Human Capital (Singapore)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Human Capital (Singapore)

Oamenii sunt unice, cel mai puternic, resursa care o organizație are pentru atingerea obiectivelor sale. De-a lungul anilor, funcția de resurse umane a evoluat și nu mai trebuie privită ca o activitate de susținere separată limitează la managerii de resurse umane și practicieni numai.

În schimb, rolul managerului de resurse umane este de a lucra cu alți manageri pentru a atinge obiectivele strategice ale organizației. Pentru managerii cu alte funcții de linie, management de oameni este inca un element integrant al responsabilităților lor, indiferent de domeniile lor de specializare și în ciuda faptului că "HR" nu este menționat în mod explicit pe cărți de vizită lor.

Având în vedere că managementul resurselor umane este o parte esențială a activității de toți managerii, noi, la HCS Academia scopul de a instrui, de a dezvolta, și profesioniști cu autocarul și managerii oamenilor să fie manageri în formă de T. Un manager în formă de T exceleaza in functia sa de lucru proprii contribuind în același timp în mod semnificativ la alte funcții în cadrul organizației, în același timp.

Human Capital (Singapore) a fost încorporată în aprilie 2009 ca centru național pentru Educație Continuă și formare, precum și un furnizor de servicii de consultanță pentru excelență capitalului uman. Funcționează ca un partener din forța de muncă Agenția de Dezvoltare (WDA), în rulant competențele forței de muncă calificări (WSQ), HCS Academia convoacă conferințe și ateliere de lucru bazate pe competențe, previziuni și evaluează tendințele, și să aducă manageri și lideri împreună pentru a învăța unul de la altul.

Human Capital (Singapore) este o instituție one-stop, care oferă servicii de dezvoltare a capacităților de gestionare a de formare și de oameni, ghiduri de persoane în atingerea obiectivelor de carieră și consultanță de afaceri cu privire la gestionarea organizațional.

HR Training

Intreaga Managerii instruiți la Academia HCS poate re-design proceselor critice de resurse umane, de a identifica și de a construi competențe necesare, și să implementeze cele mai bune practici de resurse umane pentru munca lor și la nevoile în schimbare ale organizațiilor lor. HCS Academia de asemenea îi ajută să încurajeze învățarea practică în locul lor de muncă.

Personal consiliere

Noi oferim un serviciu de consiliere în carieră, care ajută persoanele atinge potențialul lor maxim. HCS oferă perspective în carieră și să se pregătească oportunități profesioniști de dezvoltare a carierei și disponibilitatea de locuri de muncă pentru a asigura o potrivire drept.

Locații

Singapur

Human Capital Singapore

Address
11 Eunos Road 8, #05-01
Lifelong Learning Institute

408601 Singapur, Singapore
Număr de telefon
+65 6423 0388

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: