Citește Descrierea Oficială

Barcelona Culinary Hub este un nou concept de training. Primul campus culinar din Barcelona, care satisface cerințele sectorului gastronomic actual, cu cele mai recente tendințe în managementul afacerilor. BCH se angajează într-o ofertă academică inovatoare și de calitate, bazată pe metodologia de învățare prin practică. Această pregătire teoretico-practică, împreună cu participarea activă a sectorului, oferă studenților o experiență de învățare capabilă să răspundă cerințelor pieței din perspectiva inovării și a îmbunătățirii continue.114793_photo-1541963058-f6a81ac19b70.jpgElle Cosgrave / Unsplash

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

Barcelona Culinary Hub

Obiectivul principal este de a pregăti profesioniști capabili să conducă, să creeze și să propună noi opțiuni culinare, cu noi tehnici de gătit și de manipulare; precum ș ... [+]

Formare: Maestru Titlu: Titlu propriu Modalitate: la fața locului / la normă întreagă Centrul: Barcelona Apel: octombrie 2019 Credite ETCS: 60 ECTS Anii școlari: 1 an Stagii profesionale: practici în companii și instituții gastronomice (180 ore)

Obiectivul principal este de a pregăti profesioniști capabili să conducă, să creeze și să propună noi opțiuni culinare, cu noi tehnici de gătit și de manipulare; precum și capabil să gestioneze și să proiecteze spații și / sau proiecte culinare sustenabile și profitabile, cu sensibilitate la tradițiile culinare și, în general, identitatea alimentară a regiunilor. Pentru a face acest lucru, Maestrul oferă o gamă largă de cursuri de formare într-o direcție specifică și în același timp multi-scop care se ocupă de tendințele actuale și tehnicile culinare.... [-]

Spania Barcelona
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Barcelona Culinary Hub

Masterul este dezvoltat în cadrul unei abordări internaționale, în care produsele de patiserie nu sunt înțelese doar ca urmare a transformării produselor agroalimentare, ... [+]

Formare: Maestru Titlu: Titlu propriu Modalitate: la fața locului / la normă întreagă Centrul: Barcelona Apel: octombrie 2019 Credite ETCS: 60 ECTS Anii școlari: 1 an Stagii profesionale: practici în companii și instituții gastronomice (180 ore)

Masterul este dezvoltat în cadrul unei abordări internaționale, în care produsele de patiserie nu sunt înțelese doar ca urmare a transformării produselor agroalimentare, ci, dimpotrivă, necesită inovație și dedicare constantă, rezultatul uneori oferind catalogarea adevărate piese de artă. Obiectivul principal al postuniversitar este de a instrui profesioniști care doresc să consolideze, să creeze și să propună noi opțiuni legate de patiserie. De asemenea, furnizați instrumentele conceptuale și tehnicile de vârf care vor permite studenților să se dezvolte într-un mediu culinar dinamic, internațional și inovator.... [-]

Spania Barcelona
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Barcelona Culinary Hub

Obiectivul principal al Masterului este de a instrui profesioniști în abilități de comunicare și tehnici capabile să creeze, să proiecteze și să implementeze strategii de ... [+]

Formare: Maestru Titlu: Titlu propriu Modalitate: la fața locului / la normă întreagă Centrul: Barcelona Apel: octombrie 2019 Credite ETCS: 60 ECTS Anii școlari: 1 an Stagii profesionale: practici în companii și instituții gastronomice (180 ore)

Obiectivul principal al Masterului este de a instrui profesioniști în abilități de comunicare și tehnici capabile să creeze, să proiecteze și să implementeze strategii de comunicare pentru proiectele gastronomice, precum și să transmită valori și culturi în companiile culinare: de la restaurante la centre culturale de promovare.

Gradul de masterat este dezvoltat printr-o viziune strategică internațională, precum și o pregătire extinsă într-o direcție specifică și, în același timp, multi-scop, care urmărește tendințele actuale legate de gastronomie.... [-]

Spania Barcelona
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Barcelona Culinary Hub

Obiectivul principal al Maestrului este de a pregăti profesioniști capabili să conducă, să creeze și să propună noi opțiuni legate de gastronomie într-un context globaliz ... [+]

Formare: Maestru Titlu: Titlu propriu Modalitate: la fața locului / la normă întreagă Centrul: Barcelona Apel: octombrie 2019 Credite ETCS: 60 ECTS Anii școlari: 1 an Stagii profesionale: practici în companii și instituții gastronomice (180 ore)

Obiectivul principal al Maestrului este de a pregăti profesioniști capabili să conducă, să creeze și să propună noi opțiuni legate de gastronomie într-un context globalizat, dar, în același timp, să se ocupe de aspectele fundamentale ale alimentelor, cum ar fi durabilitatea, tradițiile culinare și în general, identitatea alimentară a regiunilor. Pentru a face acest lucru, Maestrul oferă o gamă largă de formări într-o direcție specifică și în același timp multi-scop care abordează tendințele actuale legate de gastronomie.... [-]

Spania Barcelona
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză