CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CESCOMPOL CUNOSCUTE: COMUNICARE SI POLITICA

O Centrul de Studii Avansate în Comunicare și Marketing politic Este o instituție privată dedicată de formare, cercetare și consultanță în diverse domenii ce țin de exercitarea politicii. Cu sediul în Madrid, centrul funcționează în țară și în diferite țări din America Latină.

Dintr-o perspectivă globală și interdisciplinară se concentrează pe instruirea funcționarilor publici și manageri publici, analiști și consultanți politici, precum și profesioniștilor din sectorul privat legate de afacerile guvernamentale.

Centrul este format din cadre universitare și consultanți naționali și organizațiile internaționale cu experiență dovedită în proiectarea, implementarea și evaluarea politicilor publice, planurile guvernamentale din cele trei niveluri de guvernare, strategii de comunicare și de marketing politice și a campaniilor electorale .

ACTIVITATEA CENTER

INSTRUIRE

Programele postuniversitare în colaborare cu universitățile și instituțiile academice sunt orientate către elev specializare în consultanță politică, marketing politic, campanii electorale, comunicare instituțională, relații mass-media, analiza scenariilor politice , proiectarea și executarea de ordine publică, securitate, apărare, geostrategie, relații internaționale și afaceri publice (lobby).

ANCHETA

Publicarea de texte, documente de lucru și rapoarte, ca rezultat al cercetării privind domeniile de formare, este unul dintre elementele fundamentale ale Centrului.

CONSULTANȚĂ

Centrul de Studii Avansate și Comunicare de Marketing politic asistă guvernele celor trei guverne precum și partidele politice și entități private legate de acțiuni publice în domeniile specifice menționate.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vezi programe de masterat » Vedea Online Cursuri » Vedea Online Masterat » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diplomă de master în comunicare și marketing politic

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Spania Madrid

Acest program se adresează atât absolvenților recente sau absolvenți în domeniul Științe Politice, Marketing, Jurnalism, Drept sau Relații Internaționale; și profesioniști cu studii superioare și experiență în lumea politică care doresc să își îmbunătățească abilitățile personale. [+]

OBIECTIVE:

Studenții care finalizează cu succes acest program:

Ei îmbunătăți profilul său propriu profesional în domeniul politicii. Ei vor dobândi strategii și tehnici de comunicare pentru a le aplica candidaților politici. Munca campanii electorale sau consilieri de comunicare guvern Deveniți specialiști în promovarea consultanta in marketing electoral ca o lucrare în slujba clasei politice. Vizează:

Acest program se adresează atât absolvenților recente sau absolvenți în domeniul Științe Politice, Marketing, Jurnalism, Drept sau Relații Internaționale; și profesioniști cu studii superioare și experiență în lumea politică care doresc să își îmbunătățească abilitățile personale.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Calle Trinidad, 1
Alcalá de Henares

Madrid, Community of Madrid, 28801 ES
Mass-Media Socială