CESTE Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cel mai bun model de formare pentru studenți și profesioniști

La CESTE, Școala Internațională de Afaceri, vă oferim un mod diferit de a învăța.

Pentru studenții la nivel universitar: diplomă universitară și absolventă care aparține celui mai bun model educațional din lume: britanicii.

Pentru profesioniști și directori: importante certificări prestigioase, programe executive și servicii de coaching pentru a vă ajuta să depășiți următoarea provocare a carierei dvs. profesionale.

Modelul CESTE

La CESTE, Escuela Internacional de Negocios, vă oferim un alt tip de model educațional. Pentru studenții universitari: diplome oficiale și diplome de masterat încadrate de cel mai bun model educațional din lume - britanicii. Pentru profesioniști și directori: certificări importante și prestigioase, programe executive și servicii de coaching pentru a vă depăși următoarea provocare din cariera profesională.

Zonele noastre de specialitate

Banca si Finante

 • Tehnologii de informare și comunicare
 • Administrarea și Managementul Afacerilor
 • Logistică și managementul lanțului de aprovizionare
 • Turism
 • Antreprenoriat și inovare

Campusul online

Campusul nostru online este destinat să faciliteze învățarea studenților noștri, punând la dispoziție mijloacele necesare pentru instruirea lor: conținut multimedia interactiv, grupuri de discuții, materiale și resurse complementare, cursuri virtuale live, seminarii înregistrate și exerciții de autoevaluare.

Modelul Ceste Online de învățare se bazează pe o combinație strategică de învățare auto-învățare, învățare ghidată, învățare socială și colaborativă și respectarea ritmului fiecărui student. Avem o echipă de instructori experți care îi însoțesc pe parcursul întregului proces, încurajând schimbul de cunoștințe între comunitatea studențească. Oferim formare de calitate și cu mai multe dispozitive, la momentul și locul unde studentul este disponibil.109452_pexels-photo-1068523.jpegrawpixel.com / Pexels

Misiune, viziune și valori

Misiune

Elevii sunt punctul central al muncii noastre și motivul ființei noastre.

Pentru a educa și instrui indivizi cu o vocație antreprenorială, care sunt competenți în fața provocărilor digitalizării, sunt în slujba societății, au integritate și sunt susținători care sunt capabili să creeze valoare în companiile, organizațiile și comunitățile lor.

Dezvoltarea de experiențe de învățare cu metode inovatoare și cu accent pe predarea practică în conținut, competențe și competențe, care permit dezvoltarea personală și profesională.

Lucrăm la asigurarea și îmbunătățirea calității formării noastre și învățăm din cele mai bune, pentru a facilita angajarea studenților noștri, fiind centrul lor de învățare propriu.

Viziune

Inovează metodologiile și se angajează în viitor.

Dorim contribuția noastră la educație, inovatoare și permanent în contrast cu cerințele vieții reale, să oferim companiilor și profesioniștilor din Aragón, precum și tuturor teritoriilor și țărilor pe care le putem atinge cu programele noastre, cu o mai mare dezvoltare și perspective pentru creșterea economică și socială.

Ca centru universitar, înțelegem că contribuția noastră trebuie să ajungă nu numai la tineri, ci și la profesioniștii care găsesc în noi un apel de a continua învățarea și de a se inspira în posibilitățile lor profesionale.

Valori și cultură

Valorile și politicile noastre se axează pe dezvoltarea corpului nostru studențesc, rolul lor în propriul proces de învățare, atât în conținut, cât și în competențe, și accentul pe mediul în care lucrăm, la fel ca Misiunea și Viziunea noastră.

În concluzie, luând în considerare contribuțiile contactelor noastre la UWTSD (Universitatea din Wales Trinity St. David), prin:

 • Colaborarea și stabilirea unei serii de relații strategice la nivel regional, național și internațional. Acest tip de rețea are potențialul de a inspira studenții, personalul și partenerii noștri pentru a crea noi învățări viitoare.
 • Includerea prin plasarea elevilor pe primul loc și prin menținerea învățării continue fără bariere. Susținem studenți din toate mediile și în orice moment în timpul educației. Acceptăm șanse secundare și procesul de reinventare profesională.
 • Capacitatea de angajare și creativitate, profitând de spiritul antreprenorial, de cercetare, abilitățile creative și antreprenoriale ale studenților noștri, oferind programe educaționale care permit cea mai mare posibilitate de a obține locuri de muncă și de a dezvolta abilități transferabile.
 • Dezvoltarea durabilă printr-un accent bazat pe un sistem care oferă căi educaționale semnificative și relevante și care promovează responsabilitatea socială și învățarea.
 • Angajamentul de a colabora în dezvoltarea teritoriilor în care lucrăm, cu referire specială la Aragón, care răspund nevoilor de dezvoltare și întărirea punctelor forte și angajându-i pe toți.
 • Conceptul de Cetățenie Globală prin dezvoltarea altor activități și oportunități multinaționale pentru studenții, personalul și partenerii noștri.
 • Cu ajutorul partenerilor noștri universitari, dezvoltarea cercetării și a impactului său social, în conformitate cu obiectivele propuse.

Suntem un Centru Universitar care:

 • Adaugă valoare experienței de învățare printr-un sistem care combină învățământul superior tradițional cu activitățile de cercetare profesională și academică cu rigoare academică și orientat spre o aplicație practică;
 • Oferă un curriculum bine definit, atât al diplomelor universitare, cât și al absolvenților, cu atribute distincte în domeniile ocupării forței de muncă, afacerilor, educației durabile și cetățeniei globale;
 • Este dedicat aprecierii potențialului fiecărui student la nivel individual și sprijinirea acestuia prin fiecare pas al educației;
 • Este un pionier pentru noile abordări ale formării la locul de muncă și a practicilor profesionale care îmbunătățesc abilitățile lucrătorilor și afacerea în sine; și
 • Este dedicat fiecărui aspect al dezvoltării durabile.

Locații

Zaragoza

Address
Paseo Infantes de España, nº 3
50012 Zaragoza, Aragon, Spania