Central European University in Skalica (SEVS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BUM

Este ambiția UCE de a dezvolta valori ale educației și culturii, cunoștințelor și conștientizării. UCEU oferă învățământ universitar de specialitate, cu programe de studii acreditate, atractive și bine definite. Ele se axează pe Relații Internaționale (Bachelor, Master) și Managementul Mediului (Bachelor, Master, PhD.). UCE în operarea și furnizarea de învățământ universitar se află sub auspiciile organizației non-profit Universitatea Centrală din Skalica, care a obținut consimțământul guvernului de a acționa ca universitate privată numită Universitatea Centrală din Skalica.

UCE a obținut certificarea de calitate prestigioasă în conformitate cu criteriile standardului internațional EN ISO 9001: 2008.

UCE funcționează în prezent în două locații: Skalica și Košice. În Skalica oferă o educație universitară completă. În Košice UCE NPO a deschis un site educațional și de consultanță.

MISIUNE SI VIZIUNE

Universitatea din Europa Centrală din Skalica dezvoltă educație și conștientizare bazată pe cercetarea științifică creativă în relațiile internaționale la nivel internațional, european și regional, având în vedere protecția și crearea mediului. În acest fel, UCE creează o bază pentru asigurarea și îmbunătățirea calității procesului de educație și a activităților sale, în scopul dezvoltării și susținerii talentelor și excelenței subiecților săi.

Universitatea din Europa Centrală din Skalica aduce specialiști universitari cu astfel de observații, cunoștințe, aptitudini și competențe care le permit să aibă succes pe piața forței de muncă din Slovacia și, de asemenea, în mediul competitiv din străinătate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Masterat în Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă September 2018 Slovacia Vitriol

Relațiile internaționale sunt alcătuite din domenii concepute astfel încât să răspundă nevoilor pieței în domeniul relațiilor internaționale atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public. Acesta include disciplinele cu teme teoretice și practice și va pregăti absolvenți pentru a lucra în diferite domenii ale vieții sociale. [+]

Masterat în relaţii internaţionale

Caracteristicile programului de studii:

Conținutul programului de studiu 3.1.5. Relațiile internaționale sunt alcătuite din domenii concepute astfel încât să răspundă nevoilor pieței în domeniul relațiilor internaționale atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public. Acesta include disciplinele cu teme teoretice și practice și va pregăti absolvenți pentru a lucra în diferite domenii ale vieții sociale.

Profil absolvent

Absolvenții gradului 2 de masterat au abilități și abilități profesionale necesare pentru a lucra în organizații internaționale, pentru a lucra în organele centrale ale administrației de stat și ale administrației publice locale, și anume în domeniul finanțelor europene, precum și în domeniul relațiilor internaționale. De asemenea, ei sunt calificați să lucreze în misiuni umanitare și în medii multiculturale. Avantajul lor competitiv îl reprezintă capacitatea de a comunica verbal și în scris la nivelul cerut în două limbi străine. Ei sunt capabili să analizeze problemele și să propună soluții. Cunoștințele lor pe calculator sunt de nivel necesar pentru a asigura sarcini operaționale.... [-]


Master In Management De Mediu

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2018 Slovacia Vitriol

Managementul de mediu profilează absolventul ca profesionist multidisciplinar în domeniul planificării și gestionării dezvoltării durabile în toate aspectele sale. Oferă cunoștințe teoretice și practice privind protecția elementelor de mediu și a influențelor activităților asupra mediului înconjurător, din domeniul economic și legislativ, mediază sisteme progresive de management și de dezvoltare a proiectelor, precum și instrumente de marketing de mediu, completate cu subiecte de Lucrul cu publicul. [+]

master in management de mediu

Caracteristicile programului de studii:

Programul de studii de masterat Managementul mediului acreditat în domeniul studiului 4.3.3. Managementul de mediu profilează absolventul ca profesionist multidisciplinar în domeniul planificării și gestionării dezvoltării durabile în toate aspectele sale. Oferă cunoștințe teoretice și practice privind protecția elementelor de mediu și a influențelor activităților asupra mediului înconjurător, din domeniul economic și legislativ, mediază sisteme progresive de management și de dezvoltare a proiectelor, precum și instrumente de marketing de mediu, completate cu subiecte de Lucrul cu publicul.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
University of Central Europe in Skalica
Kráľovská 386/11

Skalica, 909 01 SK