Citește Descrierea Oficială

Despre

Viziunea lui Kaplan este să devină "Institutul de Educație Privată a Alegerii" din Singapore și suntem hotărâți să ajutăm studenții noștri să-și atingă obiectivele de carieră și educație prin oportunități de învățare pe tot parcursul vieții.

Ca partener de învățare pe tot parcursul vieții, oferim programe academice pentru învățământul superior, precum și calificări profesionale și cursuri de formare pentru dezvoltarea abilităților, oferind oportunități pentru a rămâne mereu relevant.

Prin oferirea acestor oportunități și prin excelența în predare și învățare, Kaplan se străduiește întotdeauna să facă tot ce este mai bun pentru studenții noștri. Distincțiile noastre frecvente sunt o dovadă a acestui fapt.

Kaplan a fost premiat cu 9 premii la Premiile 2016 și 2017 pentru Educația pentru Învățarea în Educație și Dezvoltare Educațională (TED) 2016 și 2017, făcând Kaplan, în al doilea an consecutiv, "Cel mai bun instituție de învățământ privat", "Cel mai bun furnizor de formare corporativă" "În categoriile / disciplina selectate de către entitate.

În calitate de furnizor principal de educație privată, Kaplan a primit, de asemenea, mai multe distincții. În 2017, am fost, de asemenea, acordat "Cel mai bun instituție de învățământ privat din Singapore" și "Leading Corporate Training

Până în prezent, Kaplan a servit peste 65 000 de absolvenți1 și a acordat peste 225 000 de certificate profesionale2. Cu peste 550 de programe academice și certificări profesionale disponibile, acest lucru demonstrează angajamentul nostru față de inovarea continuă și fiind relevant pentru industrie. De asemenea, încercăm să creăm un mediu unic de învățare, în care studenții noștri din peste 35 de țări din întreaga lume pot fi inspirați să exceleze în cursul ales de studiu.

Vă încurajez să explorați Kaplan și să aflați mai multe despre ceea ce putem face pentru obiectivele educaționale și de carieră.

Profesor asociat Rhys Johnson

Chief Operating Officer

Kaplan Singapore


Misiune

Kaplan Singapore îi ajută pe indivizi să-și atingă obiectivele educaționale și de carieră. Kaplan Singapore construiește contracte futures, o poveste de succes la un moment dat.


Viziune

A fi instituția de învățământ privat de alegere.


Valorile noastre fundamentale și cultura

Valorile noastre fundamentale definesc cultura companiei noastre și oferă cadrul pentru ceea ce oferim Kaplan Singapore clienților și angajaților noștri zilnic.

  • Integritate

Kaplan Singapore situează fiind etic mai presus de toate pentru că a face lucrurile bune este singura cale către o creștere pe termen lung. Etica și integritatea noastră trebuie să fie ireproșabilă.

  • Cunoştinţe

Kaplan Singapore se străduiește întotdeauna să învețe mai mult și să folosească aceste cunoștințe în beneficiul studenților, colegilor, angajaților și comunității noastre.

  • A sustine

Kaplan Singapore oferă un mediu de susținere studenților, angajaților și comunității noastre. Tot ceea ce face Kaplan Singapore este conceput pentru a sprijini succesul studenților noștri.

  • Oportunitate

Kaplan Singapore va căuta în permanență noi și mai bune modalități de a crea oportunități pentru studenții, angajații și comunitățile noastre. Acest lucru este fundamental pentru misiunea noastră: Kaplan Singapore construiește o poveste de succes la un moment dat.

  • Rezultate

Kaplan Singapore reușește atunci când studenții noștri reușesc. Kaplan Singapore măsoară succesul nostru prin măsura în care elevii noștri își îndeplinesc obiectivele măsurabile.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Kaplan Singapore

Master of Leadership de la Universitatea Monash te învață să conduci cu încredere. Conducerea la Universitatea Monash abordează dimensiunile umane și de învățare ale orga ... [+]

Universitatea MonashStructura și conținutul

Master of Leadership de la Universitatea Monash te învață să conduci cu încredere. Conducerea la Universitatea Monash abordează dimensiunile umane și de învățare ale organizațiilor. Acesta este acest focus uman care ne distanțează cursul.

După un an de studiu, veți simți încrezător să conduceți învățarea organizațională, inovația și să dezlănțuiți creativitatea într-un moment în care nevoia pentru aceasta nu a fost niciodată mai mare. Acest curs este destinat celor care aspiră să facă următorul pas în cariera lor. Este potrivit pentru profesioniști din toate sectoarele, inclusiv afaceri, școli și organizații comunitare. Potențialul dvs. de lider va fi dezvoltat prin adoptarea de abordări formale și informale care să inspire învățarea și transformarea.... [-]

Singapore Singapur
Aprilie 2020
Engleză
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Masterul de consiliere în cadrul Facultății de Educație este un curs bazat pe competențe adaptat celor care au un interes în consiliere. Este predată de cadre universitar ... [+]

Universitatea MonashStructura și conținutul

Master of Counselling în cadrul Facultății de Educație este un curs bazat pe competențe, adecvat celor cu interes în consiliere. Este predat de academicieni cu o vastă experiență care lucrează în calitate de consilieri / psihologi profesioniști. Poate fi finalizat în 12 luni sau 18 luni, ca studiu part-time, în funcție de nivelul de intrare.

Master of Counseling oferă o calificare profesională și oferă experiență de consiliere autentică. Este potrivit pentru persoane din diferite profesii, cum ar fi resursele umane, sănătatea, bunăstarea socială și educația.

O componentă integrală a cursului este de 200 de ore de plasare profesională, care include orele de contact și non-contact. Orele fără contact includ toate îndatoririle legate de consiliere asociate centrului de plasament care nu implică clienți de consiliere. Exemplele includ îndatoririle administrative, observarea grupurilor sau activităților, scrierea de note de caz, cercetarea într-un caz particular sau participarea la întâlniri. Orele de contact includ consiliere clienți sau discuții despre managerii de caz, profesori, asistenți sociali și / sau membri ai familiei.... [-]

Singapore Singapur
Aprilie 2020
Engleză
Part time
12 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Acest curs se adresează învățării în școli, locuri de muncă și comunitate. Conectează cercetarea și practica, pentru a vă face un gânditor mai puternic, un practician ang ... [+]

Universitatea MonashStructura și conținutul

Acest curs se adresează învățării în școli, locuri de muncă și comunitate. Conectează cercetarea și practica, pentru a vă face un gânditor mai puternic, un practician angajat și un specialist în domeniul educației.

Cursul abordează nevoile educaționale profesionale ale educatorilor, administratorilor educaționali, managerilor, factorilor de decizie politică și altor persoane interesate sau implicate în procesul de învățare și educație sau în activitatea de învățământ în comunitatea extinsă, indiferent dacă se bazează pe plan local sau internațional. Veți lărgi cunoștințele despre construcțiile cheie de învățare, vă veți aprofunda învățarea profesională în domenii specializate și vă veți dezvolta capacitatea de anchetator profesionist.... [-]

Singapore Singapur
Aprilie 2020
Engleză
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Acest masterat se aliniază strâns învățării la practica profesională. Veți aplica teoriile și abilitățile dezvoltate, la un proiect de industrie practică în sfera dvs. de ... [+]

Universitatea din Australia de SudStructura și conținutul

Acest masterat se aliniază strâns învățării la practica profesională. Veți aplica teoriile și abilitățile dezvoltate, la un proiect de industrie practică în sfera dvs. de interes sau la o teză minoră referitoare la o instituție de cercetare afiliată la Școala de Inginerie.

Veți obține cunoștințe avansate și competențe în managementul operațiunilor, managementul calității totale, managementul lanțului de aprovizionare, planificarea resurselor întreprinderii, automatizarea, energia și societatea și managementul proiectelor.

Programul Master of Engineering (Engineering Management) poate fi finalizat într-un minim de 15 luni în Singapore.... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
Part time
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Kaplan Singapore

Programul Master of Science in Antreprenoriat și Inovare oferă studenților cunoștințele și abilitățile pentru a-și dezvolta potențialul antreprenorial pentru a începe o n ... [+]

Universitatea Royal Holloway din LondraStructura și conținutul

Programul Master of Science in Antreprenoriat și Inovare oferă studenților cunoștințele și abilitățile pentru a-și dezvolta potențialul antreprenorial pentru a începe o nouă afacere sau pentru a dezvolta un proiect inovator în cadrul unei organizații. Studenții vor dobândi abilități de gândire critică, abilități de comunicare și înțelegere în profunzime despre antreprenoriat și inovație care le vor beneficia în desfășurarea lor preferată.

Programul pregătește studenții pentru posibile cariere ca antreprenori, manageri în sectoarele public și privat, factorii de decizie politică etc.... [-]

Singapore Singapur
Mai 2020
Engleză
Part time
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Programul MSc (Finanțe) constă din 7 module și 2 lucrări bazate pe cercetare și poate fi finalizat în cel puțin 18 luni predate de facultate UCD și lectori locali adjunct ... [+]

Colegiul Universitar Dublin

Clasat printre primii 1% din instituțiile din întreaga lume și una dintre puținele școli de afaceri de elită care dețin acreditarea "Triple Crown" de la AACSB (SUA), AMBA (Marea Britanie) și EQUIS (Europa), University College Dublin (UCD) Grade pentru a ajuta profesioniștii să își îndeplinească obiectivele.

Toate diplomele acordate de University College Dublin (UCD), cu programe livrate prin intermediul Kaplan din Singapore, sunt acreditate de Centrul de Schimburi Scholar din China (CSCSE), o afiliere la Ministerul Educației din Republica Populară Chineză.

Programul Master of Science (MSc) în Finanțe este conceput pentru profesioniștii care doresc să dobândească măiestrie în Finanțe, să își accelereze dezvoltarea carierei și să-și construiască rețeaua cu lideri de afaceri de același tip. Programul oferă o bază solidă în domenii-cheie ale Finanțelor.... [-]

Singapore Singapur
Aprilie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Master of Science în Logistică și Supply Chain Management program este conceput pentru profesioniștii care doresc să dobândească măiestrie în Logistics Management, accele ... [+]

Colegiul Universitar Dublin

Clasat printre primii 1% din instituțiile din întreaga lume și una dintre puținele școli de afaceri de elită care dețin acreditarea „Triple Crown” de la AACSB (SUA), AMBA (Marea Britanie) și EQUIS (Europa), University College Dublin (UCD) oferă o calitate superioară Diplome de master pentru a ajuta profesioniștii să își îndeplinească obiectivele.

Toate diplomele acordate de University College Dublin (UCD), cu programe livrate prin intermediul Kaplan din Singapore, sunt acreditate de Centrul de Schimburi Scholar din China (CSCSE), o afiliere la Ministerul Educației din Republica Populară Chineză.

Programul Master of Science (Logistica și Managementul lanțului de aprovizionare) este conceput pentru profesioniștii care doresc să obțină stăpânire în Managementul logistic, să accelereze creșterea carierei și să-și construiască rețeaua cu lideri de afaceri similari. Programul oferă o bază solidă în domeniile cheie ale logisticii și managementului lanțului de furnizare.... [-]

Singapore Singapur
Aprilie 2020
Engleză
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Programul Master of Science (MSc) este conceput pentru profesioniștii care doresc să dobândească măiestrie în Managementul afacerilor, accelerarea creșterii lor de carier ... [+]

Colegiul Universitar Dublin

Clasat printre primii 1% din instituțiile din întreaga lume și una dintre puținele școli de afaceri de elită care dețin acreditarea „Triple Crown” de la AACSB (SUA), AMBA (Marea Britanie) și EQUIS (Europa), University College Dublin (UCD) oferă o calitate superioară Diplome de master pentru a ajuta profesioniștii să își îndeplinească obiectivele.

Toate diplomele acordate de University College Dublin (UCD), cu programe livrate prin intermediul Kaplan din Singapore, sunt acreditate de Centrul de Schimburi Scholar din China (CSCSE), o afiliere la Ministerul Educației din Republica Populară Chineză.

Programul Master of Science (MSc) în Management este conceput pentru profesioniștii care doresc să obțină măiestrie în Business Management, să accelereze creșterea carierei și să-și construiască rețeaua cu lideri de afaceri similari. Programul oferă o bază solidă în domeniile cheie ale managementului și afacerilor.... [-]

Singapore Singapur
Aprilie 2020
Engleză
Part time
12 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Programul MSc (Project Management) constă din șase module și două lucrări bazate pe cercetare și poate fi finalizat într-un minim de 18 luni predate de facultate UCD și l ... [+]

Colegiul Universitar Dublin

Clasat printre primii 1% din instituțiile din întreaga lume și una dintre puținele școli de afaceri de elită care dețin acreditarea "Triple Crown" de la AACSB (SUA), AMBA (Marea Britanie) și EQUIS (Europa), University College Dublin (UCD) Grade pentru a ajuta profesioniștii să își îndeplinească obiectivele.

Toate diplomele acordate de University College Dublin (UCD), cu programe livrate prin intermediul Kaplan din Singapore, sunt acreditate de Centrul de Schimburi Scholar din China (CSCSE), o afiliere la Ministerul Educației din Republica Populară Chineză.

Master of Science (MSc) în programul de management de proiect este conceput pentru profesioniștii care doresc să dobândească măiestrie în Managementul de proiect, accelera creșterea lor de carieră și de a construi rețeaua lor cu lideri de afaceri ca minte. Programul oferă o bază solidă în domenii-cheie ale Managementului de Proiect și Cercetării Proiectelor.... [-]

Singapore Singapur
Aprilie 2020
Engleză
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Programul MSc (Managementul Resurselor Umane) constă din 6 module și 2 lucrări bazate pe cercetare și poate fi finalizat în cel puțin 18 luni predate de facultate UCD și ... [+]

Colegiul Universitar Dublin

Clasat printre primii 1% din instituțiile din întreaga lume și una dintre puținele școli de afaceri de elită care dețin acreditarea "Triple Crown" de la AACSB (SUA), AMBA (Marea Britanie) și EQUIS (Europa), University College Dublin (UCD) Grade pentru a ajuta profesioniștii să își îndeplinească obiectivele.

Toate diplomele acordate de University College Dublin (UCD), cu programe livrate prin intermediul Kaplan din Singapore, sunt acreditate de Centrul de Schimburi Scholar din China (CSCSE), o afiliere la Ministerul Educației din Republica Populară Chineză.

Acest Master of Science (MSc) în Managementul Resurselor Umane program este conceput pentru profesioniștii care doresc să dobândească măiestrie în Managementul Resurselor Umane, să accelereze creșterea lor de carieră și de a construi rețeaua lor cu lideri de afaceri ca minte. Programul oferă o bază solidă în domeniul cheie al managementului resurselor umane și dezvoltării talentelor.... [-]

Singapore Singapur
Aprilie 2020
Engleză
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Programul de Master în Marketing este conceput pentru profesioniștii care doresc să dobândească o experiență de masterat în marketing, să-și accelereze dezvoltarea carier ... [+]

Colegiul Universitar Dublin

Clasat printre primii 1% din instituțiile din întreaga lume și una dintre puținele școli de afaceri de elită care dețin acreditarea „Triple Crown” de la AACSB (SUA), AMBA (Marea Britanie) și EQUIS (Europa), University College Dublin (UCD) oferă o calitate superioară Diplome de master pentru a ajuta profesioniștii să își îndeplinească obiectivele.

Toate diplomele acordate de University College Dublin (UCD), cu programe livrate prin intermediul Kaplan din Singapore, sunt acreditate de Centrul de Schimburi Scholar din China (CSCSE), o afiliere la Ministerul Educației din Republica Populară Chineză.

Programul de Master în Marketing este conceput pentru profesioniștii care doresc să dobândească o experiență de masterat în marketing, să-și accelereze dezvoltarea carierei și să-și construiască rețeaua cu lideri de afaceri de același gen. Programul oferă o bază solidă în domenii-cheie ale managementului și marketingului de marcă.... [-]

Singapore Singapur
Aprilie 2020
Engleză
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaplan Singapore

Master of Science (MSc) în tehnologia informației Programul este conceput pentru profesioniștii care doresc să dobândească măiestrie în Managementul informației, să accel ... [+]

Colegiul Universitar Dublin

Clasat printre primii 1% din instituțiile din întreaga lume și una dintre puținele școli de afaceri de elită care dețin acreditarea „Triple Crown” de la AACSB (SUA), AMBA (Marea Britanie) și EQUIS (Europa), University College Dublin (UCD) oferă o calitate superioară Diplome de master pentru a ajuta profesioniștii să își îndeplinească obiectivele.

Toate diplomele acordate de University College Dublin (UCD), cu programe livrate prin intermediul Kaplan din Singapore, sunt acreditate de Centrul de Schimburi Scholar din China (CSCSE), o afiliere la Ministerul Educației din Republica Populară Chineză.

Programul Master of Science în domeniul tehnologiei informației este conceput pentru profesioniștii care doresc să obțină stăpânire în managementul informațiilor, să accelereze creșterea carierei și să-și construiască rețeaua cu lideri de afaceri similari. Programul oferă o bază solidă în domeniile cheie ale comerțului electronic, comerțului electronic și gestionarea tehnologiei informației... [-]

Singapore Singapur
Aprilie 2020
Engleză
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge
Singapur, Singapore
Address
1 Selegie Road, Level 6, PoMo
Singapur, Singapore
Address
80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan
Singapur, Singapore