The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Skoltech este o universitate internațională de cercetare absolvită care a fost fondată de grupul de oameni de știință de renume mondial în 2011. Programul Skoltech se concentrează pe tehnologie și inovație, oferind programe de master în 10 discipline tehnologice. Studenții primesc o pregătire teoretică și practică riguroasă, își proiectează propriile proiecte de cercetare, participă la stagii și dobândesc abilități antreprenoriale în engleză. Facultatea este formată din cercetători actuali cu acreditare internațională și realizări.

Skoltech integrează tradiția excelenței științifice ruse cu cele mai bune practici din întreaga lume. Acesta combină știința fundamentală cu antreprenoriatul și inovarea. Această abordare, completată de atmosfera internațională, profesori și oameni de știință de renume la nivel mondial din Rusia și din străinătate, laboratoare perfect echipate și o integrare strânsă societății și industriei oferă studenților o oportunitate de a obține o educație superioară de nivel mondial și de a câștiga perspectivele de carieră și de afaceri.

111168_TSL_3334.jpg

Aplicați la una dintre cele mai bune 100 universități tinere din Indexul naturii. Skoltech oferă programe de master și doctorat :
 • Tehnologii avansate de fabricație
 • Științele vieții
 • Știința și tehnologia informației
 • Știința datelor
 • Sisteme energetice
 • Stiinta Materialelor
 • Fizica matematică și teoretică
 • Inginerie Petrolieră
 • Fotonică și materiale cuantice
 • Sisteme de spațiu și inginerie

Ceea ce face ca Skoltech să se afle în afară de alte universități este mediul său extraordinar care va face ca studiile dumneavoastră MSc să devină o etapă importantă pentru viața dumneavoastră:

 • Educație: Cursurile și cursurile practice sunt oferite de experți recunoscuți pe plan mondial. Elevii își pot crea propriul program de formare prin alegerea unei varietăți de cursuri
 • Știință: Știința este ferm integrată în procesul de învățământ: fiecare student desfășoară proiecte proprii de cercetare
 • Experiență în viața reală: oferim imersiune industrială: stagiu de 8 săptămâni la companii industriale de vârf, unde elevii își transformă cunoștințele și abilitățile în acțiune
 • Antreprenoriatul: Noi vă completăm pregătirea academică cu cursul de afaceri care oferă sfaturi despre cum să comercializați ideile și rezultatele cercetării
 • Mobilitate: peste o treime dintre studenții noștri participă la diverse programe de mobilitate academică care lucrează ca stagiari sau cercetători la MIT, Universitatea Harvard, Universitatea Națională din Singapore, Universitatea din Calgary și alte universități de conducere internaționale.
 • Mediu global: studenți din 40 de țări, profesori și cercetători de la laboratoare și universități de renume internațional. Predăm în limba engleză.
 • Viața: odată înscrisă, veți avea ocazia să participați la conferințe internaționale importante, să participați la concursuri științifice și studentești și să lucrați la propriile proiecte și inițiative.
 • Pachet student: studenții Skoltech au dreptul la o bursă lunară începând de la 40.000 RUR (aproximativ 550 EUR) și asigurarea de sănătate.

111171_TSL_2765.jpg111172_TSL_3442.jpg

Absolvenții noștri își modelează viitorul, alegând din varietate de oportunități de carieră în industrie, știință și afaceri

 • Stiinta: Landing Ph.D. poziții și cercetări continue la entitățile de cercetare rusești și internaționale
 • Industrie: Poziții de specialitate de aterizare în diferite sectoare industriale, cerând cunoștințe fundamentale ale fizicii matematice și teoretice
 • Pornirea: inițierea unei afaceri pe cont propriu sau prin ecosistemul de inovare Skolkovo cu grupul său extins de experți, parteneri, consultanți și investitori

Educația în Skoltech este gratuită. Elevii își pot crea planul individual de învățare și pot completa setul obligatoriu de discipline prin cursuri și proiecte elective din orice domeniu. Cercetarea este o parte integrantă a procesului de studiu.

Charles Belina, SUA: Am ales să studiez la Skoltech, deoarece mi-a permis să primesc o educație de nivel mondial, trăind în același timp și o viață într-o țară străină. Nicăieri nu mi-aș putea trăi visul de a trăi în străinătate într-un oraș cosmopolit precum Moscova, în timp ce studiau la o universitate de top. Skoltech încurajează colaborarea și proiectele de echipă și îi învață pe studenții săi să aibă un impact; asta înseamnă că înveți cum să creezi ceva pe care oamenii îl pot folosi.

Shreya Santra, India: Am decis să urmez cursurile de masterat la Skoltech când am aflat cum acest institut nou înființat trimite ripple pozitive prin comunitatea științifică internațională. Facultatea cu experiență și facilitățile de cercetare avansate disponibile în Skoltech sunt foarte atrăgătoare pentru fiecare student în inginerie. Mediul de la Skoltech este extrem de prietenos și motivant, iar studenților internaționali le este ușor să se adapteze vieții la Moscova.

Adeniyi Adebayo, Ghana: "Minți, inimi și mâini! Skoltech te ajută să redescoperi adevărata învățare: este experiențială și îți implică mintea în toate sensurile, inclusiv inima și mâinile. Este o experiență transformatoare și am iubit fiecare parte a călătoriei. "

Locații

Moscova

The Skolkovo Institute of Science and Technology

Address
Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1
121205 Moscova, Moskva, Rusia
Număr de telefon
+7 (495) 280 14 81