Barcelona Graduate School of Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să studiezi la Barcelona GSE

Barcelona GSE este o instituție de vârf pentru educația absolvită și cercetarea în economie, finanțe și știința datelor.

Aducem studenți talentați și motivați din peste 40 de țări la Barcelona și îi conectăm cu cercetători de rang înalt, facultăți de predare cu experiență, absolvenți internaționali și o rețea puternică de recrutori.

Obiectivul programelor noastre riguroase de un an de master este de a pregăti absolvenții pentru cariere profesionale și academice care necesită o gândire analitică intensă și o mentalitate flexibilă.

Laureații de la Nobel ajută la dezvoltarea masteratului

Consiliul nostru științific al mai mult de 30 de cadre universitare de conducere, inclusiv 11 laureați ai Nobel în economie, oferă îndrumări strategice pentru dezvoltarea programului.

Clasat în Top 10 instituții din Europa pentru cercetare economică (RePEc)

Suntem, de asemenea, clasați în Top 20 departamentele Economie din întreaga lume, prin RePEc. În plus, ambele universități fondatoare ale Barcelona GSE , Universitat Pompeu Fabra și Universitat Autònoma de Barcelona, ​​sunt clasate în clasamentul universităților QS pentru economie

Absolvenții noștri primesc locuri de muncă competitive

93% dintre absolvenții plasați în 6 luni de la finalizarea masterului, ajutați de echipa noastră dedicată serviciilor de carieră.

Ceea ce face ca Barcelona GSE să iasă în evidență

Clasat în primele 10 instituții din Europa pentru cercetarea economică (RePEc)

Absolvenții noștri obțin locuri de muncă competitive
94% din absolvenții de plasare în termen de 6 luni de la finalizarea masterului lor, ajutați de dedicații noștri

Laureații Nobel ajută la dezvoltarea masterului
Programele noastre de master conduc la titluri oficiale în conformitate cu legislația UE și primesc îndrumări strategice de la un grup de peste 30 de universitari de top, inclusiv 11 laureați Nobel, la Barcelona GSE la Barcelona GSE

Clasa anului 2020 dintr-o privire

Clasa 2020 este formată din 193 de studenți, din 43 de țări, cu o vârstă medie de 25 de ani. Majoritatea studenților au studii superioare în economie sau finanțe. Alții provin din Inginerie, Matematică sau alte medii.

Elevii din întreaga lume

85% dintre studenții din Clasa 2020 sunt din afara Spaniei, iar 50% dintre studenți provin din afara Europei. Acești studenți aduc un amestec îmbogățitor de medii profesionale, perspective culturale și experiențe personale în clasă.

Experiență de lucru înaintea programului master

În Clasa 2020 avem un procent de 80% dintre studenți care provin direct din licență pentru a studia un master. Studenții rămași au experiență profesională la firme de consultanță, organizații internaționale și bănci, precum și la instituții de cercetare și agenții guvernamentale.

Viața în Barcelona

Cu șapte universități și numeroase instituții de cercetare, Barcelona oferă unul dintre mediile cele mai inspiratoare din Europa pentru studenți și cadre universitare de a trăi și de a studia.

Această atmosferă atrăgătoare din punct de vedere intelectual, împreună cu locația Barcelona GSE din Barcelona GSE în campusurile a două universități clasate pe plan internațional, pune studenții noștri în centrul unui mediu academic dinamic.

Locații

Barcelona

Address
Ramon Trias Fargas 25-27
08005 Barcelona, Catalonia, Spania
Număr de telefon
+34 93 542 1234