AIDIMME

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul Tehnologic AIDIMME este o asociație privată non-profit cu domeniu național, al cărei scop este de a promova îmbunătățirea competitivității companiilor prin ID și atât în ​​procesele lor productive cât și în produsele lor.

De la înființarea sa, în 1987, a desfășurat acțiuni încadrate în domeniul formării profesionale, al cărui obiectiv a fost și este acela de a pregăti specialiști tehnici capabili să se implice imediat în companie și să contribuie la cunoașterea dobândită în interesul îmbunătățirii continue a țesăturii noastre productive.

Ca urmare a acestor acțiuni, în 1993 a fost lansată o inițiativă care, odată cu îmbunătățirile și actualizările necesare de-a lungul anilor, a ajuns până în prezent, Master în industria de tratare a apelor reziduale industriale și de reciclare .

Anii mai târziu, în 2002, având în vedere nevoile existente ale companiilor din domeniul managementului proceselor, a fost lansat Masterul în Managementul Sistemelor de Calitate, Mediu și Prevenirea Riscurilor Ocupaționale , o calificare pentru practica profesională ca tehnician principal în PRL .

În 2007 și înainte de noul cadru universitar european din Bologna și necesitatea acordării statutului oficial al acestor diplome de master, a fost stabilit un acord de colaborare între AIMME și Universitatea Catolică din Valencia - UCV , realizând aceeași verificare prin parte a Ministerului Educației din ambele grade.

În 2014 , AIMME și UCV propun necesitatea de a oferi masterului în managementul sistemelor o valoare adăugată, un element diferențiat care îmbunătățește situația competitivă a studenților noștri pe piața forței de muncă. Ca rezultat al acestei analize, este prezentat un nou grad de diplomă dublă pentru anul universitar 2015-2016, care completează subiectele de masterat anterioare în managementul sistemelor, dar permite studenților să obțină două diplome de masterat într-un singur curs:

  • Master în Management Integrat al Sistemelor de Calitate, Mediului și Siguranței și Sănătății la Locul de Muncă
  • Master în prevenirea riscurilor profesionale

Această pregătire va îndeplini următoarea ediție 2017-2018, ediția numărul 15, care a pregătit deja mai mult de 500 de studenți (12 ca grad unic și 3 ca diplomă dublă).

În cele din urmă, în 2016, după un an de colaborare cu centrul tehnologic AIDIMA , centrele tehnologice din domeniul tehnologiei metalice (AIMME) și lemn (AIDIMA) merg, creând crearea Institutului de Tehnologie Metalurgică, Mueble , Wood, Packaging and Allied - AIDIMME , reînnoind acordul cu Universitatea Catolică din Valencia UCV și, prin urmare, continuând cu colaborarea în cadrul diplomelor de masterat universitar, de atunci, AIDIMME - UCV .

Următorul curs, AIDIMME masterului AIDIMME -UCV își vor împlini cea de-a 11-a ediție ca Master Degrees Master of Science, permițând studenților să candideze pentru burse, să urmeze stagii, să continue studiile doctorale, să obțină puncte în examenele competitive sau să-și recunoască diplomele în orice țară Uniunea Europeană.

Locații

Paterna

Address
Carrer de Leonardo da Vinci,38
46980 Paterna, Comunitatea Valencia, Spania