Citește Descrierea Oficială

Cel mai bun model de formare pentru studenți și profesioniști

La CESTE, Școala Internațională de Afaceri, vă oferim un mod diferit de a învăța.

Pentru studenții la nivel universitar: diplomă universitară și absolventă care aparține celui mai bun model educațional din lume: britanicii.

Pentru profesioniști și directori: importante certificări prestigioase, programe executive și servicii de coaching pentru a vă ajuta să depășiți următoarea provocare a carierei dvs. profesionale.

Modelul CESTE

La CESTE, Escuela Internacional de Negocios, vă oferim un alt tip de model educațional. Pentru studenții universitari: diplome oficiale și diplome de masterat încadrate de cel mai bun model educațional din lume - britanicii. Pentru profesioniști și directori: certificări importante și prestigioase, programe executive și servicii de coaching pentru a vă depăși următoarea provocare din cariera profesională.

Zonele noastre de specialitate

Banca si Finante

 • Tehnologii de informare și comunicare
 • Administrarea și Managementul Afacerilor
 • Logistică și managementul lanțului de aprovizionare
 • Turism
 • Antreprenoriat și inovare

Campusul online

Campusul nostru online este destinat să faciliteze învățarea studenților noștri, punând la dispoziție mijloacele necesare pentru instruirea lor: conținut multimedia interactiv, grupuri de discuții, materiale și resurse complementare, cursuri virtuale live, seminarii înregistrate și exerciții de autoevaluare.

Modelul Ceste Online de învățare se bazează pe o combinație strategică de învățare auto-învățare, învățare ghidată, învățare socială și colaborativă și respectarea ritmului fiecărui student. Avem o echipă de instructori experți care îi însoțesc pe parcursul întregului proces, încurajând schimbul de cunoștințe între comunitatea studențească. Oferim formare de calitate și cu mai multe dispozitive, la momentul și locul unde studentul este disponibil.109452_pexels-photo-1068523.jpegrawpixel.com / Pexels

Misiune, viziune și valori

Misiune

Elevii sunt punctul central al muncii noastre și motivul ființei noastre.

Pentru a educa și instrui indivizi cu o vocație antreprenorială, care sunt competenți în fața provocărilor digitalizării, sunt în slujba societății, au integritate și sunt susținători care sunt capabili să creeze valoare în companiile, organizațiile și comunitățile lor.

Dezvoltarea de experiențe de învățare cu metode inovatoare și cu accent pe predarea practică în conținut, competențe și competențe, care permit dezvoltarea personală și profesională.

Lucrăm la asigurarea și îmbunătățirea calității formării noastre și învățăm din cele mai bune, pentru a facilita angajarea studenților noștri, fiind centrul lor de învățare propriu.

Viziune

Inovează metodologiile și se angajează în viitor.

Dorim contribuția noastră la educație, inovatoare și permanent în contrast cu cerințele vieții reale, să oferim companiilor și profesioniștilor din Aragón, precum și tuturor teritoriilor și țărilor pe care le putem atinge cu programele noastre, cu o mai mare dezvoltare și perspective pentru creșterea economică și socială.

Ca centru universitar, înțelegem că contribuția noastră trebuie să ajungă nu numai la tineri, ci și la profesioniștii care găsesc în noi un apel de a continua învățarea și de a se inspira în posibilitățile lor profesionale.

Valori și cultură

Valorile și politicile noastre se axează pe dezvoltarea corpului nostru studențesc, rolul lor în propriul proces de învățare, atât în conținut, cât și în competențe, și accentul pe mediul în care lucrăm, la fel ca Misiunea și Viziunea noastră.

În concluzie, luând în considerare contribuțiile contactelor noastre la UWTSD (Universitatea din Wales Trinity St. David), prin:

 • Colaborarea și stabilirea unei serii de relații strategice la nivel regional, național și internațional. Acest tip de rețea are potențialul de a inspira studenții, personalul și partenerii noștri pentru a crea noi învățări viitoare.
 • Includerea prin plasarea elevilor pe primul loc și prin menținerea învățării continue fără bariere. Susținem studenți din toate mediile și în orice moment în timpul educației. Acceptăm șanse secundare și procesul de reinventare profesională.
 • Capacitatea de angajare și creativitate, profitând de spiritul antreprenorial, de cercetare, abilitățile creative și antreprenoriale ale studenților noștri, oferind programe educaționale care permit cea mai mare posibilitate de a obține locuri de muncă și de a dezvolta abilități transferabile.
 • Dezvoltarea durabilă printr-un accent bazat pe un sistem care oferă căi educaționale semnificative și relevante și care promovează responsabilitatea socială și învățarea.
 • Angajamentul de a colabora în dezvoltarea teritoriilor în care lucrăm, cu referire specială la Aragón, care răspund nevoilor de dezvoltare și întărirea punctelor forte și angajându-i pe toți.
 • Conceptul de Cetățenie Globală prin dezvoltarea altor activități și oportunități multinaționale pentru studenții, personalul și partenerii noștri.
 • Cu ajutorul partenerilor noștri universitari, dezvoltarea cercetării și a impactului său social, în conformitate cu obiectivele propuse.

Suntem un Centru Universitar care:

 • Adaugă valoare experienței de învățare printr-un sistem care combină învățământul superior tradițional cu activitățile de cercetare profesională și academică cu rigoare academică și orientat spre o aplicație practică;
 • Oferă un curriculum bine definit, atât al diplomelor universitare, cât și al absolvenților, cu atribute distincte în domeniile ocupării forței de muncă, afacerilor, educației durabile și cetățeniei globale;
 • Este dedicat aprecierii potențialului fiecărui student la nivel individual și sprijinirea acestuia prin fiecare pas al educației;
 • Este un pionier pentru noile abordări ale formării la locul de muncă și a practicilor profesionale care îmbunătățesc abilitățile lucrătorilor și afacerea în sine; și
 • Este dedicat fiecărui aspect al dezvoltării durabile.
Programe predate în:
 • Spaniolă

Această școală oferă și:


CESTE Business School

Master în finanțe și finanțe la CESTE a fost proiectat pentru profesioniști care doresc să dezvolte o carieră profesională în sectorul financiar, precum și departamentul ... [+]

Master în finanțe și finanțe la CESTE a fost proiectat pentru profesioniști care doresc să dezvolte o carieră profesională în sectorul financiar, precum și departamentul de finanțe a întreprinderilor și a organizațiilor în general.

Una dintre caracteristicile cele mai remarcabile ale programului este că oferă studenților posibilitatea de a se pregăti pentru a câștiga prestigioasa certificare EFA ™ (European Financial Advisor) de la EFPA (Asociația Europeană de Planificare Financiară) și le pune într-o poziție bună pentru a câștiga Certificare FRM® (Manager de risc financiar) de la GARP (Asociația Globală a Profesioniștilor în Risc). CESTE este un centru de formare acreditat de către EFPA și GARP.... [-]

Spania Zaragoza
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CESTE Business School

Masterul își propune să pregătească profesioniști cu competență înaltă în domeniul competențelor asociate tehnologiilor informaționale, experți în tehnologii de ultimă ge ... [+]

MASTER in Data Science este primul Maestru din Aragon care uneste cunoștințele tehnice și viziunea de afaceri necesare pentru a reuși în zona cu cel mai mare impact și creștere în prezent și în următorii ani: știința datelor.

MiDS este numit Master of Reference în Aragon și viitor la nivel național și internațional, la nivelul profesorilor, cerința față de studenți și metodologia studiului de caz folosit. MiDS a luat decizii luate de LUCA AI ca partener tehnologic și inițial.

MiDS este o diplomă de masterat predată de CESTE care se bazează pe 3 principii fundamentale:

Calitatea învățământului: Profesorii de prim nivel, care sunt absolut atașați de realitatea de afaceri din diferite industrii, asigură utilizarea maximă de către elevi, cu un conținut de valoare adăugată de 100%, axat pe cazuri practice.Actualitatea prin intermediul companiilor: Structura Masteratului va permite lucrul din prima zi în cazuri reale practice care să permită elevului să dezvolte o experiență în toate domeniile legate de știința datelor.Acces direct la sector: MiDS asigură practici profesionale în industrie, precum și acces permanent la sector prin diferiții parteneri tehnologici și de afaceri care alcătuiesc lista partenerilor MiDS: Telefónica LUCA, Everis, PiperLab, AJE Aragón ... printre multe altele.Cine este orientat... [-]
Spania Zaragoza
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CESTE Business School

Gradul de masterat își propune să încurajeze profesioniștii cu o înțelegere bine dezvoltată a competențelor asociate cu tehnologia informației, să creeze experți în utili ... [+]

Gradul de masterat își propune să încurajeze profesioniștii cu o înțelegere bine dezvoltată a competențelor asociate cu tehnologia informației, să creeze experți în utilizarea tehnologiilor de ultimă generație pe piață, dar să o facă, astfel încât să se poată adapta cu ușurință la diferite tipuri de tehnologii și furnizori. Acești profesioniști ar trebui să fie capabili să-și asume responsabilitatea pentru planificarea sarcinilor și proiectelor, proiectarea și rezolvarea problemelor.

Pentru cine este aceasta?

Masteratul este destinat absolvenților de universități și școli de afaceri, în special cu diplome în domeniul tehnologiei informației (matematică, fizică, statistică, inginerie, chimie etc.).... [-]

Spania Zaragoza
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Experiencia Alumni CESTE 2018 - Borja Adiego

Location address
Paseo Infantes de España, nº 3
Zaragoza, Aragon, 50012 ES
Social Media