Aula Creactiva

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Aula Creactiva este o școală privată cu propriul său grad, specializat în creativitate , care oferă programe academice pentru persoanele care doresc să fie mai creativi în carierele lor și viața lor. Programele noastre academice acoperă patru domenii: Design grafic, web design, marketing digital și publicitate creativitate. Aula Creactiva este acum o comunitate de mai mult de 6.000 de studenți de la mai mult de 20 de țări. Acesta a semnat cu mai mult de 600 de companii de internship acorduri și a instruit profesioniști din mai mult de 500 de companii.

Aula Creactiva este un proiect inițiat în 2002 de către Santiago de la Quintana, care nu au fost adăugarea de diferite profesioniști și profesori care fac o echipă cu o vastă experiență și împărtășesc aceeași viziune.

vedere

Fii școala de referință în creativitate.

misiune

Oferta de programe academice specializate în oameni creativi care doresc să fie mai creativi în carierele lor și viața lor

valorile

PROACTIVITATE

Ne asumam responsabilitatea pentru cauza ca lucrurile să se întâmple și se transferă această filozofie pentru studenții noștri. Am trecut acțiunea de a acționa în mod pozitiv la toate situațiile cu care ne confruntăm zilnic. Fiind mijloace proactive preia controlul asupra comportamentului nostru luând în mod activ inițiativa de a pune în aplicare îmbunătățiri continue în dezvoltarea activității noastre.

COOPERAREA

Confruntându-se cu competitivitatea predominantă în societatea noastră, suntem dedicați cooperării. Noi credem că distribuirea și colaborarea cele mai înalte și mai nobile obiective sunt atinse.

SCHIMBARE ADAPTARE

Lumea noastră este în continuă schimbare. Flexibilitatea este cheia pentru a interpreta și să includă schimbările care au loc în cadrul organizațiilor. Programele noastre academice sunt adaptate în mod continuu la schimbările constante experimentate de o lume din ce în ce mai globalizată și digitală.

CREȘTERE

Dezvoltarea personala este un proiect de viață. Noi credem că cunoștințele trebuie să fie însoțită întotdeauna de o experiență de viață care lărgește orizonturile noastre și să ne facă mai intacte, mai pline si oameni mai fericit.

RESPECT

Noi credem în reciprocitate și recunoașterea reciprocă. Noi credem în individ și capacitatea acestora de a decide în mod liber cu privire la prezentul și viitorul lor. Ne simțim un respect profund pentru toate ființele vii din jurul nostru și planeta care este casa noastră comună.

PASIUNE

Ne place să trăim fiecare clipă ca și cum ar fi ultima. Ne-am pus tot entuziasmul nostru în fiecare acțiune vom lua. Noi credem că pasiunea este motorul care conduce iluziile si visele devin realitate.

TRANSPARENȚĂ

Promovarea unei culturi a transparenței, generează relații sincere și de durată cu studenții noștri, formatorii noștri și partenerii noștri. Toate activitățile noastre sunt bazate pe încredere și respect reciproc.

INOVAȚIE

Suntem întotdeauna de alertă pentru a integra noile tendințe în agendele și activitățile noastre. Fără inovație nu există nici o creștere, nici un viitor. Toate cursurile noastre sunt actualizate în fiecare an pentru a încorpora noi concepte, idei și tehnici.

RECUNOSTINTA

Studenții noștri sunt o sursă inepuizabilă de experiențe pozitive. Apreciem atitudinile și acțiunile tale, deoarece acestea au întotdeauna o influență pozitivă în viața noastră. Noi credem că recunoștința este un sentiment profund și puternic, care facilitează relațiile cu toți oamenii din mediul nostru.

ONESTITATE

Autocritica ne confruntăm cu greșelile noastre și să caute cele mai eficiente modalități de depășire a acestora, îmbunătățind tot ceea ce este necesar și care duce la creșterea gradului de satisfacție a studenților noștri, formatori și parteneri.

ANGAJAMENT

Suntem conștienți de impactul activităților noastre asupra oamenilor, comunitatea noastră și planeta pe care locuim. Deci, vom încerca să adauge valoare pentru societate prin acțiunile noastre, diseminarea valorilor și respectând mediul înconjurător.

metodologie

În Aula Creactiva dorim să instrui profesioniști și oameni , deoarece noi credem că un training calificat care nu se bazează numai pe aspectele cognitive , ci și în dezvoltarea de atitudini, competențe și abilități care ne permit să înțelegem mai bine unii pe alții, să construiască încrederea și îndrăznesc să caute noi moduri de a face lucruri.

Programele academice oferite la Aula Creactiva oferă următoarele avantaje:

 • 100% clase practice
 • Cadrele didactice cu experiență de predare, atât ca profesionist
 • Munca în echipă și individual
 • Sfaturi pentru a face portofoliul de muncă
 • Vizualizarea și analiza campaniilor curente
 • Accesul la publicații de specialitate
 • Informații despre conferințe, târguri, festivaluri și expoziții
 • Informații despre concursuri pentru elevi
 • materiale didactice
 • blogul informativ
 • meditații personalizate
 • Un calculator pentru fiecare elev
 • acces Internet
 • bibliografia recomandată
 • diplomă
 • muncă pe viață sac
 • practicile de afaceri convenție
 • conferințe creative, directori de arta, regizori, muzicieni, fotografi ...

Locații

Madrid

Address
c/ Mejía Lequerica, 12 28004 Madrid España
28004 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania