Citește Descrierea Oficială

CINE SUNTEM?

ICC, doar Centrul de Instruire Oficial peste 20 de companii multinaționale din Spania, este acum o comunitate de peste 60.000 de studenti din peste 30 de țări, cu toate aprobările de la companii de top la nivel mondial de care ne-am da Training său oficial și un personal de profesori instruiți profesioniști din cele mai prestigioase companii de producție din Spania.

Acest rezultat a muncii constante pe parcursul a mai mult de 30 de ani de experiență profesională ca o Scoala de Formare Profesională specializata in proiectarea și noilor tehnologii.

misiune

Misiunea de ICC este de a oferi programe de formare sprijinite prin utilizarea de noi tehnologii, folosind cele mai bune resurse tehnice și umane, ajunge la un acord cu marile companii Sectorul de noi tehnologii și de a asigura o conștientizare reînnoite de profesionalism profesor și de înaltă calitate .

VISION

Fiind un lider în domeniul noilor tehnologii de instruire, formare cei mai buni profesioniști în diverse domenii, precum proiectare și producție audiovizuală zone, Digital Imaging, Application Development și Comunicațiilor.

Valorile

  • Customer Focus - Excelenta in Management - Spirit de echipa - Inovare și creativitate definirea și scopurile de mai sus, materializa pe de o parte, în activitățile și comportamentele tuturor persoanelor din cadrul Organizației de ICC, și altul, în generarea și transmiterea de cunoștințe pentru societate (întreprinderile sale și instituțiile sale), printr-o relatie profesionala cu scopul de a face ICC, un model de referință în domeniile de cunoaștere, care sunt deosebit.
Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

CICE La Escuela Profesional de Nuevas Tecnologías

analiză predictivă este știința de a prezice comportamentul, și este prezent în fiecare aspect al vieții noastre. Aceasta adaugă valoare la puterea de date și afectează f ... [+]

analiză predictivă este știința de a prezice comportamentul, și este prezent în fiecare aspect al vieții noastre. Aceasta adaugă valoare puterea datelor și afectează în fiecare zi pentru a face milioane de decizii.

Bănci, întreprinderi, politicieni și organizații îl folosesc pentru a ne convinge avem nevoie de produsele sau serviciile lor.

Business Intelligence (Business Intelligence) este o abordare de management al afacerilor, care permite o organizație să definească ce informații sunt utile și relevante pentru corporative de luare a deciziilor. Acest concept ajută organizațiile să ia decizii mai bune și pentru a obține un avantaj competitiv pe piață.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză