CICE La Escuela Profesional de Nuevas Tecnologías

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CINE SUNTEM?

ICC, doar Centrul de Instruire Oficial peste 20 de companii multinaționale din Spania, este acum o comunitate de peste 60.000 de studenti din peste 30 de țări, cu toate aprobările de la companii de top la nivel mondial de care ne-am da Training său oficial și un personal de profesori instruiți profesioniști din cele mai prestigioase companii de producție din Spania.

Acest rezultat a muncii constante pe parcursul a mai mult de 30 de ani de experiență profesională ca o Scoala de Formare Profesională specializata in proiectarea și noilor tehnologii.

misiune

Misiunea de ICC este de a oferi programe de formare sprijinite prin utilizarea de noi tehnologii, folosind cele mai bune resurse tehnice și umane, ajunge la un acord cu marile companii Sectorul de noi tehnologii și de a asigura o conștientizare reînnoite de profesionalism profesor și de înaltă calitate .

VISION

Fiind un lider în domeniul noilor tehnologii de instruire, formare cei mai buni profesioniști în diverse domenii, precum proiectare și producție audiovizuală zone, Digital Imaging, Application Development și Comunicațiilor.

Valorile

  • Customer Focus - Excelenta in Management - Spirit de echipa - Inovare și creativitate definirea și scopurile de mai sus, materializa pe de o parte, în activitățile și comportamentele tuturor persoanelor din cadrul Organizației de ICC, și altul, în generarea și transmiterea de cunoștințe pentru societate (întreprinderile sale și instituțiile sale), printr-o relatie profesionala cu scopul de a face ICC, un model de referință în domeniile de cunoaștere, care sunt deosebit.

Locații

Madrid

Address
Formación en diseño y producción audiovisual
C/ Maldonado, 48

28006 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Madrid

Address
Formación en desarrollo, comunicaciones e imagen digital
C/ Povedilla, 4

28009 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania