Voronezh State Agricultural University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Agrară de Stat Voronezh, numită după Petru cel Mare, este cea mai veche și cea mai mare instituție academică din regiunea economică a Pământului Negru Central. Este, de asemenea, unul dintre liderii în cooperarea internațională: Universitatea are parteneri în mai mult de 25 de țări.

Studenții pot alege dintre 19 specializări, 30 de specializări și 52 de calificări. Studenții postuniversitari pot alege dintre 36 de specializări. T

Universitatea găzduiește 8 facultăți (de inginerie rurală, științe agrare, chimie și ecologie agrare, contabilitate și finanțe, științe veterinare și creșterea animalelor, științe umane și drept, cercetări funciare, tehnologie și comercializare, economie și management), două institute și un profesionist Școala de dezvoltare, 8 panouri, 12 sucursale și 48 de ferme, un centru de expoziții.

Obiectivul nostru principal este de a face din Universitatea Agrară de Stat din Voronezh un lider pe piața rusă a educației agrare.

Locații

Voronezh

Address
Ulitsa Michurina,1
394087 Voronezh, Regiunea Voronezh, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: