Citește Descrierea Oficială

BEBS este o școală de afaceri executive cu experiență internațională în managementul afacerilor și în formarea profesională. BEBS sa aflat în fruntea educației executive, inspirând, provocând și contribuind la dezvoltarea liderilor actuali și viitori ai mai multor țări și sectoare.

BEBS este o instituție inovatoare, care are un impact pozitiv, cuprinzător și consecvent asupra oamenilor, întreprinderilor și societății.

Succesul BEBS se bazează pe o abordare academică, cu accent puternic pe abordarea profesională și umanistă a afacerilor și conducerii: în timpul oricărui program, profesorii noștri și profesioniștii executivi aduc reflecții, dialog, analize critice, proiecte și inițiative pentru a asigura o educație excelentă , generând astfel o contribuție valoroasă la afaceri și la transformarea socială.

Misiunea BEBS este aceea de a împuternici oamenii din întreaga lume să devină profesioniști cu competențe deosebite și să înțeleagă pe deplin rolul lor în companie și în societate. Școala noastră de afaceri are un angajament ferm față de rigoarea intelectuală și excelența academică, precum și un accent clar pe oameni - pe dezvoltarea lor personală și profesională.

Ce face BEBS diferit?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" este o școală de afaceri creată de directori pentru directori. Vrem să învățați prin a face și nu doar academic.
  • BEBS oferă masterat cu dublă acreditare.
  • Profesorii noștri sunt un grup de directori și manageri cu o mare carieră în lumea afacerilor.
  • Modelul nostru se bazează pe ceea ce întreprinderile au nevoie astăzi. Nu pe modele vechi care nu se mai potrivesc în sistemul nostru actual de afaceri.
  • În BEBS căutăm nu numai că ați învățat, ci că ați pus în practică ceea ce ați învățat, printr-o abordare educațională, creativă și perturbatoare.

Ce primesc studenții BEBS ?

· Educația se axează pe afacerile internaționale și este condusă de inovare

· Împuternicire pentru crearea propriei companii

· O viziune strategică a conducerii care inspiră modele de afaceri inovatoare și durabile

· Un sentiment de responsabilitate socială, care vine cu competență profesională și conducere angajată

· Excelente oportunități de rețea prin profesori, vizite de studiu și stagii

· Cunoștințe practice actuale și actualizate

· Un mediu de studiu care este orientat spre afaceri printr-o abordare extrem de umanistă

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Barcelona Executive Business School (BEBS)

Trecând dincolo de teoriile despre inovație, MBA în International Business Innovation (IMBI) deschide căi către optimizarea soluțiilor care permit crearea de modele de af ... [+]

MBA în inovația pentru afaceri internaționale (IMBI) încearcă să dezvolte capacitățile și abilitățile personalului companiilor din diferite sectoare și departamente pentru a le permite să răspundă la noile provocări cu care se confruntă în societatea actuală. Un mediu care a suferit o schimbare structurală are nevoie de o abordare diferită, mai antreprenorială.

Curriculum-ul academic

Capacitatea de a inova: unul dintre puținele avantaje competitive durabile

Factorul cheie al inovației: oamenii

Identificarea provocărilor inovării (Strategia inovării)... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Engleză,Spaniolă
La zi
10 - 12 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Prin MBA în International eSupply Chain Management (IMSCM) veți dobândi un nivel excelent de cunoștințe despre domeniile de aprovizionare a lanțului de aprovizionare (CSM ... [+]

Vrei să-ți aduci cariera către un rol de lider în domeniul operațiunilor și a lanțului de aprovizionare? Prin angajarea MBA în International eSupply Chain Management (IMSCM), veți obține viziunea strategică și integrată asupra diferitelor domenii care alcătuiesc managementul companiei.

Prin acest program, studenții sunt capabili să dezvolte abilitățile necesare și competențele de conducere pentru a face față provocărilor din domeniul gestionării lanțului de aprovizionare, folosind tehnologia și capitalul uman.

Curriculum-ul programului

O viziune strategică și globală a managementului lanțului de aprovizionare (CSM)... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Engleză,Spaniolă
La zi
10 - 12 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Barcelona Executive Business School (BEBS)

MBA în Talent Management and Leadership (HR) de către BEBS pregătește profesioniștii să evolueze în cariera lor ca lideri în domeniul resurselor umane (HR) și să ofere so ... [+]

MBA în Talent Management și Leadership (HR) oferă studenților tot ceea ce este greu

Curriculum-ul academic

Strategie și globalizare

Conducere și managementul resurselor umane

Managementul operațiunilor și inovării

Marketing international

Management financiar și economic

antreprenoriat

Joc de afaceri

Fundații HR, afaceri

Cultura organizațională, Leadership și Team Building... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză
La zi
10 - 12 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Cu o abordare orientată către un domeniu în creștere rapidă, MBA în turismul internațional și managementul ospitalității vă va duce în locurile și oportunitățile de muncă ... [+]

Știați că acest sector crește cu 50% mai rapid decât economia globală în sine? Și că 1 din 10 locuri de muncă din întreaga lume este direct sau indirect legat de sectorul turismului și al ospitalității? Vă puteți imagina nenumăratele oportunități care există acolo?

MBA în turismul internațional și managementul ospitalității își propune să dezvolte cariera studenților ca directori, manageri de zonă sau antreprenori, permițându-le să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare luării deciziilor în sector.

Curriculum-ul programului

Strategie și globalizare... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Engleză,Spaniolă
La zi
10 - 12 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Programul MBA în Managementul Proiectelor a fost proiectat de BEBS , pentru a învăța studenții cum să devină traducători eficienți ai obiectivelor pentru companiile lor. ... [+]

Între succes și eșec, există o bună gestionare a proiectului sau lipsa acestuia. Cine vrea să eșueze? Răspunsul la această întrebare este motivul pentru care Project Management a devenit instrumentul principal pentru companii în ultimii ani. Programul MBA în Managementul Proiectelor permite studenților să facă creșterea durabilă asigurându-se că un plan bun este în vigoare și să profite de schimbări, mai degrabă decât să le vadă ca obstacole.

Acest lucru înseamnă că companiile trebuie să ia decizii rapide, în timp ce nu sunt siguri cu privire la ce poate fi următorul. Până la cele mai multe companii de succes materializează ideile transformând aceste modificări în proiecte și le execută printr-un management de proiect bine planificat.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Engleză,Spaniolă
La zi
10 - 12 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Address
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Catalonia, Spania
Număr de telefon
false