Citește Descrierea Oficială

Institutul Tehnologic AIDIMME este o asociație privată non-profit cu domeniu național, al cărei scop este de a promova îmbunătățirea competitivității companiilor prin ID și atât în ​​procesele lor productive cât și în produsele lor.

De la înființarea sa, în 1987, a desfășurat acțiuni încadrate în domeniul formării profesionale, al cărui obiectiv a fost și este acela de a pregăti specialiști tehnici capabili să se implice imediat în companie și să contribuie la cunoașterea dobândită în interesul îmbunătățirii continue a țesăturii noastre productive.

Ca urmare a acestor acțiuni, în 1993 a fost lansată o inițiativă care, odată cu îmbunătățirile și actualizările necesare de-a lungul anilor, a ajuns până în prezent, Master în industria de tratare a apelor reziduale industriale și de reciclare .

Anii mai târziu, în 2002, având în vedere nevoile existente ale companiilor din domeniul managementului proceselor, a fost lansat Masterul în Managementul Sistemelor de Calitate, Mediu și Prevenirea Riscurilor Ocupaționale , o calificare pentru practica profesională ca tehnician principal în PRL .

În 2007 și înainte de noul cadru universitar european din Bologna și necesitatea acordării statutului oficial al acestor diplome de master, a fost stabilit un acord de colaborare între AIMME și Universitatea Catolică din Valencia - UCV , realizând aceeași verificare prin parte a Ministerului Educației din ambele grade.

În 2014 , AIMME și UCV propun necesitatea de a oferi masterului în managementul sistemelor o valoare adăugată, un element diferențiat care îmbunătățește situația competitivă a studenților noștri pe piața forței de muncă. Ca rezultat al acestei analize, este prezentat un nou grad de diplomă dublă pentru anul universitar 2015-2016, care completează subiectele de masterat anterioare în managementul sistemelor, dar permite studenților să obțină două diplome de masterat într-un singur curs:

  • Master în Management Integrat al Sistemelor de Calitate, Mediului și Siguranței și Sănătății la Locul de Muncă
  • Master în prevenirea riscurilor profesionale

Această pregătire va îndeplini următoarea ediție 2017-2018, ediția numărul 15, care a pregătit deja mai mult de 500 de studenți (12 ca grad unic și 3 ca diplomă dublă).

În cele din urmă, în 2016, după un an de colaborare cu centrul tehnologic AIDIMA , centrele tehnologice din domeniul tehnologiei metalice (AIMME) și lemn (AIDIMA) merg, creând crearea Institutului de Tehnologie Metalurgică, Mueble , Wood, Packaging and Allied - AIDIMME , reînnoind acordul cu Universitatea Catolică din Valencia UCV și, prin urmare, continuând cu colaborarea în cadrul diplomelor de masterat universitar, de atunci, AIDIMME - UCV .

Următorul curs, AIDIMME masterului AIDIMME -UCV își vor împlini cea de-a 11-a ediție ca Master Degrees Master of Science, permițând studenților să candideze pentru burse, să urmeze stagii, să continue studiile doctorale, să obțină puncte în examenele competitive sau să-și recunoască diplomele în orice țară Uniunea Europeană.

Programe predate în:
Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

AIDIMME

Așa cum se întâmplă în lumea afacerilor, inovarea este un instrument esențial pentru îmbunătățirea competitivității organizațiilor și a oamenilor. ... [+]

Așa cum se întâmplă în lumea afacerilor, inovarea este un instrument esențial pentru îmbunătățirea competitivității organizațiilor și a oamenilor. În acest sens, în 2013 am decis că, după un deceniu de predare a Masterului în Managementul Sistemelor, am decis ca, în calitate de master universitar, să adaptăm structura titlului la schimbările și nevoile care au fost generate atât în ​​companii, cât și în profilul absolvenții care au înscris la masterat.

Ca rezultat al acestei reflecții, a fost creat noul Master Double Master, promovat de Institutul Tehnologic Metalworking, Furniture, Wood, Packaging și Afinex - AIDIMME și Universitatea Catolică din Valencia - UCV. Diplomă formată din două grade care acoperă, pe de o parte, managementul integrat al sistemelor și, pe de altă parte, formarea profesioniștilor pentru exercițiul de tehnicieni de vârf în domeniul prevenirii riscurilor profesionale. Împărțirea titlului care dă naștere la Masterul Double în aceste două domenii ne-a permis să oferim un grad mai mare de specializare studenților care iau diploma dublă și mai multe oportunități în domeniul practicilor de afaceri.... [-]

Spania Paterna
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză