Citește Descrierea Oficială

Despre ZOE

Economia globală ne dovedește, în fiecare zi, nevoia organizațională de talente "în frunte" și "lider" pentru a reuși pe piețele globale din ce în ce mai complexe și competitive. Pentru a obține cel mai bun rezultat posibil pentru organizații, dezvoltarea talentului potrivit este la fel de necesară ca și angajarea și reținerea angajaților.

Cine suntem noi?

ZOE Talent Solutions este o firmă de consultanță și consultanță globală care oferă servicii de afaceri în multe țări. Suntem specializați în soluții de dezvoltare a capacităților și de dezvoltare a talentelor pentru persoane fizice și organizații, prin cursurile și sesiunile de formare foarte personalizate, într-o gamă largă de discipline.

Ce facem?

ZOE asistă organizațiile în identificarea celor mai importante obiective și ghiduri ale echipelor de management, colaborând îndeaproape cu fiecare membru, pentru a-și îmbunătăți performanțele. Acest proces promite astfel o creștere clară a veniturilor și economiilor și o rentabilitate mai mare a investiției (ROI). Timp de aproape un deceniu, echipa noastră a construit o întreprindere recomandată în întreaga lume abilități echipate în mod unic, incluzând și fără a se limita la coaching, facilitare, consiliere și strategizare.

Cum o facem?

Profesioniștii extrem de angajați și cu experiență de la ZOE oferă clienților lor cea mai înaltă calitate disponibilă în ceea ce privește formarea și consolidarea capacităților la prețuri competitive, atașate de o flexibilitate unică pentru a se potrivi nevoilor clienților săi.

Scopul nostru principal este "Satisfacția completă a clienților". Aceasta constituie baza filozofiei noastre de lucru, a culturii și a tot ceea ce facem. Succesul nostru ne-a permis să realizăm recent un volum tot mai mare de proiecte. Câștigarea încrederii clienților noștri de fiecare dată este ceea ce ne motivează să ne străduim într-o excelență de neegalat.

Ne triumfem colaborând îndeaproape cu fiecare organizație pentru a debloca puterea oamenilor și pentru a ne asigura că soluțiile noastre de formare satisfac nevoile lor de învățare și dezvoltare, precum și maximizează succesul lor în afaceri.

ZOE are cunoștințe și experiență cuprinzătoare în dezvoltarea angajaților și organizaționale. Acest lucru, împreună cu angajamentul de a furniza soluții de creștere inovatoare și de conducere, ne-a văzut să continuăm să creștem în mod consecvent, chiar și în condițiile nefavorabile de pe piață.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Address
Singapore, Singapore
Address
Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
+971 4 558 8245
Address
Almaty, Almaty Province, Kazahstan
Address
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Address
Mumbai, Maharashtra, India
Address
Maldives Online, Maldive
Address
Accra, Greater Accra Region, Ghana
Address
Cairo, Cairo Governorate, Egipt
Address
Cape Town, Western Cape, Africa de Sud
Address
Nairobi, Nairobi County, Kenya
Address
Amsterdam, North Holland, Ţările de Jos
Address
Athens, Central Athens, Grecia
Address
Bratislava, Bratislava Region, Slovacia
Address
Budapest, Ungaria
Address
Geneva, Geneva, Elveţia
Address
Istanbul, Istanbul, Turcia
Address
London, England, Regatul Unit
Address
Lisbon, Lisbon, Portugalia
Address
Manchester, England, Regatul Unit
Address
Paris, Île-de-France, Franţa
Address
Prague, Prague, Republica Cehă
Address
Vienna, Vienna, Austria
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Address
Amman, Amman Governorate, Iordania
Address
Doha, Doha, Qatar
Address
Riyadh, Riyadh Province, Arabia Saudită
Address
Houston, Texas, Statele Unite ale Americii
Address
Toronto, Ontario, Canada