Vatel Russia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Vatel are 50 de școli de management al ospitalității situate în Europa, America, Asia și Africa. Aceștia împărtășesc aceeași misiune: pregătirea generațiilor mai tinere pentru a-și construi viitorul profesional în industria ospitalității internaționale și a managementului turismului.

Vatel a decis să:

- Predați tehnici de management bazate pe două secole de istorie în industria ospitalității, bazate pe servicii de înaltă calitate și satisfacția clienților. Aceasta include toate aspectele culturale ale clienților, de la țara în care este situat hotelul până la personalul care lucrează în acesta.

- Transmiteți arta franceză a ospitalității, recunoscută în întreaga lume ca un semn de calitate, bun gust și excelență.

- Predați limba franceză în toate țările care nu vorbesc franceza în care își desfășoară activitatea grupul nostru.

Acum avem 35.000 de absolvenți care lucrează în întreaga lume și care sunt mândri să se numească Vateliens și să lucreze în cele mai frumoase hoteluri de pe pământ.

Locații

Moscova

Address
Komsomol'skiy Prospekt,14/1
119146 Moscova, Moskva, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: