Comenius University in Bratislava, Faculty of Pharmacy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Comenius University in Bratislava, Faculty of Pharmacy

Facultatea de Farmacie face parte din cea mai mare, cea mai veche și remarcabilă Universitate din Slovacia.

Universitatea Comenius din Bratislava este o universitate modernă europeană care în 2019 împlinea 100 de ani de la înființare. Este singura universitate slovacă care este clasată regulat în clasamentul internațional al celor mai bune universități din lume. Cu treisprezece facultăți, oferă cea mai largă selecție de programe de studii (peste 800) la trei niveluri, iar câteva dintre aceste programe de studiu sunt singurele oferite în Slovacia. Există o gamă largă de domenii ale cunoștințelor umane din care să alegeți atunci când studiați, fie că este în medicină, științe umaniste și științe sociale, științe naturale, matematică, teologie și multe altele.

137757_UK-BudovaSafarikovonam.12.jpg

Universitatea Comenius este o instituție de cercetare care conduce sute de proiecte de cercetare interne și internaționale. Drept urmare, mulți dintre studenți se angajează în cercetări importante în timpul studiilor și pot participa activ la proiecte, granturi și stagii profesionale (inclusiv în străinătate).

În fiecare an, Universitatea Comenius trimite cel mai mare număr de studenți în străinătate din toate universitățile din Slovacia și primește cei mai mulți studenți internaționali, inclusiv din locuri precum Germania, Norvegia, Grecia, Iran, Austria și Islanda.

137754_DSC_2139.JPG

Fapte

 • Aproximativ 1 500 de studenți, dintre care aproximativ 15% studenți internaționali din diferite țări
 • 11 departamente didactice specializate
 • 2 farmacii proprii care predau și farmacii comunitare
 • Noi laboratoare și săli de conferințe cu echipamente la zi
 • Personal didactic de înaltă calificare, cu experiență îndelungată la nivel național și internațional de predare și cercetare
 • Toate nivelurile de educație în farmacie, inclusiv PharmD postuniversitar și doctorat. programe, specializare etc.
 • Programe de schimb internațional, inclusiv contracte bilaterale cu 30+ universități partenere din Europa, Asia și SUA
 • Centrul științific de excelență, laboratoare științifice centrale, diverse proiecte de cercetare
 • O grădină mare de plante medicinale
 • Biblioteca Centrală
 • Echipament pentru sală de fitness și fitness
 • Cantine și cafenele proprii

Prestigiu
Facultatea de Farmacie a Universității Comenius este singura facultate de acest fel din Slovacia. Facultatea ridică profesioniștii farmaciști originali prin integrarea cunoștințelor din științele naturii și medicină, precum și din științele farmaceutice specifice.

Tradiţie
Studiile universitare farmaceutice din Slovacia sunt de mai bine de 70 de ani și peste 11 000 de studenți au absolvit Facultatea de Farmacie din Bratislava.

Acreditare
Programul de studiu Farmacia respectă pe deplin Directiva Uniunii Europene 2005/36 / CE a Parlamentului European și a Consiliului privind recunoașterea calificărilor profesionale.

Educaţie

Absolventul de la programul de studiu Farmacie este definit de cunoștințe la nivel înalt și abilități practice în discipline chimice, biologice, medicale și, în special, farmaceutice. Absolventul are cunoștințe profunde despre tot ceea ce se întâmplă cu un medicament din organismul uman; efectele și efectele sale adverse; precum și aspectele sociale și sociale ale utilizării medicamentelor. Absolventul mastează tehnologii farmaceutice, farmaceutice, chimice, microbiologice, studii biologice pe medicamente de uz uman. Absolventul poate evalua datele științifice despre medicamente și poate furniza informații conexe pe baza unei astfel de competențe. Absolventul are cunoștințe adecvate despre cerințele legale și alte cerințe legate de practica farmaceutică. Programul de studiu respectă pe deplin Directiva 2005/36 / CE a Parlamentului European și a Consiliului privind recunoașterea calificărilor profesionale.

137743_PixaBay_bratislava-1905408_1920.jpg

Locații

Bratislava

Address
Odbojárov 10
SK-83232 Bratislava, Regiunea Bratislava, Slovacia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: