CEI International Affairs Escuela Diplomática de Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Afaceri Internaționale CEI este o instituție care lucrează cu și pentru profesioniștii din domeniul diplomației și relațiilor internaționale. Obiectivul principal este de ai ajuta să-și îmbunătățească cunoștințele și să-și dezvolte aptitudinile sau abilitățile personale cu intenția de a atinge excelența; precum și pregătirea profesioniștilor noi pentru a accesa cariera diplomatică, funcția publică internațională, administrația regională și locală, organizațiile neguvernamentale sau specializată în diplomația publică și corporativă.

Această sarcină, împreună cu cercetarea și dialogul, promovate prin seminarii și conferințe, definesc cele trei linii de bază ale Afacerilor Internaționale ale CEI.

30 de ani de conducere în acest domeniu ne susțin. CIS Afaceri Internaționale din Barcelona s-a născut în decembrie 1987, creat de Ministerul Afacerilor Externe, Uniunea Europeană și Cooperare, Universitatea din Barcelona și Fundația Bancară "la Caixa". De atunci, angajamentul său a fost să lucreze în jurul relații internaționale, diplomație, drept, economie și politică multilaterală.

CEI International Affairs este un centru atașat la Universitatea din Barcelona.

111530_20190306uv0vxtc0p7rZcZtP_5ku6H_large.png

Locații

Barcelona

Address
Finca Agustí Pedro Pons
Av. Vallvidrera, 25
08017 Barcelona

Barcelona, Catalonia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră