Citește Descrierea Oficială

Istoria noastră

În anii 80, un grup de antreprenori și-a început activitatea profesională în calitate de fustiere și marfuri în Barcelona. În mod progresiv, oferta de servicii de decorațiune comercială este extinsă și în alte comunități, cedând în 1990 primul curs de dressing pentru ferestre din Barcelona pentru Camera de Comerț și ulterior extindându-se.

În anii 90, a început o legătură formativă cu Institutul de Educație al Universității din Barcelona, predând în 1995 primul curs de dressing și merchandising profesorilor de comerț și marketing. Diversitatea echipei a făcut posibilă combinarea serviciilor profesionale în companii recunoscute la nivel internațional și crearea de noi planuri de pregătire destinate companiilor, primăriilor, sindicatelor, asociațiilor și altor grupuri profesionale.

Legăturile de afaceri, recunoașterea pregătirii și cererea de profesioniști au dat loc la inaugurarea școlii de vestimentare vitrină ÁRTIDI, într-o veche metalurgie din 1910, fondată cu scopul de a pregăti noi profesioniști. În prezent, ne-am extins pentru a deveni cea mai mare școală din Europa în materie de pregătire a ferestrelor și de comercializare vizuală și educație referitoare la comerț.

filozofie

Filosofia lui ÁRTIDI este un pionier în formare, deoarece nu predăm doar. Studenții noștri inovează și îmbunătățesc strategiile de vânzare pentru afaceri și comerț. În ÁRTIDI oferim strategiile și instruirea pentru realizarea acesteia. Studenții ÁRTIDI sunt cunoscuți în sectorul de afaceri nu numai ca experți profesioniști, ci și ca inovatori în tehnicile de vânzare.

Elevii noștri învață să fie informați pentru a avea propriile criterii și decizii. Studenții care aduc știri, creează tendințe și descoperă nevoile pieței, pentru că îi motivăm pentru aceasta și îi învățăm cum să o facă.

Cum îi determinăm pe studenții noștri să stabilească tendințele? La școală predă clase specifice pentru a analiza piața și a descoperi noutatea. Mese rotunde unde elevii devin Coolhunter și își aduc viziunea particulară asupra noilor tendințe. Cursuri de motivație și creativitate. Ei participă la conferințe în care sunt protagoniști, generează acțiuni creative, originale și cu rezultate reale. Studenți independenți care creează tendințe de brand.

Metodologia

În ÁRTIDI, se învață o pregătire recunoscută, profesională, multiculturală, cu o atitudine deschisă și plurală diferită de celelalte formațiuni. Experiența noastră de peste 20 de ani de carieră profesională și didactică ne-a arătat că pentru a fi un bun profesionist trebuie să înveți făcând în spații reale și cu profesioniști calificați.

Metodologia ARTIDI are o adevărată recunoaștere internațională care depășește cu mult realizarea cursurilor convenționale. De la cea mai specifică și detaliată teorie la cunoașterea celor mai inovatoare strategii, în școala noastră căutăm excelență formativă. Metoda de formare este practică, eficientă și reală, deoarece numai ÁRTIDI are o infrastructură concepută exclusiv pentru acest tip de instruire.

Studenții participă la o pregătire completă care acoperă toate aspectele, cum ar fi vitrine reale, designul elementelor originale și decorative pentru merchandisingul vizual într-un magazin real și cel mai recent instrument de calculator pentru formare exclusivă în școala noastră. Pe lângă designul magazinului, mobilier, aspectul produsului 3D și practici de afaceri. Rezultatul formativ este obținut cu cele mai avansate metode de promovare de la instruire la valori, atitudini și strategii profesionale.

119504_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c732a78d0904dc05a_1280.jpg

Facilități Vizualizare vizuală și zonă de îmbrăcăminte pentru ferestre

„Ce învățăm să facem învățăm făcând” Acest citat de la Aristotel descrie pregătirea din Ártidi. Ar trebui să fie instruiți un dressing pentru ferestre și un merchandiser vizual. Proiectarea, construcția și montajul reprezintă adevărata secvență în care acești profesioniști trebuie instruiți. Prin urmare, Ártidi are cea mai mare infrastructură din Europa dedicată acestui tip de instruire.

Reprezentanții „London School of Architects”, precum și alte mass-media naționale și internaționale au menționat facilitățile noastre ca fiind cele mai echipate pentru a crea profesioniști de înaltă calificare.

Sali de curs teoretice; ateliere echipate cu instrumente și materiale multiple; magazin pilot pentru a practica de la plasarea produsului, ambianța până la proiectarea imaginii corporative; Clasa de design 3D și mai mult de 40 de vitrine reale de diferite tipuri și surse de iluminat care alcătuiesc mai mult de 1000m2 de facilități. De asemenea, avem peste 100 de manechine corporate, magazine de produse reale și o terasă în aer liber.

Infrastructura noastră permite studenților să învețe într-un mediu real dincolo de pregătirea standard.

Garanție de calitate și formare

În prezent, derularea unui curs de pregătire este esențială pentru a face parte din această lume competitivă. Pentru aceasta există diferiți factori de evaluare, astfel încât părțile interesate să poată evalua alegerea cea mai potrivită.

Sigiliul de calitate și garanție formativă, este un concept de formare națională de autoreglare a sectorului de îmbrăcăminte de ferestre și de marfă vizuală. Insigna care le garantează pe cei interesați de cursuri; că managementul, programarea, proiectarea și planificarea planului educațional, precum și a personalului didactic; Acestea au fost realizate și supravegheate de profesioniști calificați în inginerie de formare.

Din 1992 încurajăm și contribuim la excelența educațională. Ecusonul CGF îl identifică pe Ártidi ca un centru de instruire în care sunt prezente calitatea și garanția în toate programele sale de formare.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Artidi Escuela Superior

Cursul de consultanță profesională în domeniul imaginii cu o diplomă de expert european este un curs exclusiv în domeniul imaginii personale și corporative. Acest program ... [+]

prezentare

Cursul de consultanță profesională în domeniul imaginii cu o diplomă de expert european este un curs exclusiv în domeniul imaginii personale și corporative. Acest program provine din cererea profesională din sectorul de consultanță pentru companii și utilizatori.

Prin intermediul imaginii comunicăm și transmitem valori și o identitate către exterior. De aceea, consultantul de imagine profesională acționează atât personal, cât și corporativ; Cunoștințele și abilitățile dvs. vă vor permite să răspundeți la nevoile de comunicare, coerență și diseminarea imaginii pentru a atinge punctul culminant al succesului.

Cursul de Master in Professional Image Consulting te pregătește să fii un profesionist capabil să dezvolte proiecte globale legate de imagine. Programul de formare vă oferă instrumente pentru a vă îmbunătăți abilitățile, atitudinile și aptitudinile profesionale, precum și abilitățile tehnice și teoretice.... [-]

Spania Barcelona
Noiembrie 2019
Spaniolă
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Artidi Escuela Superior

Master in Visual Merchandising and Dressing Window este un curs de weekend și este conceput pentru cei care nu pot combina antrenament intensiv. Cursul are un plan comple ... [+]

prezentare

Implementarea și animația spațiilor comerciale, EXPERTUL EUROPEAN în MERCHANDISING VIZUAL și ESCAPARATISM este mai mult decât un curs de merchandising vizual și dressing pentru ferestre, este acela de a obține un grad recunoscut și o oportunitate de muncă. Acum, mai mult ca oricând, companiile au nevoie de profesioniști care oferă valori diferențiante. Un curs destinat celor care doresc să-și orienteze cariera profesională către o piață a muncii recunoscută.

Obiectivul cursului este de a contribui la efecte academice și de a investi în viitor. Obțineți o diplomă recunoscută internațional. Obțineți un sigiliu profesionist și intrați într-un domeniu profesionist cu oportunități de muncă deosebite.... [-]

Spania Barcelona
Noiembrie 2019
Spaniolă
Part time
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Calle de la Llacuna, 50
Barcelona, Catalonia, Spania