International University Of The Health Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre

Universitatea Internațională de stiinte medicale

Misiune

IUHS foloseste o solutie inovatoare, low-cost pentru a transforma experiența de învățare și economice care stau la baza educației medicale, cu scopul de a rezolva lipsa globală, distribuirea inechitabilă și reprezentarea demografică a profesioniștilor din domeniul sănătății, în special în asistența medicală primară.

Misiunea include redefinirea învățământului medical, deci este relevant pentru nevoile societății de astăzi și în viitor. Într-adevăr, ne întrebăm în mod continuu, "Cum putem mai bine educa și hrăni o nouă generație de medici și de a le pregăti pentru a oferi asistenta medicala 21 într-o lume în schimbare rapidă?" Universitatea este un factor de transformare socială prin extinderea portofoliului de medici viitoare și asistente medicale dincolo de datele demografice înguste ale școlilor medicale tradiționale.

Motto-ul nostru - "în servitium Communicatis Mundi" înseamnă "în serviciul comunității globale". Ne străduim să efectueze inovare și schimbare în educație medicală la nivel global.

guvernare

Consiliul de administrație promovează dezvoltarea sănătoasă a Universității Internaționale de stiinte medicale din cadrul funcțiilor prescrise pentru ea, ajutând-o transforma industria de educatie medicala la nivel mondial și sprijinirea aceasta în efectuarea, la un înalt nivel de excelență în fiecare efort.

Consiliul de administrație asigură o supraveghere și îndrumare de nivel superior la IUHS. În exercitarea autorității și responsabilităților sale, Consiliul de administrație asigură o supraveghere strategică pentru a asigura o coordonare, se concentreze, de advocacy, administrarea și conducerea pentru diverse IUHS comunității de învățare.

Licensure

Universitatea Internațională de stiinte medicale

Fondată în 1997, și cu absolventii care practica in 22 de state, Universitatea Internațională de Sanatate Stiinte Scoala de Medicina este acreditat de către Guvernul Federației Sf. Christopher & Nevis (St. Kitts), și este listată în organizației Mondiale a Sănătății Lume Repertoriul şcoli medicale, ediția a 7. Listările OMS sunt acum menținute on-line de la Universitatea din Copenhaga, în directoarele Avicenna. În consecință, în Statele Unite, Comisia Educațională Absolvenților Medicale străine (ECFMG) va permite absolvenților IUHS să se așeze pentru examenele de licențiere (USMLE Pașii 1 și 2); și același lucru se aplică, în ceea ce privește procesul de licențiere pentru majoritatea celorlalte țări (de exemplu examene CMTB pentru Canada, examenul PLAB pentru Regatul Unit (sub rezerva unor cerințe de rezidență), examene AMC pentru Australia, etc). La finalizarea procesului de înregistrare și examenele necesare, ECFMG și ECFMG divizia internațională / EIC atât va acreditărilor IUHS absolvenți. Toate documentele și legăturile relevante sunt pe deplin prezentate în biblioteca virtuală a site-ului IUHS.

absolvenți medicale care caută licensure în Statele Unite, Marea Britanie și Canada sau în altă parte, trebuie să contacteze adecvat individual al consiliului național / starea de Educație Medicală și Licensure pentru informații referitoare la cerințele licensure din acea jurisdicție. Studenții care doresc licensure într-o altă țară decât Statele Unite trebuie să contacteze organism de reglementare medical țării respective pentru informații referitoare la reglementările sale pentru licensure. Fiecare stat în parte și țară reglementează licența de a practica medicina în acel stat sau țară. In timp ce IUHS va depune toate eforturile cu cele mai bune eforturi pentru a ajuta studenții și absolvenții noștri, este în cele din urmă responsabilitatea studenților și absolvenților să determine și să îndeplinească cerințele de licențiere.

IUHS Diferența

Un nou model de Educație Medicală pentru secolul 21

Înțelegerea că inovarea creează schimbări durabile, IUHS nu este o cărămidă tradițională și școală mortar. Universitatea investește în studenții săi nu sunt în infrastructura mare consumatoare de capital. Ganditi-va ca scoala medicala 3.0.

Învățarea activă

IUHS folosește inovația tehnologică și este pe prima linie a noilor cunoștințe despre modul în care oamenii învață. Universitatea folosește "învățare activă" și o problemă de cazuri bazate pentru a contextualiza învățarea științei medicale în condiții clinice și de a crește înțelegerea și de retenție.

Învățarea activă pune elevii lor și de învățare are nevoie în centrul experienței; ea stă în contrast cu modurile "standard" de instruire în care profesorii fac cea mai mare parte vorbesc și studenții sunt pasivi.

Un organism tot mai mare de cercetare a făcut clar faptul că calitatea generală a predării și învățării este îmbunătățită atunci când elevii au posibilități ample de a clarifica, întrebare, se aplică, și de consolidare a noilor cunoștințe. Ca urmare, rolul de curs sa schimbat dramatic. La IUHS curs nu este abandonat, ci instructorii de a crea oportunități pentru studenți să se angajeze materiale noi, servind drept ghizi pentru ai ajuta să înțeleagă și să aplice informații.

Universitatea Internațională de stiinte medicale

Beneficii pentru Active Learning:

  • Îmbunătățirea abilităților de gândire critică
  • Retenție crescută și transferul de noi informații
  • motivație crescută
  • Îmbunătățirea abilităților interpersonale

Utilizarea tehnologiei de

IUHS consideră că mai multe modalități sunt necesare pentru învățarea activă: interacțiunea dintre profesor și studenți și în rândul studenților ar trebui să fie mult mai fluid și mai eficace decât un scaun fix amfiteatru curs tradițional.

La IUHS, pre-clinice programul de stiinta medicala este livrat folosind o abordare unică integrată, care combină core bazate pe organe, științele de bază de pre-clinice livrate on-line cu interacțiune cu facultatea locale asociat clinic, care furnizează mâinile esențiale privind formarea și one-to- o interacțiune cu echipa accesoriu academice.

Ca rezultat, IUHS elevii pot trăi și să învețe în mediul în care se vor practica și de a avea acces la cele mai bune facultate pe tot globul.

In plus, Universitatea utilizează un număr de tehnologii de-a lungul programelor sale de a se angaja în mod activ elevii în moduri care sunt foarte diferite de clasa mult prea tipic de curs în cazul disciplinei învelește totul și studenții off la merge foarte repede clasa următoare. Universitatea implementează platforma Blackboard Colaborează ca și de livrare academică pentru a facilita instruirea interactivă și studiul de grup. În centrul miezului pre-clinice prelegeri sunt dotate cu două căi audio, multi-punct video de utilizator, tablă interactivă, aplicații și desktop sharing, mass-media bogat, camere Breakout, iar înregistrările de sesiune (accesate prin Biblioteca virtuală pe portalul de student IUHS). In plus, Universitatea folosește DXR clinician, lider problema bazată pe pacient virtuale sistem de educație simulator ca o componentă integrată a programului. DXR este un software bazat pe web, complet interactiv pacient simulare care testează și integrează toate elementele întâlnirii pacientului. Acest instrument de IUHS permite evaluarea performanțelor fiecărui elev cu un pacient virtual de standardizat. În cele din urmă, Biblioteca virtuală este o resursă academică centrală protejată prin parolă pentru studenți precum și o platformă pentru activitatea de grup de studiu.

Universitatea Internațională de stiinte medicale

Taxe reduse de școlarizare

taxele de școlarizare IUHS sunt de aproximativ $ 80.000 total de 4 ani de scoala medicala. În cazul în care aveți de gând să mergi în medicina de familie sau de orice altă practică care nu este un sub-specialitate, taxele de școlarizare reduse universității înseamnă că nu va fi împovărate cu împrumuturi mari după absolvire.

Corp student divers

Unul dintre semnele distinctive ale IUHS este diversitatea sa de student. Statele Unite ale Americii este o societate diversă și multi-culturale cu credințe variate și obiceiuri. studenții IUHS beneficiază de un mediu academic, care este la fel de diverse ca și comunitățile în care le vor practica. De asemenea, majoritatea școlilor din SUA medicale au bariere de vârstă neoficiale ceea ce face dificilă, dacă nu chiar imposibil, pentru un student "matur" pentru a obține acceptarea. IUHS se uită la student global în evaluarea capacității sale de a avea succes in scoala medicala.

IUHS încurajează elevii să se aplice de la toate disciplinele. Solicitanții care dețin grade, cum ar fi asistent medic, asistent medical practicant, doctor în Medicina Podiatric și doctor în chiropractica constituie un procent semnificativ din corpul nostru actual de student si exceleaza in studiile lor MD la IUHS. Calitatea de Facultatea Academic Deoarece școala nu este constrânsă de locația fizică, are cei mai buni profesori din SUA și facultate asociat internațional care se bucură de a fi parte dintr-o comunitate inovatoare la nivel mondial.

IUHS facultate au o audiență la nivel mondial de urmatoarea generatie de medici, stabilirea de legături și rețele cu vizionarii profesioniștilor din domeniul medical, se bucură de flexibilitate pentru a da lecții de la practic oriunde, și sunt capabili de a desfășura activități de cercetare sau de autor și edita alte proiecte.

Cerințe de intrare

Universitatea Internațională de stiinte medicale

IUHS este o scoala medicala la nivel mondial, care apreciază diversitatea care există în medii de corpul nostru student la nivel mondial. Solicitanții urmând calea de învățământ preuniversitar din America de Nord trebuie să aibă un minim de 90 de credite către un grad care include enumerate pre-rechizite. Solicitanții din alte jurisdicții ar trebui să aibă un profil de educație în conformitate cu cerințele lor de intrare locale la scoala medicala. grade universitare de licență finalizate sunt de preferat. Gradul medical IUHS este atribuit ca fie un MD sau MBBS la alegerea absolvent.

Universitatea a constatat că cursuri medicale anterioare și experiența clinică face ca elevii foarte bine calificați să urmeze lor de grade MD. Mai mult IUHS consideră studenții care dețin grade de bază non-știință în domenii cum ar fi artele liberale, de inginerie și de drept aduc o mare valoare pentru profesia medicală și salutăm acești candidați. IUHS ofera studii premedical prin care elevii pot completa cerințele lor de intrare.

Locații

Basseterre

Address
P.O. Box 1267, Wigley Ave. & Wilkin St.
Basseterre, St. Kitts West Indies

Basseterre, Parohia Sfântul George Basseterre, Sfântul Kitts şi Nevis

Programe

Această școală oferă și: