International American University - College of Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE

Fondată în 2003, International American University este situată în inima Insulelor Caraibe, în districtul sudic, Vieux Fort, Sf. Lucia, Indiile de Vest. Universitatea este autorizată și autorizată de către guvernul St Lucia să acorde diferite diplome de licență și postuniversitare, inclusiv doctoratul de medicină (MD). Oferim un curriculum de ultimă oră în domeniul educației medicale, folosind cele mai noi tehnologii și metode de predare, bazate pe modelul american și livrate de o echipă de cadre didactice. Fiecare școală medicală are propriile caracteristici unice, o personalitate distinctă și obiective pentru viitor. Misiunea noastra este sa oferim educatie medicala de calitate persoanelor fizice capabile si extrem de motivati ​​care doresc sa urmeze o cariera in medicina. Prin numeroase colaborări cu organizațiile de îngrijire a sănătății, cu instituțiile medicale academice și cu alți actori-cheie, am jucat un rol major în dezvoltarea infrastructurii de sănătate și educație din St. Lucia și am oferit instruire și educație pentru sute de profesioniști din domeniul sănătății și studenți in jurul lumii.

Echipa noastră reunește o diversitate de cunoștințe și experiență din fiecare colț al industriei de sănătate. Grupul de conducere senior include membri din educația medicală din SUA și Canada și din sistemele de sănătate. Personalul nostru cu normă întreagă constă din profesioniști cu experiență din diferite domenii ale medicinei, educației, cercetării, planificării medicale, tehnologiei informației în domeniul sănătății, dezvoltării strategiei de afaceri, conducerii și managementului. Serviciile și programele noastre continuă să se bazeze pe experiența facultății și a personalului nostru din cadrul școlii medicale și a tuturor spitalelor și instituțiilor noastre afiliate.

istorie

Universitatea Americană Internațională a fost înființată în octombrie 2003 în Vieux Fort, Saint Lucia, printr-un act al parlamentului guvernului Sfântului Lucia. La 1 februarie 2004, cu doar nouă elevi și cinci departamente, au început cursurile. Studenții IAU provin din toate Statele Unite și din întreaga lume, inclusiv Canada, India, Nigeria, Statele Unite, Regatul Unit, Indiile de Vest și Zambia, pentru a experimenta o educație medicală cu adevărat personalizată.

La invitația guvernului din Sfânta Lucia, membrii fondatori ai IAU au înființat Colegiul ca răspuns direct la nevoile și aspirațiile studenților preumani americani care doresc să servească sistemul american de sănătate. In ultimul deceniu, conducerea universitatii si membrii comunitatii IAU Colegiul de Medicina au fost dedicati dezvoltarii medici care se ocupa de imbunatatirea starii de ingrijire a sanatatii la nivel mondial, inclusiv cea a Americii. Curriculumul inovatoare al universității pe bază de cazuri, cu integrare clinică, este condus de o facultate internațională dedicată succesului studenților și continuă să atragă studenți din întreaga lume.

Decanul fondator al Universității, Paul Cherian, a dezvoltat un curriculum inovator, care vizează dezvoltarea cunoștințelor studenților despre științele de bază, precum și îmbunătățirea abilităților lor de rezolvare a problemelor printr-un curriculum de învățare bazat pe probleme. El a condus facultatea fondatoare în furnizarea unui curriculum centrat pe elev, care continuă să fie piatra de temelie a succesului Universității. John Minarcik, MD, a fost unul dintre membrii facultății inițial recrutați pentru a preda la IAU, și continuă să servească la facultate până în prezent. De asemenea, Olusina Adesanya, MD, membru fondator al Facultății de Medicină Clinică, continuă, de asemenea, să servească la facultatea IAU până în prezent. Toți membrii facultății fondatori au fost educați fie în țările din Statele Unite, Canada, Europa și țările comunității, iar vasta lor experiență a condus la predarea unei pedagogii centrate pe studenți, menită să promoveze medici umili și pricepuți. De-a lungul anilor, facultatea din Filipine, Canada, Nigeria și Statele Unite s-au alăturat comunității în creștere din IAU.

Misiunea noastră

Pentru a instrui viitorii medici să servească altruist și cu umilință, accentuând totodată etica medicală puternică și aprecierea valorii și demnității umane.

Viziunea noastra

Să încurajeze și să susțină o comunitate vibrantă de învățare a științelor medicale pentru studenți, cadre didactice, personal și parteneri din comunitate.

Pentru a construi un program academic deosebit, experiențe, sprijin școlar cuprinzător, o cultură prietenoasă a campusului și un mediu care promovează bunăstarea studenților, implicarea cadrelor didactice și a angajaților și implicarea comunității.

Să conducă un program inovator de educație medicală pentru studenții medicali, profesori și medici comunitari.

Dezvoltarea programelor de cercetare și științifice cu un accent deosebit în cercetarea aplicată pentru prevenirea bolilor, personalizarea medicamentelor și îmbunătățirea sănătății populației.

ACCREDITARE ȘI CREDINȚE

Ca student IAU, garantăm satisfacția fiecăruia dintre "nivelele" de acreditare necesare pentru Licențierea SUA, Canadiană și Internațională.

IAU este închiriat și acreditat de către guvernul din Sfânta Lucia ca o universitate cuprinzătoare, cu autoritatea de a conferi gradul de doctor în medicină. Departamentele de Educație și Sănătate din St. Lucia au aprobat eligibilitatea absolvenților Colegiului de Medicină IAU de a practica medicina în St. Lucia.

ECFMG: IAU este recunoscută de Comisia Educațională pentru Absolvenții Medicali Externe (ECFMG). Acest lucru vă acordă dreptul de a lua toți cei trei pași ai examenului medical de acordare a licențelor medicale în Statele Unite (USMLE), care trebuie trecut pentru a deveni medic practicant în SUA

Directorul Educațional Medical Internațional (IMED): IAU este listat în Directorul internațional pentru educația medicală (IMED). Aceasta este o compilație exactă și actualizată a școlilor medicale internaționale recunoscute de agenția guvernamentală corespunzătoare din școlile medicale din țara respectivă. Recunoașterea de către ECFMG depinde direct sau nu școala este listat in acest director.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS): IAU este, de asemenea, enumerate în Directoarele Avicenna, care este succesorul World Directory World School of Medical Schools.

Directorul mondial al școlii medicale (WDMS): IAU este în prezent listată în WDMS, care a fost dezvoltată printr-un parteneriat între Federația Mondială pentru Educație Medicală (WFME) și Fundația pentru Dezvoltarea Educației și Cercetării Medicale Internaționale (FAIMER), în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății și Universitatea din Copenhaga.

Europa de învățare a lumii: IAU este, de asemenea, listată în Europa World Directory, care este o bază de date a instituțiilor de învățământ superior acreditate din întreaga lume.

Asociația Universităților Commonwealth (ACU): IAU este membru al Asociației Universităților Commonwealth și este listat în baza de date universitară. IAU este singura școală din St Lucia listată în acest director și una dintre puținele școli din Caraibe listate.

Consiliul Medical al Indiei: IAU este recunoscută de Consiliul Medical al Indiei (MCI), iar absolvenții sunt eligibili să participe la testul de screening al MCI.

Prin trimiterea acestui formular, dau consimțământul scris expres pentru ca Universitatea International American și reprezentanții săi să mă contacteze cu privire la programele și serviciile educaționale prin e-mail, apeluri telefonice sau mesaje text - inclusiv prin utilizarea tehnologiei de apelare automată pentru apeluri sau texte către orice dispozitiv wireless Sau numărul de telefon fix pe care îl furnizează. Înțeleg că acest consimțământ nu este obligatoriu pentru a cumpăra bunuri sau servicii și că pot să sun direct în IAU.

Locații

Rodney Bay

Address
Rodney Bay, Gros Islet, Sfânta Lucia

Baltimore

Address
Maryland
Baltimore, Maryland, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: