State University of Management (SUM)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Timp de o sută de ani, State University of Management (SUM) a fost lider în educația de management din Rusia . Peste 12 mii de studenți studiază la SUM. Universitatea oferă 13 programe de licență, 9 programe de masterat și 8 programe postuniversitare.

SUM cuprinde 6 instituții de învățământ cu un total de peste 40 de departamente academice și secții de cercetare. Aproximativ 4 mii de specialiști și manageri superiori primesc educație profesională suplimentară la SUM în fiecare an. De la înființare, universitatea a pregătit cu succes peste 100 de mii de manageri calificați pentru diferite sectoare economice.

Universitatea de Management a Statului este un complex de cercetare și educație multincheiat bine stabilit. Pe bună dreptate, este considerat fondatorul educației de management rus. SUM este lider în educația continuă și descoperirea profesioniștilor de management pentru economia rusă .

Universitatea de Stat de Management este una dintre universitățile strategice ale Rusiei.

Universitatea de Management de Stat realizează cu succes cooperarea internațională la nivel regional și global cu universitățile și centrele de învățământ din țări străine. Scopul principal al activităților de cooperare internațională este de a crește prestigiul învățământului superior rusesc și integrarea Universității în comunitatea educațională și științifică mondială.

Activitatea internațională a SUM se desfășoară în cadrul programelor de cooperare cu cele mai importante universități străine, implementarea programelor și proiectelor educaționale internaționale, implementarea activităților comune de cercetare și dezvoltarea mobilității academice.

Universitatea de Stat de Management este co-fondator al asociației școlilor de afaceri din țările membre BRICS . Asociația a fost înființată în 2008 pentru a dezvolta cooperarea educațională internațională și pentru a schimba cunoștințe științifice și experiență economică în condiții economice moderne.

Universitatea susține relații durabile cu multe universități străine și organizații internaționale. Personaje politice și publice renumite, oameni de știință de seamă au fost aleși doctori onorifici ai universității.

Campusul universitar este un loc convenabil pentru conferințe, întâlniri și seminarii, simpozioane și concursuri, cu participarea lectorilor de frunte ai universităților partenere străine.

Întregul complex de clădiri de la Universitatea de Stat de Management este situat în districtul administrativ sud-estic al Moscovei, în apropierea stației de metrou "Vykhino" Tagansko-Krasnopresnenskaya.

Campusul universitar cuprinde 5 clădiri academice: clădirea principală de învățământ (EB), clădirea de laborator (LB), clădirea cu săli de conferințe (P), clădirea administrativă (A) și centrul de afaceri (BC). Universitatea dispune de complexul sportiv (SC), centrul de programe educaționale (TSUVP), o piscină și două clădiri de cămin (harta SUM).

Baza materială și tehnică a Universității este intens completată, îmbunătățită și actualizată.

Infrastructura Universității îndeplinește toate cerințele moderne pentru formarea unor specialiști cu înaltă calificare.

Locații

Moscova

Address
Ruazansky prosp. 99, metro Vykhino
109542 Moscova, Moskva, Rusia