University of Ljubljana

Introducere

Citește Descrierea Oficială

133440_Photo1.jpg

University of Ljubljana , fondată în 1919, cu 23 de facultăți și 3 academii de artă , este cea mai veche și cea mai mare instituție de învățământ superior, cercetare științifică și artă din Slovenia. Universitatea favorizează cercetarea de bază, aplicată și de dezvoltare. Astăzi, University of Ljubljana se află printre primii 3% din universitățile din lume.

University of Ljubljana este situată în Ljubljana, capitala Sloveniei, cu excepția Facultății noastre de Studii și Transporturi Maritime, care se află în Portorož, lângă Marea Adriatică. Ljubljana este un oraș foarte plăcut și tineresc în care trăim. Avem multe muzee, galerii, teatre, cinematografe, institute, biblioteci și una dintre cele mai vechi orchestre filarmonice din lume. În centrul orașului, veți găsi o mulțime de pub-uri, restaurante, cluburi și magazine. Există și o mulțime de spații verzi. Kongresni trg (pătrat) este una dintre piețele centrale din Ljubljana, unde este, de asemenea, sediul rectorului University of Ljubljana .

University of Ljubljana are programe de studiu excelente în toate domeniile de studiu: artă, arte plastice, științe naturale, tehnologie și inginerie, științe sociale, științe umaniste, medicină, științe ale sănătății, sport, care sunt concepute în conformitate cu orientările procesului Bologna. În cadrul University of Ljubljana și în cooperare cu universități străine, oferim programe de studiu comune, interdisciplinare și multidisciplinare în toate cele trei cicluri. Pe lângă prelegeri, tutoriale și seminarii, punem un accent deosebit pe pregătirea practică, includerea studenților în munca de proiect, schimburi internaționale, îndrumare în carieră, activități extracurriculare și alte activități.

133441_Photo2.jpg

În fiecare an, aproximativ 40.000 de studenți își perfecționează și își dezvoltă cunoștințele și abilitățile la instituția noastră, dintre care avem 8% studenți internaționali. Cursurile University of Ljubljana sunt finalizate de mai mult de jumătate din absolvenții de licență din Slovenia, mai mult de două treimi din titularii de master și specializare și mai mult de 80% din doctori în știință.

O preocupare deosebită a University of Ljubljana este transferul de cunoștințe către industrie, pentru siguranța mediului, pentru sănătatea oamenilor, calitatea vieții și economia bogată, motiv pentru care cooperăm strâns cu multe companii din Slovenia și străine. Partenerii noștri sunt corporații multinaționale proeminente și organizații slovene de top.

Vă invităm să începeți drumul dvs. academic cu noi, să vă stimulați opțiunile personale și profesionale de carieră și să deveniți un membru valoros al comunității noastre academice mândre și creative.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la Universitatea noastră.

Impresiile studenților

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru aici pentru a citi mai multe despre impresiile studenților: href = "https://www.uni-lj.si/study/impressions/students-written/

133248_UL-KongresSquare.jpg

Locații

Ljubljana

Address
University of Ljubljana
Kongresni trg 12

1000 Ljubljana, Ljubljana, Slovenia

Ljubljana

Address
University of Ljubljana Faculty of Architecture
Zoisova cesta 12

1000 Ljubljana, Ljubljana, Slovenia

Ljubljana

Address
University of Ljubljana Faculty of Electrical Engineering
Tržaška cesta 25

1000 Ljubljana, Ljubljana, Slovenia

Ljubljana

Address
University of Ljubljana Faculty of Public Administration
Gosarjeva ulica 5

1000 Ljubljana, Ljubljana, Slovenia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră