ERC Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ERC Institute (Erci) a fost înființată în 2003 de către CEC Holdings (CEC) de a oferi educație cu o diferență și să ridice ștacheta în serviciile de educație în Singapore. ERC Holdings a fost fondata de un grup de antreprenori de succes din Asia în 1999 de a cultiva o cultură antreprenorială puternică în Asia.

Obiectivul nostru principal este de a mire și mentor o nouă generație de lideri de afaceri, dotate cu abilități de a analiza și de a rezolva provocările de afaceri reale de astăzi.

CEC Holdings și Erci lucra îndeaproape cu organismele guvernamentale, cum ar fi Singapore forței de muncă Agenția de Dezvoltare (WDA) și Singapore Tourism Board (STB). Până 2006, CEC Holdings a fost un "PLAI Partner" de Consiliul de Dezvoltare Economica (EDB) în aprecierea eforturilor de a accelera creșterea întreprinderilor și industrii în Singapore.

Ne-au produs idei și lideri care modelează lumea de afaceri. Mâinile noastre, abordare bazată pe piață la educație de afaceri transformă studenții noștri în lideri de încredere, eficiente, respectate de afaceri echipate pentru a analiza și de a rezolva probleme de afaceri din lumea reală. Aducem pe piata la sălile de clasă.

Suntem Erci.

MISIUNEA:

Ne străduim pentru a oferi educație cu o diferență oferind studenților noștri:

Accesul la nivel global s-au axat parteneri de educație de înaltă calitate Sponsorizare extracurriculare activitate, oportunități de învățare pe tot parcursul vieții, precum și de gestionare a carierei Inițiative de sensibilizare social de impact

VIZIUNE:

Pentru a fi un premier Institutul Asia cunoscut pentru colaborarile cu partenerii de învățământ la nivel mondial de înaltă calitate care oferă cursuri relevante din domeniul industriei, utilizând metode de predare de calitate.

Valori și cultură

Noi credem că, prin crearea unui mediu în care onestitate, respect, responsabilitate și fac parte din cultura, suntem cel mai bine pozitionate pentru a îmbrățișa și a permite valorile noastre de bază ale Professional excelență, rezultate și Customer Focus.

Professional excelență - sisteme și proceduri eficiente și dezvoltarea personalului sunt fundamentale în crearea unui ecosistem de învățare.

Rezultate- Noi credem în a spune ceea ce facem si facem ceea ce spunem. Scopurile și obiectivele noastre pot fi realizate numai prin imputernicire angajat și selectarea partenerilor de învățământ de colaborare.

Focus client - Angajamentul nostru de a rezultatelor învățării de succes pentru studenții noștri începe cu un mediu de învățare pozitiv.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea Diplome Avansate » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru de arte / Master of Business Administration afaceri internaționale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni May 2019 Singapore

Universitatea din Greenwich MBA este un grad recunoscute pe plan internațional de master în administrarea afacerilor si management. Se pregătește manageri pentru organizarea la nivel de conducere-și de luare a deciziilor prin examinarea fiecare dintre funcțiile de afaceri, la rândul său. Programul va ajuta pe elevi să dezvolte abilități în evaluarea mediului la nivel global pentru afaceri, identificarea de noi oportunități de afaceri internaționale și analiza piețelor și industriilor internaționale. O caracteristică specială a programului este relevanța și capacitatea de inserție profesională comercial, conceput pentru a spori cunoștințele și abilitățile căutat în special de către angajatori. [+]

Introducere

Universitatea din Greenwich MBA este un grad recunoscute pe plan internațional de master în administrarea afacerilor si management. Se pregătește manageri pentru organizarea la nivel de conducere-și de luare a deciziilor prin examinarea fiecare dintre funcțiile de afaceri, la rândul său. Bazându-se pe această fundație larg, MBA se axează pe discipline integrative ale strategiei de afaceri și managementul schimbării, ceea ce duce la un proiect de consultanta din lumea reală și o bucată de cercetare de afaceri, a prezentat ca o disertație. Programul abordează leadership tematic din punctele de plecare de creativitate, practic și inventivitatea socială, și se concentrează puternic pe dezvoltarea personală a participanților, inclusiv managementul carierei.... [-]