Citește Descrierea Oficială

Faceți cunoștință cu CEV

CEV este prezent la Madrid și Barcelona . Formăm profesioniști profesioniști în domeniul audiovizualului pe baza realității sectorului și a evoluțiilor tehnologice.

Mai mult de 40 de ani de experiență educațională în cadrul aceleiași premise: de a conferi calificări oficiale cu valabilitate internațională și cursuri profesionale printr-o metodologie eminamente practică și cu grupuri mici de elevi.

Una dintre cele mai mari valori ale noastre ca o școală este personalul nostru didactic , alcătuit din profesioniști activi în diferite domenii și cu o vastă experiență de muncă. În ele veți avea un sprijin cheie pentru a vă îmbunătăți abilitățile și pentru a vă dezvolta creativitatea. Pentru aceasta, veți avea la dispoziție toate echipamentele tehnologice de ultimă generație în școala noastră.

În CEV puteți studia cicluri profesionale de diplome intermediare și avansate, diplome de masterat, diplome internaționale și cursuri profesionale . O varietate de cursuri pentru a vă profesionaliza cunoștințele și preocupările și pentru a ajunge acolo unde doriți.

Asigurați-vă că ideile dvs. fac diferența

Avem prezența în principalele televizoare, platforme și jocuri pe care le consumați datorită acordurilor profesionale cu mai mult de 1.300 de companii.

Știm cum să te facă să-ți descoperi vocația. Valorile esențiale pentru progresul dvs., cum ar fi lucrul ca o echipă, colaborarea și încurajarea prieteniei între colegii dvs., vă vor ajuta să obțineți un profil pregătit la nivel uman capabil să realizeze proiecte mari. Descoperă-ți tot talentul Noi credem în el.

110292_pexels-photo-1462630.jpeg

Descoperiți CEV

Experiența în audiovizual

În CEV, de la înființarea sa în 1975, am continuat să ne extindem și să ne actualizăm activitatea prin schimbări tehnologice și noi nevoi ale pieței. Prin urmare, suntem încă în fruntea formării în domeniile Comunicare, Imagine și Sunet . Cu mai mult de 20.000 de profesioniști instruiți în diferite domenii ale cinematografiei, animației 3D, jocurilor video, fotografiei, sunetului, designului grafic, cântării și interpretării.

Calificări oficiale

Știm că este important să avem o educație academică formală, de aceea predăm diplome superioare de formare profesională oficială , autorizate de Ministerul spaniol al învățământului și diplomă națională superioară , recunoscute în Uniunea Europeană. O ofertă academică extinsă, astfel încât să puteți integra pe piața forței de muncă cu toate garanțiile, pe lângă propriile maeștri.

Progresul internațional

Suntem un centru străin autorizat de Comunitatea Madrid și certificat de PEARSON , care ne acreditează să oferim calificările oficiale britanice, BTEC Higher Nationals level 5 (HND) . Aceste calificări oferă posibilitatea absolvirii universității la diploma de licență britanică. De asemenea, datorită colaborării pe care o avem cu Universitatea Teesside, aveți ocazia de a studia studenții CEV sau de a continua studiile postuniversitare la NYFA sau la Ingineria Calculatoarelor din cadrul Universității Marconi din SUA.

Introducerea muncii și spiritul antreprenorial

Știm importanța valorificării potențialelor tale potențiale prin antreprenoriat. Planul nostru de stagii de afaceri vă oferă un prim contact cu entitățile în care puteți finaliza formarea, dobândi experiență și încurajați-vă contactul cu sectorul pentru a vă facilita integrarea în muncă. Prin schimbul de locuri de muncă pentru studenți, veți avea acces la ofertele de colaborare naționale și internaționale cu planul Erasmus .

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

Obțineți o pregătire profesională de nivel înalt pentru a deveni un producător de muzică. Acest master vă va învăța cum să compuneți, să produceți și să coordonați proiec ... [+]

Obțineți o pregătire profesională de nivel înalt pentru a deveni un producător de muzică. Acest master vă va învăța cum să compuneți, să produceți și să coordonați proiecte muzicale în diferite contexte și vă va aduce mai aproape de un mediu tehnologic în continuă evoluție.

O mare oportunitate de a vă extinde cunoștințele despre industria muzicală și producția de muzică contemporană orientată și spre lumea cinematografică . Acest grad este predat exclusiv în limba spaniolă.

obiectiveCompune și aranjează compoziții proprii și adaptează lucrările altora.Compuneți muzică originală pentru un film cinematografic, televizor sau video cu criterii și capacitate de adaptare la nevoile clientului.Lucrați într-un mediu tehnologic pentru crearea de muzică prin programarea și utilizarea instrumentelor de sinteză sonoră și instrumente de secvențiere muzicală.Efectuați, direcționați sau supravegheați înregistrări muzicale ale propriilor lor compoziții sau ale altora.Înțelegeți industria muzicii contemporane.conținutIndustria muzicală și muzica pentru audiovizualProiect major: producțieTehnologie muzicalăTehnici avansate de înregistrare în studioLimbă muzicală și tehnici creativeoportunităţi de carierăCompozitor-organizator de cântece.Producător de înregistrări de înregistrări.Compozitor de muzică pentru filme, televiziune sau jocuri video.Specialist în înregistrări muzicale.Director de proiect în corporații de înregistrări și muzică.preț... [-]
Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
1200 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

Cu Master în artă 3D, animație și efecte vizuale pentru Videogame și Cinema aveți opțiunea de a vă specializa într-unul din sectoarele cu cea mai mare cerere pe piața mun ... [+]

V-ar plăcea să înveți cum să proiectezi și să faci filme de scurt metraj animate?

Cu Master în artă 3D, animație și efecte vizuale pentru Videogame și Cinema aveți opțiunea de a vă specializa într-unul din sectoarele cu cea mai mare cerere pe piața muncii.

Acest maestru vă va învăța cum să profitați la maximum de ideile dvs. și să le dați viață învățând să folosiți cele mai moderne tehnici cu care să creați și să produceți . Veți învăța să stăpânești cele mai relevante instrumente, cum ar fi Maya, Zbrush și Final Cut Pro, până când atingeți un nivel excepțional.

Un program bazat exclusiv pe învățare prin practicare , dat fiind că are 500 de ore consacrate dezvoltării unui proiect complex de jocuri video într-un mediu profesional .... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
1200 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

Deveniți un adevărat specialist în jocuri video, animație, artă și cinema 3D. Acest master vă va ajuta să vă măriți abilitățile pentru a învăța să creați ilustrații digit ... [+]

Deveniți un adevărat specialist în jocuri video, animație, artă și cinema 3D . Acest master vă va ajuta să vă măriți abilitățile pentru a învăța să creați ilustrații digitale modelate, texturate și nesfârșite. Veți ști cum să implementați toate cunoștințele prin intermediul producțiilor profesionale din cadrul industriei . Acest grad este predat exclusiv în limba spaniolă .

obiective

Acest master vă pregătește să vă îmbunătățiți abilitățile de gestionare a creativității și organizaționale, ceea ce vă va ajuta la realizarea oricărei sarcini de a produce animații digitale și jocuri video.

Aflați cunoștințe despre animația 3D, modelarea și texturarea, ilustrarea digitală, designul jocurilor și VFX printre altele.Utilizați cele mai avansate tehnici ale diferitelor aspecte ale 3D.Cine este pentru asta?Absolvenții universității în domeniile comunicării, artelor plastice, design, marketing și publicitate. De asemenea, persoane cu profil, cum ar fi informatică sau desen sau legate de aspectul audiovizual, cum ar fi realizarea, filmul sau nararea.Auto-învățați care doresc să-și extindă cunoștințele pentru a dezvolta un nou profil profesional complementar bazat pe formarea orientată spre practică.conținut... [-]
Spania Barcelona
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
1200 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

Master în Design grafic și Web vă va oferi o bază solidă de cunoștințe, astfel încât să puteți învăța cum să gestionați fiecare detaliu al unui produs grafic tipărit și d ... [+]

Master în Design grafic și Web vă va oferi o bază solidă de cunoștințe, astfel încât să puteți învăța cum să gestionați fiecare detaliu al unui produs grafic tipărit și digital. De la dezvoltarea de strategii și campanii la standardele vizuale de bază pentru realizarea oricărui proiect. Această calificare este predată exclusiv în limba spaniolă și PRESENT.

Veți întări viziunea dvs. strategică și vă veți îmbunătăți abilitățile de gestionare a proiectelor viitoare. Veți crea creativități pentru a organiza spațiile de lucru și artele finale pentru impresia definitivă.

Veți obține un nou profil profesional capabil să răspundă nevoilor de afaceri noi . Vă vom învăța cum să gestionați cel mai răspândit software din acest sector, astfel încât să îi puteți folosi la cel mai înalt nivel creativ . Veți putea dezvolta și implementa proiecte într-un mediu web și veți crea o strategie digitală eficientă, punând accentul pe brand și pe experiența utilizatorilor .... [-]

Spania Madrid
Noiembrie 2019
Spaniolă
La zi
700 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

Master în Management și Producție Cinematografică este oportunitatea de a învăța într-un mediu unic bazat pe un spațiu de lucru dinamic și participativ, care vă va aduce ... [+]

Master în Management și Producție Cinematografică este oportunitatea de a învăța într-un mediu unic bazat pe un spațiu de lucru dinamic și participativ , care vă va aduce mai aproape de metoda utilizată de companiile din acest sector.

Un program care vă va permite să învățați într-un mod practic toate competențele la nivel profesional pentru a crea un scenariu și pentru a ști în detaliu direcția, producția și asamblarea unei producții. Veți învăța să vă ocupați de numeroase instrumente și veți ști cum să implementați ideile creative pe baza gândirii analitice și a strategiei corecte.

O experiență unică în care veți lucra în echipa tehnică și creativă a selecției filmelor de scurt metraj produse la cursul de la școala din Madrid.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
1200 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

¿A qué nos dedicamos?

Apuesta por una formación de futuro en CEV

Y ahora, ¿qué? - CEV 2019

Address
Calle de Gaztambide,65
28015 Madrid, Community of Madrid, Spania
Număr de telefon
915 502 960
Address
Barcelona, Catalonia, Spania