Escuela Albufera

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situat la L'Albufera National Park, academia noastră este o mare șansă de a învăța limba spaniolă în Spania. Natura este peste tot în jurul, și vă puteți bucura de sejurului lor la bungalouri de lux din lemn realizate, în armonie cu mediul. Nu numai că oferim lecții de spaniolă, dar, de asemenea, oferim o vacanță incomparabilă, să învețe, să se distreze și să se implice cu oameni din alte țări și culturi.

Punct de schimb cultură de Valencia este aici!

Albufera Scoala de asemenea, vă oferă diverse activități de agrement, cum ar fi drumeții, paella desigur gastronomie, biciclete de închiriere, cursuri de dans salsa și tururi ale orașului. Sau, dacă preferați, puteți afla doar în soare și se bucură de o proaspete sangria în timp ce o baie în plajele noastre calde sau vă puteți relaxa după o siestă bun în piscina noastră privată sub un palmier.

Toate aceste caracteristici fac Albufera Scoala nu doar o școală de limbi, ci un destin ideal pentru a petrece vacanța dumneavoastră și să se bucure și de a descoperi un pic mai mult despre Valencia și Spania.

Școala noastră se află într-un mediu natural minunat, Parcul Național L'Albufera, în El Saler.

El Saler este un cartier din Valencia, la doar 5 km distanță de oraș. Este o zonă cu un mare patrimoniu natural și locul perfect pentru a descoperi atât, cosmopolit și tradiționale, fete de Valencia și îngropa în rădăcinile acestei culturi frumos.

Aranjamente de viață:

Locații

Valencia

Address
Carrera Del Riu 556
El Saler

46012 Valencia, Comunitatea Valencia, Spania

Programe

Această școală oferă și: