Basque Culinary Center

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În 2009, Fundația Centrul Bascilor Culinară a fost creat datorită Mondragon Unibertsitatea, bucătari basce și instituțiile publice. Basc culinare Centrul are scopul de a garanta continuitatea de preparate din bucătăria ca un centru de inovare în viitor, ceea ce implică, de asemenea, generarea de nivel înalt de cunoștințe și formarea de profesioniști calificați, precum și promovarea cercetării și transferului de cunoștințe între profesioniștii haute cuisine și de afaceri sectoare și cunoștințe legate în mod direct și indirect la gastronomie, și pentru a atinge proiecție internațională. Favoriza transferul de tehnologie și inovare în companiile din sectorul este un alt dintre obiectivele centrului mari, precum și crearea de inițiative de afaceri și proiecte noi. Liniile centrului de cercetare și inovare în alimentare si gastronomie sunt dezvoltate în jurul valorii de următoarele: Educația alimentară și obiceiuri. Socială alimente responsabilitate. Alimentare tendințe. Inovarea în managementul afacerilor în acest sector. Dezvoltarea de tehnologii asociate. Prepararea hranei, prezentarea și conservare. Bască culinare Fundația Centrul este compus din: Consiliul de reprezentanți :: o Instituții o bucătari Leading o companie internațională și națională International Consiliul consultativ Mondragon Unibertsitatea &nbsp

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diplomă De Master în Gătit: Tehnică, Produs și Creativitate

Campus Cu normă întreagă 6 luni October 2018 Spania San Sebastian

Acest curs de masterat, destinat bucătarilor cu experiență profesională, este formarea care vă va permite să faceți un salt înainte în cariera profesională. Obțineți o înțelegere reală a produselor, a originii acestora, a soiurilor, a proprietăților gastronomice și a comportamentului în bucătărie. Aflați totul despre tehnicile moderne, de la fizică și chimie la a deveni calificați în aplicarea lor. Fiți scufundați în ultimele tendințe ale celor mai prestigioase bucătari. [+]

Acest curs de masterat, destinat bucătarilor cu experiență profesională, este formarea care vă va permite să faceți un salt înainte în cariera profesională. Obțineți o înțelegere reală a produselor, a originii acestora, a soiurilor, a proprietăților gastronomice și a comportamentului în bucătărie. Aflați totul despre tehnicile moderne, de la fizică și chimie la a deveni calificați în aplicarea lor. Fiți scufundați în ultimele tendințe ale celor mai prestigioase bucătari.

Un program de 6 luni, care culminează cu o scenă la cele mai bune restaurante naționale și internaționale.

Predate de tutori cu o vastă experiență profesională și academică, cursul cuprinde seminarii și cursuri de master la care au participat experți în produse și prestigioși bucătari internaționali. Achiziția de cunoștințe este completată de excursii de studiu și de realizarea proiectului final al maestrului.... [-]


Maestru Al Turismului Alimentar

Campus Cu normă întreagă 9 luni October 2018 Spania San Sebastian

Acest masterat vă va oferi competențele necesare pentru gestionarea eficientă a întreprinderilor și organizațiilor legate de sectorul turistic culinar, atât în ​​sfera publică cât și privată și cu o abordare strategică, în conformitate cu realitatea sectorului și cu cele mai inovatoare tendințe. [+]

Deveniți un expert înalt calificat în domeniul turismului culinar și se evidențiază pe piața de astăzi.

Influența indiscutabilă a bucătăriei asupra călătoriilor și cererea crescândă de turism culinar înseamnă că acest subiect a devenit unul dintre segmentele cu cele mai mari oportunități de dezvoltare.

Organizația Mondială a Turismului și Centrul Culinar Basc s-au alăturat forțelor pentru a crea un program de formare de referință, conceput pentru a profesionaliza acest sector cu creștere rapidă.

Acest masterat vă va oferi competențele necesare pentru gestionarea eficientă a întreprinderilor și organizațiilor legate de sectorul turistic culinar, atât în ​​sfera publică cât și privată și cu o abordare strategică, în conformitate cu realitatea sectorului și cu cele mai inovatoare tendințe.... [-]


Master's Degree in Gastronomic Sciences

Campus Cu normă întreagă 18 luni October 2018 Spania San Sebastian

[+]

Durata: 90 de credite. 2.250 ore.

Veți dobândi o bază de cunoștințe științifico-tehnologică largă, pentru a crea propuneri coerente și suficiente. Veți învăța despre tendințele actuale ale alimentelor pentru a gestiona cercetarea și inovația în sectorul gastronomiei, alimentației și al alimentației. Veți învăța cum să proiectați feluri de mâncare și meniuri, descoperind aspectele senzoriale și estetice, precum și valorile lor nutriționale. Design de produse si servicii Loc de munca Prin munca în echipă Prin crearea și direcționarea proiectelor din viața reală Prin încurajarea spiritului antreprenorial Promovând autonomia și luarea deciziilor ... [-]

Master's Degree in Restaurant pastry and sweet cousine

Campus Cu normă întreagă 6 luni October 2018 Spania San Sebastian

[+]

* Această sumă este supusă unor modificări înainte de următoarea ediție

Opțiuni de finanțare

[-]

Master în Cultura Avansată

Campus Cu normă întreagă 6 luni February 2018 Spania San Sebastian

Bucătărie tradițională și modernă într-un program de instruire conceput pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți și să învățați noi tehnici și să monitorizați sistemele de producție și managementul culinar. Faceți-vă cu pricepere produsele și obțineți cunoștințele tehnice care vă vor permite să obțineți rezultate optime. Un program fundamental de 6 luni: ateliere de gătit și o lună și jumătate de serviciu efectiv în restaurantul facultății. O oportunitate de a testa proiectul proiectului dvs. culinar și de a vă îmbunătăți competențele pentru a vă dezvolta viitorul profesional. [+]

Bucătărie tradițională și modernă într-un program de instruire conceput pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți și să învățați noi tehnici și să monitorizați sistemele de producție și managementul culinar

Faceți-vă cu pricepere produsele și obțineți cunoștințele tehnice care vă vor permite să obțineți rezultate optime.

Un program fundamental de 6 luni: ateliere de gătit și o lună și jumătate de serviciu efectiv în restaurantul facultății. O oportunitate de a testa proiectul proiectului dvs. culinar și de a vă îmbunătăți competențele pentru a vă dezvolta viitorul profesional.

Motive pentru a face acest curs de masterat Îți vei îmbunătăți profilul profesional cu experiență în aplicarea tehnicilor tradiționale și de ultimă oră. Veți învăța principiile fizice și chimice ale tehnicilor clasice și moderne de gătit. Veți învăța despre proprietățile gastronomice și despre cele mai bune aplicații ale produselor. O cunoaștere tehnică aprofundată vă va permite să vă adaptați la diferite stiluri de gătit. Veți dobândi cunoștințe în diferite domenii: bucătărie, managementul producției, nutriție, dezvoltarea abilităților personale etc. Veți instrui cu o metodologie foarte practică: atelierele de bucătărie, restaurantul facultății și experiența externă de lucru practică în restaurantele din rețeaua CCA. Veți avea la dispoziție cele mai bune facilități și echipamente, în cel mai real mediu posibil. Vă puteți baza pe o echipă de tutori prestigioși și cursuri de masterat de la bucătari internaționali oaspeți. Veți deveni parte a BCC, un standard internațional al cărui ethos este gastronomia. Îți vei îmbunătăți competențele pentru a asigura dezvoltarea perfectă a viitorului tău profesional.... [-]

Master în Inovație și Management Al Restaurantelor

Campus Cu normă întreagă 9 luni October 2018 Spania San Sebastian

Succesul și sustenabilitatea unui restaurant depinde în mare măsură de un proiect riguros al proiectului și de dobândirea competențelor necesare pentru gestionarea acestuia. Puteți obține competențele necesare pentru a gestiona diferitele zone ale unui restaurant (bucătărie, servicii și managementul afacerilor) și să dezvoltați o viziune globală și inovatoare asupra conceptului și managementului într-un an, într-un format compatibil cu locul de muncă sau la încheierea un stagiu. [+]

ÎNCĂLZIRE DESCHIS!

Următorul ediție: octombrie 2018.

Succesul și sustenabilitatea unui restaurant depinde în mare măsură de un proiect riguros al proiectului și de dobândirea competențelor necesare pentru gestionarea acestuia.

Puteți obține competențele necesare pentru a gestiona diferitele zone ale unui restaurant (bucătărie, servicii și managementul afacerilor) și să dezvoltați o viziune globală și inovatoare asupra conceptului și managementului într-un an, într-un format compatibil cu locul de muncă sau la încheierea un stagiu.

Veți descoperi noi tendințe în modelele de afaceri și veți primi idei-cheie pentru a crea formate profitabile și durabile. ... [-]

Master în Studii Sommelier și Enomarketing

Campus Cu normă întreagă 6 luni January 2018 Spania San Sebastian

Scopul acestui curs este de a pregăti specialiști care se specializează în lumea vinului cu o bază largă de abilități legate de vin și afacerea cu vin, inclusiv relația cu alimentele. O viziune multidisciplinară de a dezvolta o carieră profesională în producția, distribuția și servirea vinului. [+]

Înregistrarea a fost deschisă

Data de începere: ianuarie 2018

Spania este unul dintre cei mai mari producători de vin din lume și gastronomia sa are o relație naturală cu acest produs. .

Scopul acestui curs este de a pregăti specialiști care se specializează în lumea vinului cu o bază largă de abilități legate de vin și afacerea cu vin, inclusiv relația cu alimentele. O viziune multidisciplinară de a dezvolta o carieră profesională în producția, distribuția și servirea vinului.

Master Classes, studii de caz de afaceri, degustări și seminarii realizate de experți de renume în domeniul vinului, somelieri și antreprenori vinificatori.... [-]