Kaplan Singapore

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre

Viziunea lui Kaplan este să devină "Institutul de Educație Privată a Alegerii" din Singapore și suntem hotărâți să ajutăm studenții noștri să-și atingă obiectivele de carieră și educație prin oportunități de învățare pe tot parcursul vieții.

Ca partener de învățare pe tot parcursul vieții, oferim programe academice pentru învățământul superior, precum și calificări profesionale și cursuri de formare pentru dezvoltarea abilităților, oferind oportunități pentru a rămâne mereu relevant.

Prin oferirea acestor oportunități și prin excelența în predare și învățare, Kaplan se străduiește întotdeauna să facă tot ce este mai bun pentru studenții noștri. Distincțiile noastre frecvente sunt o dovadă a acestui fapt.

Kaplan a fost premiat cu 9 premii la Premiile 2016 și 2017 pentru Educația pentru Învățarea în Educație și Dezvoltare Educațională (TED) 2016 și 2017, făcând Kaplan, în al doilea an consecutiv, "Cel mai bun instituție de învățământ privat", "Cel mai bun furnizor de formare corporativă" "În categoriile / disciplina selectate de către entitate.

În calitate de furnizor principal de educație privată, Kaplan a primit, de asemenea, mai multe distincții. În 2017, am fost, de asemenea, acordat "Cel mai bun instituție de învățământ privat din Singapore" și "Leading Corporate Training

Până în prezent, Kaplan a servit peste 65 000 de absolvenți1 și a acordat peste 225 000 de certificate profesionale2. Cu peste 550 de programe academice și certificări profesionale disponibile, acest lucru demonstrează angajamentul nostru față de inovarea continuă și fiind relevant pentru industrie. De asemenea, încercăm să creăm un mediu unic de învățare, în care studenții noștri din peste 35 de țări din întreaga lume pot fi inspirați să exceleze în cursul ales de studiu.

Vă încurajez să explorați Kaplan și să aflați mai multe despre ceea ce putem face pentru obiectivele educaționale și de carieră.

Profesor asociat Rhys Johnson

Chief Operating Officer

Kaplan Singapore


Misiune

Kaplan Singapore îi ajută pe indivizi să-și atingă obiectivele educaționale și de carieră. Kaplan Singapore construiește contracte futures, o poveste de succes la un moment dat.


Viziune

A fi instituția de învățământ privat de alegere.


Valorile noastre fundamentale și cultura

Valorile noastre fundamentale definesc cultura companiei noastre și oferă cadrul pentru ceea ce oferim Kaplan Singapore clienților și angajaților noștri zilnic.

  • Integritate

Kaplan Singapore situează fiind etic mai presus de toate pentru că a face lucrurile bune este singura cale către o creștere pe termen lung. Etica și integritatea noastră trebuie să fie ireproșabilă.

  • Cunoştinţe

Kaplan Singapore se străduiește întotdeauna să învețe mai mult și să folosească aceste cunoștințe în beneficiul studenților, colegilor, angajaților și comunității noastre.

  • A sustine

Kaplan Singapore oferă un mediu de susținere studenților, angajaților și comunității noastre. Tot ceea ce face Kaplan Singapore este conceput pentru a sprijini succesul studenților noștri.

  • Oportunitate

Kaplan Singapore va căuta în permanență noi și mai bune modalități de a crea oportunități pentru studenții, angajații și comunitățile noastre. Acest lucru este fundamental pentru misiunea noastră: Kaplan Singapore construiește o poveste de succes la un moment dat.

  • Rezultate

Kaplan Singapore reușește atunci când studenții noștri reușesc. Kaplan Singapore măsoară succesul nostru prin măsura în care elevii noștri își îndeplinesc obiectivele măsurabile.

Locații

Singapur

Address
Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge
Singapur, Singapore

Singapur

Address
1 Selegie Road, Level 6, PoMo
Singapur, Singapore

Singapur

Address
80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan
Singapur, Singapore