University of Maribor Faculty of Economics and Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea lui februarie "Facultatea de Economie și de afaceri contribuie la dezvoltarea holistică a indivizilor și participă la dezvoltarea economiei și a comunității atât la nivel național și european mai larg, prin intermediul sintezei sale de economie și de afaceri de cercetare și educație."

Viziunea lui februarie "Februarie vor fi recunoscute la nivel național și în întreaga regiune europeană mai largă, ca-cercetare orientată și la nivel global conectate excelentă școală de economie și de afaceri."

Orientarea strategică a lui februarie Următoarele obiective strategice susțin declarația de misiune: de cercetare Semnificativ și impactful.

sprijin continuu pentru facultate și dezvoltarea personalului. Cooperarea în curs de desfășurare cu comunitatea de afaceri. universitare actuale și eficiente și programe de studii postuniversitare și de educație continuă în domeniul economic și de afaceri. Internaționalizare a crescut în toate domeniile operaționale. Încurajarea comportamentului social responsabil și moral și etic acțiuni principial. Asigurarea cunoștințelor interdisciplinare și de răspândire a gradului de conștientizare pentru o dezvoltare durabilă.

Valorile lui Core FEB

libertatea academică Cunoaștere Cooperare Responsabilitatea personală și socială Egalitate și democrație Credibilitatea și acțiunea etică Dialog și respect interpersonale Inovaţie Gândire critică Antreprenoriat.

FEB oferă un mediu interesant, dinamic si provocator de studiu care prevede aplicarea imediată a cunoștințelor în practică. Aproximativ 26.000 de studenti (învățământ universitar și programe de învățământ superior profesional) și mai mult de 1.000 de studenti post-universitare (specialiști, de masterat de știință, absolvenți de MBA, doctori în științe) din FEB au început deja cariera lor de succes profesional. Prin studierea la FEB, elevii dobândesc, extindă și să extindă cunoștințele profesionale și experiența pentru a face față cerințelor mediului economic și de afaceri în schimbare rapidă. Ele sunt familiarizați cu lider și teoriile economice și de afaceri inovatoare și prevăzute cu posibilitatea de a câștiga experiență în continuare, prin instruire practică și de schimb internațional de studenți, atât acasă, cât și în străinătate. FEB oferă studenților săi pentru a studia fie full-time sau part-time. În afară de Maribor, studiul part-time este organizat în Celje, Ljubljana, Koper și Murska Sobota și servește nevoile acelor studenți care sunt angajați precum și a celor care locuiesc în afara Maribor și doresc să studieze la FEB în timp ce restul de a trăi în orașul lor natal. In afara de noi programe, FEB , de asemenea , desfășoară următoarele programe care vor fi suspendate în anii următori:

program de învățământ universitar - "Economie", program de învățământ superior profesional - "Business Administration", Master Of Science - "Economie și Business", Master of Business Administration - MBA.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Videoclipuri

Študentski svet EPF 2013/14

E-business and information management master study programme FEB 2013

Študentsko življenje na EPF