Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Management UPF Barcelona este școala de management a Universității Pompeu Fabra, una dintre cele mai bune universități din lume, conform clasamentelor internaționale majore. Este parte a Institutului de Educație Continuă a Universității Pompeu Fabra, prezidat de rectorul universității. Misiunea noastră este de a dezvolta profesioniști care vor transforma societatea prin provocarea normelor științei și a conștientizării sociale. Oferim programe de masterat, cursuri postuniversitare și cursuri de specializare în administrarea și managementul afacerilor, drept, politică și management public, creativitate și tehnologie, economie, managementul sănătății și științe, comunicare, jurnalism și traducere, marketing și branding, contabilitate și finanțe și uman Resurse. Definim managementul ca fiind o resursă fundamentală pentru orice tip de dezvoltare profesională; nu este legat doar de lumea de afaceri sau de rolul de lider. Vedem educația ca fiind o legătură între universitate și companie. Din acest motiv, toate programele de masterat și cursurile postuniversitare sunt dezvoltate în comun de cei mai prestigioși academicieni UPF și de profesioniștii respectați din partea companiilor și autorităților publice.

608_img4.jpg

De ce să ne alegeți?

Pentru că este o școală de afaceri a Universității Pompeu Fabra, una dintre cele mai bune universități din lume, conform principalelor clasamente internaționale:

  • A clasat a 12-a cea mai bună universitate din lume sub 50 de ani, conform Times Times Higher Education Ranking (2015).
  • Top 10 printre cele mai bune universități din Europa, în conformitate cu U-Multirank (2015)
  • În primele 400 de universități, conform Clasificării Academice a Universităților Mondiale (2014). Cea mai mare universitate spaniolă din domeniul științelor sociale

Pentru cadrele didactice de renume național și internațional; combinând cei mai buni profesori UPF, lideri în predarea, cercetarea și producția științifică, cu directori și profesioniști de înaltă calificare din cele mai bune companii de pe piață. Datorită viziunii sale complexe și complexe asupra managementului, care este definită ca o resursă fundamentală pentru orice tip de dezvoltare profesională; nu este legat doar de lumea de afaceri sau de rolul de lider. Pentru a beneficia de o experiență internațională de învățare în toate campusurile sale. În 2015:

  • 45 de naționalități reprezentate în cadrul corpului elevilor
  • 82% din bursele acordate studenților internaționali
  • 71% din personalul didactic al masteranzilor educați la prestigioase universități din afara Spaniei

Pentru legătura puternică cu industria. În 2015:

  • Peste 900 de studenți au luat un stagiu.
  • Peste 1200 de acorduri de stagiu au fost semnate cu companii

Pentru locația sa magnifică în orașul dinamic, cosmopolit al Barcelonei și facilitățile sale emblematice: Campusul Ciutadella, Clădirea Balmes, Campusul Poblenou și Campusul Mar. Pentru sprijinul și angajamentul față de talentul și motivația studenților săi. Anul trecut:

  • 29 de studenți la masterat au beneficiat de o bursă de masterat
  • 26 burse de talente acordate celor mai străluciți studenți ai Școlii de Management din Barcelona

Deoarece 91% dintre studenți ar recomanda la un prieten programele de masterat ale școlii și cursurile postuniversitare.

Locații

Barcelona

UPF Barcelona School Of Management

Address
Barcelona School of Management
Balmes, 132-134


08008 Barcelona, Catalonia, Spania
Număr de telefon
+34 935 42 18 00

Acreditări

EFMD Equis Accredited