CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CESCOMPOL CUNOSCUTE: COMUNICARE SI POLITICA

O Centrul de Studii Avansate în Comunicare și Marketing politic Este o instituție privată dedicată de formare, cercetare și consultanță în diverse domenii ce țin de exercitarea politicii. Cu sediul în Madrid, centrul funcționează în țară și în diferite țări din America Latină.

Dintr-o perspectivă globală și interdisciplinară se concentrează pe instruirea funcționarilor publici și manageri publici, analiști și consultanți politici, precum și profesioniștilor din sectorul privat legate de afacerile guvernamentale.

Centrul este format din cadre universitare și consultanți naționali și organizațiile internaționale cu experiență dovedită în proiectarea, implementarea și evaluarea politicilor publice, planurile guvernamentale din cele trei niveluri de guvernare, strategii de comunicare și de marketing politice și a campaniilor electorale .

ACTIVITATEA CENTER

INSTRUIRE

Programele postuniversitare în colaborare cu universitățile și instituțiile academice sunt orientate către elev specializare în consultanță politică, marketing politic, campanii electorale, comunicare instituțională, relații mass-media, analiza scenariilor politice , proiectarea și executarea de ordine publică, securitate, apărare, geostrategie, relații internaționale și afaceri publice (lobby).

ANCHETA

Publicarea de texte, documente de lucru și rapoarte, ca rezultat al cercetării privind domeniile de formare, este unul dintre elementele fundamentale ale Centrului.

CONSULTANȚĂ

Centrul de Studii Avansate și Comunicare de Marketing politic asistă guvernele celor trei guverne precum și partidele politice și entități private legate de acțiuni publice în domeniile specifice menționate.

Locații

Madrid

Address
Calle Trinidad, 1
Alcalá de Henares

28801 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania