Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul de Management Dezvoltarea Singapore (MDI)

Institutul de Management Dezvoltare din Singapore (MDI), fondată în 1956, este cea mai veche nu-pentru-profit institut de profesionist Singapore pentru învățarea pe tot parcursul vieții. MDI are două filiale principale: Managementul Institutul de Dezvoltare din Singapore Pte Ltd (MDI Pte Ltd) pentru a supraveghea operațiunile sale academice Singapore, iar MDI International Pte Ltd pentru aprofundarea strategiei sale de globalizare.

MDI oferă cursuri bine acreditate-, seminarii și servicii de administrare și oportunități pentru persoane fizice de a dezvolta profesional prin programe academice în afaceri și management, inginerie, Design vestimentar, tehnologia informației, Sănătate și Life Sciences, a comunicațiilor în masă, Psihologie și Turism, și Hospitality Management . Aceste programe sunt oferite în colaborare cu universitățile extrem de apreciate în Australia, Franța, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

În septembrie 2008, MDI înființat primul său campus în străinătate, în Tașkent, capitala Uzbekistanului în Asia Centrală, pentru a oferi de clasă mondială de învățământ terțiar pentru studenții din regiunea Asia Centrală. O afacere de reper a fost de asemenea realizat cu EduCity @ Iskandar în Johor, marcand prima data o instituție terțiar din Singapore privat a făcut o incursiune în Malaezia. Acest lucru va fi al doilea din campusuri peste mări MDI "și își va deschide porțile la 2.000 de studenți în jurul anului 2015. La finalizarea construcției faza a treia, în 2023, campusul pare să răspundă la mai mult de 10.000 de elevi. MDI are reprezentante in China, India, Indonezia, Sri Lanka, Thailanda și Vietnam, precum și agenți de-a lungul Asia, Africa și Orientul Mijlociu.

MDI Facilități

MDI are o istorie de a furniza servicii de instruire și educaționale pentru comunitate și națiune. S 35 milioane $ MDI Campus în Stirling Road ocupă o suprafață de teren de trei hectare și are săli de clasă de stat-of-the-art, științele vieții și laboratoare informatice, un centru de formare ospitalitate, un studio de comunicare in masa, de laborator de inginerie și atelier, după cum precum și un studio de moda. Campusul are, de asemenea, un amfiteatru pentru a adăposti spectacole de artă și alte evenimente, precum și facilități de sport complet echipate, cum ar fi o sală de sport și badminton.

Campusul este activat Wi-Fi, care permite studenților accesul la World Wide Web oriunde în campus. În plus, MDI îmbunătățește experiența de învățare a studenților cu Sistemul de Learning Blackboard și tehnologia de streaming video care permite accesul on-line la note de curs, resurse și lecții înregistrate de învățare oricând, oriunde.

MDI are un alt centru de învățare, MDI Dhoby Ghaut, la Orchard Road.

Realizarea EduTrust certificare

Succesul absolvenților MDI "se datorează puternicul angajament al institutului la standarde ridicate de calitate ale educației. Realizarea de certificare EduTrust (4 ani) acordat de către Consiliul pentru Educație privata în 2010 este o piatra de hotar pentru MDI ca acestea atestă standardele de educație și excelență în afaceri exemplare ale institutului. MDI este, de asemenea, printre primul lot de Private instituțiilor de învățământ (PEIS) care urmează să fie înregistrate în conformitate cu cadru consolidat de înregistrare.

Campus MDI integrat al viitorului

MDI Residences @ Stirling este chiar primul hostel din Singapore pentru a se acorda Aur Premiul Green Mark Plus. Costa S 80 de milioane de $, noul cămin cu 15 etaje este format din 782 camere cu aer condiționat, 14 apartamente, un amfiteatru și o cafenea. Hostelul ecologic poate găzdui unele 1700 elevi și este complet integrat, astfel încât studenții să poată trăi, să învețe și să se joace într-un mediu interactiv și care să conducă.

Locații

Singapur

Address
501 Stirling Road
148951 Singapur, Singapore