University CEU - Cardenal Herrera

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cardenal Herrera Universitatea CEU face parte din CEU Fundației Universitatea San Pablo, instituție de învățământ, non-profit deținute de ACDP și un nivel ridicat de mai mult de 75 de ani de experiență în domeniul educației. Fundația a fost inaugurat în Valencia în 1971 și a aprobat Legea cu privire la înființarea Universității în 1999, ceea ce ne permite să fie prima universitate privată din Comunitatea Valenciană în clasamentele internaționale și primele patru universități spaniole.

Cardenal Herrera Universitatea CEU oferă un program de învățare inovatoare de formare și în care studentul joacă un rol central și activ, după modelul celor mai prestigioase universități din lume, oferind o educație solidă, de calitate și oferind un reală va internațională. Fiecare grup format pentru activitatea practică este compus dintr-un număr mic de elevi. În acest fel, studenții noștri odată ce formarea lor este finalizată, va intra în lumea muncii în orice țară europeană, ceea ce le oferă o gamă largă de posibilități. În plus, avem multe acorduri care să permită studenților să efectueze stagii în exterior, nu numai în Spania, ci și în centre autorizate prezente în cele mai multe țări europene și în multe instituții din afara Europei.

Misiunea noastră

Suntem o universitate catolică, un pionier in dezvoltarea de proiecte educaționale inovatoare. Scopul nostru este de a se asigura ca persoanele care studiază aici includ disciplina ei invata si se poate dezvolta ulterior activitatea lor cu integritate și responsabilitate. Noi susțin valorile umaniste de inspirație creștină care definesc modul nostru de a gândi și acționa pentru binele societății.

Scopul nostru este de a aduce la societate la nivel mondial:

 • Oamenii pe deplin instruiți și pregătiți să contribuie la dezvoltarea societății și îmbunătățirea mediului său.
 • Buna cercetare, cunoaștere și inovare generatoare.
 • Un spirit antreprenorial care poate fi aplicat la proiecte economice și sociale.

Viziunea noastră

Scopul nostru este de a consolida site-ul nostru universitar internațional, Spiritul său inovator și acțiune antreprenorială, astfel încât acesta transmite aceste valori comunității universitare, care le transmite ulterior să se întoarcă la companie.

Scopul nostru este de a oameni de calitate tren în toate privințele - intelectuală, profesională și umană - și suntem în căutarea continuu pentru a îmbunătăți formarea.

Universitatea va avea, de la sine sau prin intermediul absolvenților săi, un impact asupra societății, contribuind la îmbunătățirea acesteia. De asemenea, se dorește să devină o referință internațională în domeniul învățământului superior.

8 motive pentru a alege Cardenal Herrera Universitatea CEU

1. Excelență, atenția generală și personalizate de educație

Noi acordăm o mare importanță pentru excelență academică și profesională, precum și instruirea studenților noștri. Învățarea în afara cadrului simplu al cursului și pentru noi, educația personalizată este extrem de important.

La Universitatea CEU Cardenal Herrera, noi credem că primul an este o oportunitate pentru elev de a alege direcția viitoare și să își asume angajamentul său academic, care va fi întrebat pe tot parcursul studiilor sale. Din prima zi, studentul va fi susținut datorită proximității întreținute de către toate cadrele didactice, întâlniri personale și servicii universitare.

Profesorii sunt conștienți de faptul că rolul lor nu este numai de a preda, ci, de asemenea, pentru a se asigura că elevii să învețe și maturi intelectual. Pentru a face munca lor de predare se extinde cu mult dincolo de cursul.

2. Învățarea limbilor străine: un atu-cheie

Una dintre prioritățile noastre principale este, de asemenea, învățarea limbilor străine. Studenții noștri au acces la mai multe cursuri de faptul că serviciul nostru limbă oferă pe tot parcursul anului:

 • Chinez
 • Englez
 • spaniolă
 • germană

3. Stagiile și ocuparea forței de muncă

Universitatea oferă studenților o infrastructură adecvată pentru formarea lor, în care se vor confrunta cu situații reale. Acolo isi dau seama stadiile lor timpurii.

Mai mult decât atât, un anumit serviciu universitate încurajează și gestionează plasamente studențești în instituții spaniole sau străine.

4. Schimburi naționale și internaționale

Pe parcursul anului universitar, oferim posibilitatea studenților de a studia în alte universități europene în cadrul programelor de schimb Erasmus +.

Herrera Universitatea CEU Cardenal are mai mult de 250 de acorduri de parteneriat semnate cu universitățile europene și americane.

Biroul nostru de Mobilitate organizează pe parcursul sesiunilor informative an pentru a informa elevii de toate oportunitățile de dezvoltare internaționale disponibile pentru a le. Ele oferă același serviciu de calitate pentru studenții care merg în străinătate.

5. Echipament

Noi oferim studenților noștri cele mai bune resurse și facilități pentru a le permite să completeze formarea lor (laboratoare, cabinet stomatologic, spital veterinar, de fermă, săli de calculatoare, bibliotecă ...).

6. de apel internațional

Mai mult de 1300 de studenți ai universității noastre sunt internaționale. Ei provin din întreaga lume au ales Cardenal Herrera Universitatea CEU nu numai pentru excelență academică, ci și pentru locația sa.

Studenții internaționali, de asemenea, se integreze bine cu universitatea noastră ca studenți naționale. Toate au acces deplin la serviciile oferite de instituția noastră. De asemenea, oferim servicii exclusive, adaptate la nevoile specifice ale studenților internaționali.

7. Clasificarea și cercetarea științifică

Cardenal Herrera Universitatea CEU se claseaza printre primele patru universități spaniole în cercetare (Shanghai clasament extins, IWhen, clasament Internacional SCImago). Ea este, de asemenea, universitatea privată cel mai bine clasată Valencia.

Hotelul nostru este angajat în cercetarea științifică (mai mult de 1,3 milioane de euro de investiții și mai mult de 40 de proiecte) pentru a dezvolta și de a optimiza excelență academică, care beneficiază studenții noștri și, în general, compania .

8. Locul preferat

Regiunea Valencia se bucură de o poziție privilegiată pe coasta mediteraneană. Acesta este situat pe coasta de est a Peninsulei Iberice, ceea ce îi permite să se bucure de o climă temperată și plăcută pe tot parcursul anului. Cu o suprafață de 23,505 km2 și aproximativ 500 km de coastă, este delimitată la nord de Catalunya și la sud de regiunea Murcia, și se învecinează cu comunitățile din Castilla-La Mancha și Aragon la vest.

Regiunea Valencia este împărțit în trei provincii: Alicante, Castellón și Valencia, capitalul său. Universitatea CEU Cardenal Herrera în cele trei provincii ale campusului. Valencia în cifre:

 • 800 000 de locuitori
 • oraș treilea în Spania
 • 2000 de ani de istorie
 • 7 km de plaje
 • 45 muzee
 • 16 teatre
 • 30 parcuri și grădini
 • Mai mult de 300 de monumente, clădiri și situri istorice
 • Peste 1700 de restaurante
 • 600 conferințe / evenimente pe an
 • Temperatura anuală: 17,9ºC
 • Mai mult de 300 de zile insorite pe an

Locații

Moncada

Universidad CEU Cardenal Herrera

Address
46113 Moncada, Comunitatea Valencia, Spania
Număr de telefon
+34 961 36 90 00