Barreira Arte + Diseño

Introducere

Citește Descrierea Oficială

131426_BarreiraADluz-low.jpg

A alege să studieze în Barreira AD este să alegi să intri într-un mediu diferit, divers, creativ; un mediu în care poți fi cine vrei, pentru că elevii și profesorii respectă nu numai diferența, ci și construcția personalității, talentului și vocii în sine.

Barreira AD, cu peste 60 de ani de experiență, învață Design de modă, design grafic, design interior, animație 3D, proiectare de jocuri video și cinema în diferite programe oficiale - studii medii și superioare, studii superioare echivalente gradului universitar - și în Maeștri internaționali , cu o metodă bazată pe cunoștințe aplicate: studenții noștri învață pe măsură ce lucrează la proiecte creative cu corespondență reală în sectorul profesional pe care îl vizează.

Sălile noastre de clasă și sălile de ateliere sunt dotate cu cele mai noi mijloace tehnologice, astfel încât studentul să aibă la dispoziție instrumentele cu care va lucra atunci când își va termina studiile în centru.

Pentru că, dacă se caută ceva în Barreira AD, pe lângă dezvoltarea talentului individual și colectiv, este de a pregăti studenții și studenții noștri, astfel încât să părăsească piața muncii cu garanția că ceea ce au învățat le va permite să aleagă să lucreze la Cel mai înalt nivel datorită diferențelor care le fac unice. Asta le face mai multe.

Ce este „FII MAI MULTE” pentru noi?

FII MAI MULTE nu este doar Barreira AD, ești tu. Oameni ca tine care au crezut în alegerea unei căi diferite, toți acei oameni care grație creativității lor creează o lume mai bună. Tu care ai dat deoparte convenționalul și ai optat pentru tine, pentru a fi mai mult.

Dacă alegi să visezi mai degrabă decât să te conformezi, dacă alegi inovativul în loc de comun, dacă alegi să te transformi, dacă alegi să creezi, ... alegi să FII MAI MULTE.

Studiu în Valencia (Spania)

Valencia este cel de-al treilea oraș cel mai important din Spania, va fi Capitala Mondială a Designului în 2022 și este destinația europeană care primește mai mulți studenți străini și nu ne surprinde: capitala Comunității Valencia, scăldată de Mediterana, oferă un lucru minunat calitatea vieții pentru locuitorii săi, obișnuită și ocazională. Sigur, cald, prietenos, verde, cultural, viu, bine conectat: a trăi în Valencia este o experiență marcată de lumină, bucurie și oportunități de creștere personală și de muncă pe care orașul le oferă.

Metoda de predare

Metodologia Barreira AD se bazează în esență pe excelența studenților.

Ne diferențiem prin introducerea studenților noștri în cele mai bune locuri de muncă datorită următorilor piloni:

  • Cea mai bună echipă didactică. Este insigna noastră și cel mai lăudat din centrul nostru. Avem profesioniști activi, care ocupă o poziție de mare relevanță în lumea designului și oferă cu siguranță studentului o viziune reală și de elită, ghidându-i în viitoarea lor carieră profesională, extinzându-și rețeaua de contacte și chiar sprijinindu-i proiecte profesionale reale.
  • Acorduri cu companii. Barreira AD oferă 3 poziții în practici profesionale pentru fiecare student, pe lângă proiecte și ateliere reale. Avem o rețea extinsă de acorduri cu companii la nivel înalt și de renume, precum: IKEA, Porcelanosa, Samsung, Google, Fantasy, Centro Sperimentale di Cinematografia, Agatha Ruiz de la Prada, Dolby Labs, Polimoda, Istituto Marangoni, Habitat, IBM , AMIN, Leroy Merlin, SKY Television, El Corte Inglés, CANADA, HBO Spania, Ogilvy, Telva, Casual Hotels, 3D Doubles, NUKE, ...
  • Realitatea profesională. Studentul din prima zi care începe în Barreira AD se antrenează în aspecte profesionale reale. Ambele contacte cu profesioniști, realizarea de proiecte reale pentru companii în care își dezvoltă cunoștințele în același timp cu CV-ul lor.
  • Internaționalizare. Este vital ca elevii noștri să aibă perspective diferite, să se hrănească cu diferite culturi și ca toate ușile să le fie deschise. Prin urmare, toate programele de formare ale Barreira AD includ călătorii de instruire, profesori și proiecte internaționale (CUMULUS, ELIA, ERASMUS).
  • Inovație. Angajamentul constant pentru învățarea inovației și utilizarea noilor tehnologii ca suport fundamental.

Locații

Valencia

Address
Gran Vía Fernando el Católico 69
Valencia, Comunitatea Valencia, Spania