în domeniul cercetării, dezvoltării și inovării în formarea și gestionarea responsabilă a companiilor și organizațiilor.
 • Facultatea este alcătuită din medici și cercetători în fruntea domeniilor de specializare ale WCC.
 • Ne iubim munca și transmitem cu pasiune cele mai avansate progrese științifico-tehnologice în domeniile managementului și administrației, conduse de un spirit de excelență și de servicii.
 • Planuri de studiu de cea mai înaltă calitate, concepute să aibă un domeniu de aplicare și un impact global.
 • Angajat la dezvoltarea integrală a ființei umane.


Spiritul căutării perfecțiunii și perfecționării continue

CMI sa născut cu o vocație pentru excelență și îmbunătățire continuă, ceea ce pentru noi înseamnă să oferim întotdeauna cea mai înaltă calitate și să fim credincioși angajamentelor noastre.

Despre noi

Angajamentul nostru față de excelență este fundamental pentru succesul CMI, un Institut în continuă evoluție care aduce cele mai recente progrese în managementul responsabil al companiilor și organizațiilor.

antreprenoriat

Antreprenoriatul reprezintă o parte esențială a activităților CMB. Profesorii lor lucrează în mai multe domenii: cercetare în crearea de organizații, consiliere pentru startupuri și în sprijinul proiectelor antreprenoriale ale studenților din programele MBA Responsible. Cu toate acestea, WCC prezintă un ecosistem unic, în care un antreprenor poate găsi toate resursele necesare pentru a-și maximiza șansele de succes.

Toate aceste proiecte au un spirit comun: acela de a crea startupuri responsabile.

Mediul natural, social și economic

Pentru WCC, organizațiile se dezvoltă în medii care influențează și sunt afectate din diferite perspective, cum ar fi mediul, sociologia, economia etc. astfel încât să exercite o conducere cu adevărat responsabilă, este necesar să se înscrie în studiul mediului cu o abordare holistică și multidisciplinară.

Cercetătorii CMI se ocupă de fenomenele diferitelor științe care intră în joc și de interdependența lor, transmiterea celor mai recente inovații în aceste domenii.

Comerț și marketing

Echipa de profesori de cercetare din domeniul comercial și de marketing elaborează instrumente inovatoare pentru a înțelege, desfășura și promova aceste discipline la cel mai înalt nivel.

Prin optimizarea adaptării la o piață globală și digitală, este oferită o viziune conștientă și integrată care acoperă toți factorii fundamentali ai acestui domeniu pentru a obține un impact pozitiv dorit în mintea clienților și un succes continuu și sustenabil.

finanțe

La WCC, cercetătorii din domeniul financiar finanțează realizarea și transmiterea progreselor științifice în diverse domenii care fac din analiza economico-financiară și de costuri instrumente mai puternice și mai utile care să permită acoperirea și gestionarea complexității lumii cu un domeniu de aplicare mai larg. actuale și toate părțile afectate de activitatea corporativă, realizând astfel o evaluare mai precisă și mai angajată a sănătății financiare a organizației.

Profesorii din Spațiul Finanțelor sunt experți în domeniu și cu cariere de succes în sectorul lor și care lucrează pentru a fi pionieri și promotori ai finanțării responsabile.

operațiuni

CMI investighează dezvoltarea inovațiilor în direcția Operațiunilor pentru a obține un impact pozitiv asupra societății și mediului, asigurând modele industriale și servicii ecologice și durabile, profitând de cele mai recente progrese științifice și tehnologice.

Profesorii de Operațiuni din cadrul WCC acoperă o gamă largă de experiențe ca specialiști în acest domeniu și se află în prim plan în vederea extinderii frontierei cunoașterii și transmiterii stadiului actual al tehnicii în diferite domenii, sectoare și modele de afaceri.

Managementul umane

WCC va însemna o schimbare majoră în direcția personalului: evoluția sa spre managementul uman, care oprește considerarea oamenilor drept o resursă pentru scopurile organizației și recunoaște oamenilor importanța-cheie și adevăratul protagonist că Îi corespunde ca ființe umane. O viziune complet respectuoasă care se bazează pe cele mai recente progrese în neuroștiințe, psihologie, administrație și management.

strategie

În domeniul strategiei CMC, sunt puse în evidență noi evoluții și teorii care provin, printre altele, din cercetarea evoluției responsabilității sociale corporative și impactul acesteia asupra concepției și implementării strategice a organizațiilor. Profesorii CMC cu o vastă experiență în acest domeniu ajută la înțelegerea clară a importanței și a consecințelor în toate domeniile managementului strategic.

calitate

A aspira la perfecțiune și calitate maximă în tot ceea ce facem este o parte esențială a WCC. Acesta este motivul pentru care este un aspect transversal pentru toți subiecții curriculumului. Facultatea de aria de calitate pune accentul pe toate aspectele relevante și inovațiile pentru a atinge excelența, cum ar fi sistemele de management, administrarea, certificările, standardele etc.

Într-un mediu cum ar fi responsabilitatea socială corporativă, CMI lucrează pentru a dezvolta și a transmite propria sa viziune despre sistemele de certificare.

Tehnologii digitale

Ca o nouă instituție născută în era digitală, CMI are profesori de cercetare pasionați de avantajele oferite de timpul nostru de a gestiona sistemele de informare și comunicare. În contextul industriei 4.0, a rețelelor sociale și a digitalizării în creștere în toate domeniile, facultatea Digital Technology Area oferă instruire care include cele mai recente instrumente și cunoștințe pentru a gestiona sistemele și tehnologiile digitale cu excelență.


Cercetare, dezvoltare și inovare

CMI este un Institut de cercetare, dezvoltare și inovare, depune eforturi pentru a depăși frontierele cunoașterii și a dezvolta tehnologii și inovații în diverse domenii, cum ar fi managementul organizațiilor, procesele de producție, inovarea socială etc. .

Mănăstirea CMC este constituită în principal din medici sau doctoranzi în diferitele domenii de specializare ale Institutului.

În crearea și gestionarea organizațiilor, WCC pune un accent deosebit pe caracteristicile cercetării, dezvoltării și inovării, motiv pentru care programele sale includ aceste domenii cu două obiective: să pună bazele pentru a putea gestiona o organizație bazată pe IDI și astfel elevii dobândesc cunoștințele și abilitățile care le permit să se dezvolte în vederea realizării unui program de studii doctorale în viitor, astfel încât MBA-urile responsabile să fie concepute și ca masterat în cercetare, dezvoltare și inovare, inclusiv curriculum-ul pentru realizarea unui munca de cercetare.

Locații

Madrid

Address
Avenida de Brasil, 29
Madrid, Comunitatea Madrid, Spania