Citește Descrierea Oficială

cariera gata absolvent cu studii la Universitatea Curtin din Australia în Singapore.

Curtin Singapore este campusul Singapore de la Universitatea Curtin din Australia, oferind cale, universitare și programe de studii postuniversitare. Curtin este clasat în top 2% din universitățile din întreaga lume, în clasamentul academic foarte apreciat al Universităților Mondiale (ARWU). În 2016, Curtin a fost estimat a fi poziționat la 211th în lume și numărul 10 în Australia. Într-o analiză globală a instituțiilor tinere sub 50 de ani, Curtin a fost plasat al 23-lea și în locul 81 la nivel global QSWUR: Top 50 Sub 50 și THEWUR: 100 Sub 50. Curtin a fost premiat de cinci stele în ansamblu în 2015 QS Stars University rating.

Predate utilizând aceeași structură și conținut ca și cursuri oferite la nava amiral Perth Campus Curtin, a studenților programele Curtin Singapore deschise până la oportunități de carieră la nivel mondial într-o serie de industrii. Studenții de la Curtin Singapore pot finaliza trei ani, gradul lor de licență în doi ani sau o diplomă de master într-un an (calendaristic trimestru), cu aportul începând cu luna februarie, iulie și noiembrie pentru cele mai multe programe. elevii Curtin pot internaționalizeze, de asemenea, experiența lor de studiu prin transferul între Singapore și campusuri australiene.

Curtin Singapore este situat la doar 10 minute de districtul central de afaceri din Singapore și centre comerciale importante. Studenții au acces la rutele directe de autobuz din campus pentru a instrui stațiile și sistemul de transport public din Singapore oferă un transport eficient, la prețuri accesibile și de încredere pentru toate părțile orașului insulei.

Un mediu de învățare ideal nu ar fi completă fără facilități de înaltă calitate. Studenții de la Curtin Singapore au acces la facilitățile campus special dezvoltate cu cele mai noi echipamente audio-vizuale de predare și a tehnologiei de calculator și acces la Wi-Fi în întregul campus. salon de studiu, laboratoare de informatică, bibliotecă, sală de gimnastică, facilități sportive în aer liber, și o cafenea sunt de asemenea disponibile pentru a fi utilizate de către elevi.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Curtin Singapore

Acest program a fost clasat pe locul Top 40 în lume în cele mai bune pentru Masters Clasament Supply Chain și Logistică (Eduniversal Evaluări și Clasament 2015/16) Progra ... [+]

Curtin Business School (CBS) este acreditat de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Acest program a fost clasat pe locul Top 40 în lume în cele mai bune pentru Masters Clasament Supply Chain și Logistică (Eduniversal Evaluări și Clasament 2015/16) Programul este acreditat de Chartered Institute of cumpărare și de aprovizionare și absolvenții pot fi eligibile pentru statutul de membru cu drepturi depline cu 3 ani de experiență de lucru. Absolvenții sunt eligibile pentru a aplica pentru calitatea de membru absolvent al Chartered Institute of Logistica si Transport Association of Australia (LAA).

Acest curs este conceput pentru studenții care sunt interesați în promovarea semnificativ cariera lor în domeniul logisticii și managementul lanțului de aprovizionare. Domeniile de studiu includ: de gestionare a operațiunilor, transport și distribuție fizică, achiziții, producție, depozitare, inventar, comerțul cu amănuntul, afaceri la nivel mondial și logistică, precum și rolul tehnologiei informației în facilitarea managementul lanțului de aprovizionare. Cursul va satisface nevoile celor profesioniști cu abilități tehnice și de supraveghere în logistică și managementul lanțului de aprovizionare.... [-]

Singapore
August 2019
Engleză
La zi
1 - 1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Curtin Singapore

Maestrul Curtin University of International Business a fost clasat ca primele 6 Programul de Management Internațional în Australia de prestigiosul Masters Eduniversal cla ... [+]

Curtin Business School (CBS) este acreditat de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (Master AACSB) Curtin University of International Business a fost clasat ca primele 6 Programul de Management Internațional în Australia de prestigiosul Masters Eduniversal clasament în 2015/16.

Programul Curtin University MIB se concentrează pe strategie, management, de luare a deciziilor și de afaceri în regiunea Asia-Pacific oferirea de absolvenți cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră managerială de nivel superior de succes în afaceri la nivel mondial.

MIB construiește o bază solidă pentru gestionarea companiilor internaționale și operațiunile lor. MIB oferă o cunoaștere aprofundată într-o societate de gestionare dincolo de granițele naționale. De asemenea, studiul MIB ajută absolvenții să gestioneze mai bine oamenii din medii multiculturale, chiar dacă compania lor nu are operațiuni internaționale.... [-]

Singapore
August 2019
Engleză
La zi
1 - 1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Curtin Singapore

Managementul de proiect este o disciplină profesională distinctă, cu propria corp de cunoștințe, abilități, instrumente și tehnici. Aceasta implică gestionarea unui proie ... [+]

Acest program este acreditat de către prestigiosul International Project Management Institute, și aprobat de către Institutul Australian de Project Management.

Managementul de proiect este o disciplină profesională distinctă, cu propria corp de cunoștințe, abilități, instrumente și tehnici. Aceasta implică gestionarea unui proiect de la început până la finalizare și realizarea cu succes a obiectivelor proiectului.

Cursul vă ajută să oferi înțelegere, cunoștințele și aptitudinile necesare pentru efectuarea rolul de manager de proiect în orice domeniu și orice sector. Este potrivit pentru persoanele dintr-o varietate de domenii de angajare, cum ar fi sănătatea, IT, inginerie, construcții și de afaceri care doresc să obțină înțelegerea, cunoștințele și aptitudinile pentru a lucra ca un manager de proiect.... [-]

Singapore
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

CUSG Svetlana Russia

CUSG Julien Switzerland

CUSG PVC Welcome

Curtin Singapore is THE place to study!