Belgrade Metropolitan University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Povestea despre educația modernă pe teritoriul Serbiei a început în anul 2005, în cazul în care Facultatea de Tehnologia Informatiei a fost fondat. Dezvoltarea a fost treptat, dar constant, și în timp rolul nostru în învățământul superior din Serbia a devenit mai puternică. În 2010, nou infiintata FACULTATEA DE MANAGEMENT și Facultatea de Arte Digital s-au alăturat la Facultatea de Tehnologia Informației, precum și cele trei facultăți au format Metropolitan University. Urmând îndeaproape tendințele piața modernă a muncii, am recunoscut nevoile sale și a început să ofere o educație de calitate pentru studenții noștri în diverse domenii ale tehnologiei informației.

Este puțin cunoscut faptul că anul trecut, mai mult de un miliard de oameni din intreaga lume au studiat on-line. Sălile de clasă ale viitorului ne urmeze oriunde mergem, așa cum noi suntem doar la un click distanta de la "mersul pe jos" în sala de clasă de oriunde ne place.

Metropolitan University este prima universitate a off er studia prin sistemul eLearning în Serbia. Acest mod de a studia acoperă toate cele patru ani de studii. Gradele care obțin elevii on-line sunt complet egale cu cele obținute în studiile tradiționale, atât în ​​termeni de cationi cările câștigate și calitatea cunoștințelor dobândite.

eLearning

Altele decât modul de studiu tradiționale, Metropolitan University permite învățământului la distanță prin intermediul internetului. În prezent, Metropolitan University are mai mult de 60% din totalul elevilor care studiază online din diferite părți ale lumii: Grecia, Austria, Spania, Germania, Statele Unite ale Americii, Mexic, Emiratele Arabe Unite. Conform legii învățământului superior, gradul câștigat on-line este egal cu gradul de câștigat în mod tradițional, atât în ​​ceea ce privește cunoștințele acumulate și calificarea câștigat. Cursuri multimedia și tutoriale, literatură digitală și materiale pentru pregătire pentru examen sunt disponibile pentru studenții de 24 de ore pe zi, care permite elevilor angajați și studenții care nu pot participa la prelegeri pentru a studia cu succes. Lectori noastre sunt disponibile pentru studenți prin conferințe video, ceea ce înseamnă că distanța fizică nu exclude comunicarea direct cu lectori.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Sârb

Vedea MA-uri » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru On-line De Grad De Arte Nou Design Media

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Serbia Belgrade

Un an / 60 ECTS, sunt oferite în clasa numai [+]

Cursuri de design de new media

Un an / 60 ECTS, sunt oferite în clasa numai

Cursuri (8 ECTS): fiecare Instalarea AD426 Interactive si interventii spațiului vizual AD441 Film și Video Compunerea Programarea AD521 de Arte Vizuale Electiv AD535 Design de utilizatori unici Experiență AD446 Creativitatea privind aplicarea mobil Master tezei de doctorat (12 ECTS) Cursuri opționale (8 ECTS): fiecare

Electivă 1: Unul din următoarele cursuri:

AD527 3D Modelare și Animație AD531 video în New Media AD450 Dramaturgia de film scurt și Formulare animate [-]