Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Aula Creactiva este o școală privată cu propriul său grad, specializat în creativitate , care oferă programe academice pentru persoanele care doresc să fie mai creativi în carierele lor și viața lor. Programele noastre academice acoperă patru domenii: Design grafic, web design, marketing digital și publicitate creativitate. Aula Creactiva este acum o comunitate de mai mult de 6.000 de studenți de la mai mult de 20 de țări. Acesta a semnat cu mai mult de 600 de companii de internship acorduri și a instruit profesioniști din mai mult de 500 de companii.

Aula Creactiva este un proiect inițiat în 2002 de către Santiago de la Quintana, care nu au fost adăugarea de diferite profesioniști și profesori care fac o echipă cu o vastă experiență și împărtășesc aceeași viziune.

vedere

Fii școala de referință în creativitate.

misiune

Oferta de programe academice specializate în oameni creativi care doresc să fie mai creativi în carierele lor și viața lor

valorile

PROACTIVITATE

Ne asumam responsabilitatea pentru cauza ca lucrurile să se întâmple și se transferă această filozofie pentru studenții noștri. Am trecut acțiunea de a acționa în mod pozitiv la toate situațiile cu care ne confruntăm zilnic. Fiind mijloace proactive preia controlul asupra comportamentului nostru luând în mod activ inițiativa de a pune în aplicare îmbunătățiri continue în dezvoltarea activității noastre.

COOPERAREA

Confruntându-se cu competitivitatea predominantă în societatea noastră, suntem dedicați cooperării. Noi credem că distribuirea și colaborarea cele mai înalte și mai nobile obiective sunt atinse.

SCHIMBARE ADAPTARE

Lumea noastră este în continuă schimbare. Flexibilitatea este cheia pentru a interpreta și să includă schimbările care au loc în cadrul organizațiilor. Programele noastre academice sunt adaptate în mod continuu la schimbările constante experimentate de o lume din ce în ce mai globalizată și digitală.

CREȘTERE

Dezvoltarea personala este un proiect de viață. Noi credem că cunoștințele trebuie să fie însoțită întotdeauna de o experiență de viață care lărgește orizonturile noastre și să ne facă mai intacte, mai pline si oameni mai fericit.

RESPECT

Noi credem în reciprocitate și recunoașterea reciprocă. Noi credem în individ și capacitatea acestora de a decide în mod liber cu privire la prezentul și viitorul lor. Ne simțim un respect profund pentru toate ființele vii din jurul nostru și planeta care este casa noastră comună.

PASIUNE

Ne place să trăim fiecare clipă ca și cum ar fi ultima. Ne-am pus tot entuziasmul nostru în fiecare acțiune vom lua. Noi credem că pasiunea este motorul care conduce iluziile si visele devin realitate.

TRANSPARENȚĂ

Promovarea unei culturi a transparenței, generează relații sincere și de durată cu studenții noștri, formatorii noștri și partenerii noștri. Toate activitățile noastre sunt bazate pe încredere și respect reciproc.

INOVAȚIE

Suntem întotdeauna de alertă pentru a integra noile tendințe în agendele și activitățile noastre. Fără inovație nu există nici o creștere, nici un viitor. Toate cursurile noastre sunt actualizate în fiecare an pentru a încorpora noi concepte, idei și tehnici.

RECUNOSTINTA

Studenții noștri sunt o sursă inepuizabilă de experiențe pozitive. Apreciem atitudinile și acțiunile tale, deoarece acestea au întotdeauna o influență pozitivă în viața noastră. Noi credem că recunoștința este un sentiment profund și puternic, care facilitează relațiile cu toți oamenii din mediul nostru.

ONESTITATE

Autocritica ne confruntăm cu greșelile noastre și să caute cele mai eficiente modalități de depășire a acestora, îmbunătățind tot ceea ce este necesar și care duce la creșterea gradului de satisfacție a studenților noștri, formatori și parteneri.

ANGAJAMENT

Suntem conștienți de impactul activităților noastre asupra oamenilor, comunitatea noastră și planeta pe care locuim. Deci, vom încerca să adauge valoare pentru societate prin acțiunile noastre, diseminarea valorilor și respectând mediul înconjurător.

metodologie

În Aula Creactiva dorim să instrui profesioniști și oameni , deoarece noi credem că un training calificat care nu se bazează numai pe aspectele cognitive , ci și în dezvoltarea de atitudini, competențe și abilități care ne permit să înțelegem mai bine unii pe alții, să construiască încrederea și îndrăznesc să caute noi moduri de a face lucruri.

Programele academice oferite la Aula Creactiva oferă următoarele avantaje:

 • 100% clase practice
 • Cadrele didactice cu experiență de predare, atât ca profesionist
 • Munca în echipă și individual
 • Sfaturi pentru a face portofoliul de muncă
 • Vizualizarea și analiza campaniilor curente
 • Accesul la publicații de specialitate
 • Informații despre conferințe, târguri, festivaluri și expoziții
 • Informații despre concursuri pentru elevi
 • materiale didactice
 • blogul informativ
 • meditații personalizate
 • Un calculator pentru fiecare elev
 • acces Internet
 • bibliografia recomandată
 • diplomă
 • muncă pe viață sac
 • practicile de afaceri convenție
 • conferințe creative, directori de arta, regizori, muzicieni, fotografi ...
Programe predate în:
 • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Aula Creactiva

Marketing Master Digital ... [+]

Marketing Master Digital

Cu acest master veți învăța conceptele esențiale pentru a îmbunătăți poziția unui site în rezultatele motoarelor de căutare (SEO), veți crea campanii publicitare pe Google (SEM) sau Facebook; veți obține mai multe adepți pe Twitter, creați pagini de pe Facebook cu scopul de conversie și a pornit într-o rețea de contacte în Linkedin (Community Manager); Creați un cont în Google Analytics, va stabili obiectivele de conversie și vei realiza rapoarte personalizate privind performanța unui site web (Web Analytics). Acest Master este foarte recomandat pentru toți cei care doresc să facă primii pași în domeniul marketingului online.

... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aula Creactiva

Esti pasionat de publicitate? Vrei să lucreze ca o publicitate creativa? Master Advertising Creativitatea vă oferă o pregătire solidă practică vă întreprinde o carieră pr ... [+]

Esti pasionat de publicitate? Vrei să lucreze ca o publicitate creativa? Master Advertising Creativitatea vă oferă o pregătire solidă practică vă întreprinde o carieră profesională ca o reclamă într-o agenție de publicitate. Master constă în cursuri de creativitate și Direcția Creative, Copiere, Art Direction și 360 de campanie. Acest Master se adresează tuturor celor care doresc să învețe să facă campanii de publicitate și trebuie să dobândească o imagine de ansamblu a activității unui departament de creatie. Acest Master se adresează studenților de publicitate, Arte Plastice și Jurnalism, graphic designeri care doresc să ghideze cariera ta către profesioniști și de publicitate care doresc pentru a stimula cariera ta sau de a completa educația. În acest maestru, veți învăța să creeze și să dezvolte concepte creative, vizualizarea (direcția de arta) si verbalizándolos (copie). Master oferă tuturor elevilor cu o prezentare completă a activității unei reclame, permițându-le să cunoască în detaliu cele trei faze ale procesului creativ: de cercetare, crearea conceptului și executarea pieselor. În timpul Master vă va învăța să creeze campanii pentru TV, ziare și reviste, exterior, Brand Experiența, Conținut marcă comună, loialitate sau Ambient Media.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aula Creactiva

Vrei să fii un designer grafic? Master Design grafic vă permite să ghideze cariera într-un studio de design sau publicitate agenție de grafică. ... [+]

Vrei să fii un designer grafic? Master Design grafic vă permite să ghideze cariera într-un studio de design sau publicitate agenție de grafică. Master este format din cursuri de bază de design grafic, Advanced Design grafic și Prepress grafice. Design grafic este o activitate cheie în cadrul comunicării vizuale și acoperă multe domenii: identitate corporativă multimedia, publicitate, design editorial, ambalaje, postere, semne și. comunicare vizuală, precum și ca fiind o piatra de temelie a culturii noastre contemporane, este astăzi un sector-cheie care cere profesioniști care dezvoltă în mod constant creativitatea în mai multe discipline. Agentii de publicitate, reviste, editori, agenți de publicitate sau studii au nevoie de designeri pentru a dezvolta activitățile lor. De-a lungul Design grafic master învăța să stăpânească instrumentele utilizate în industrie (Photoshop, Illustrator și InDesign), veți învăța să proiecteze proiecte complexe, cum ar fi corporative identități, afișe, broșuri, reviste și ambalaje, și vă adentrarás în lumea interesantă de producția de grafică, de învățare pentru a face arte finale și învățarea despre diferite tipuri de formate de hârtie de finisare sau tehnici de legare.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aula Creactiva

Esti pasionat de rețea și doriți pentru a ghida cariera ta spre web design? Design Web Master oferă instruire care aveți nevoie pentru a lucra ca un web designer într-un ... [+]

Esti pasionat de rețea și doriți pentru a ghida cariera ta spre web design? Design Web Master oferă instruire care aveți nevoie pentru a lucra ca un web designer într-un studio sau de o agenție de publicitate. Master este format din cursuri de Web Design Elemente de bază (instrumente), Advanced Web Design (proiecte) si web design cu WordPress.

De-a lungul Master Web Design vă învață să planifice, să dezvolte și să pună în aplicare site-uri web. Web Design astăzi a devenit una dintre profesiile cu cea mai rapidă creștere și formare de calitate puteți deschide ușile pe piața muncii. Master este format din trei părți corespunzătoare cu 3 cursuri de bază: Web Design, Web Design si Web Design Avansat WordPress. În prima parte veți învăța fundamentele de web design și să învețe să folosească HTML și CSS cu HTML 5 instrumente de animație Dreamweaver si Animare. În a doua parte a Master va aprofunda pe probleme cheie, cum ar fi culoarea, tipografie, gradul de utilizare, HTML, CSS stiluri, domeniu, hosting, ftp, resurse JavaScript, PHP, mobil, web design receptiv, Bootstrap, flexilbles afișa casete: flex. Această cunoaștere de către conducerea instrumentele de bază vă permit să dezvolte propriile site-uri web. În a treia parte a Master veți învăța să utilizați WordPress, sistemul cel mai utilizat pe scară largă de gestionare a conținutului din lume și un instrument de web design foarte util și magazine on-line.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză