Siberian Federal University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Este dificil de găsit în regiunea Rusia, atunci când sunt desfășurate mai multe proiecte naționale decât în ​​teritoriul Krasnoyarsk. Ea a definit "puncte de creștere", în industrie, energie, știință și educație. Pentru pregătirea specialiștilor de înaltă calificare, capabile să funcționeze în orice regiune a țării noastre, inclusiv în condiții dure de Nord, Krasnoyarsk Siberian Federal University a fost înființată în 2006. Se compune din cinci universități Krasnoyarsk.

Membrii consiliului de administrație al SFU sunt reprezentanți ai marilor afaceri, politicieni și oameni de știință. Președinte al Consiliului - Președinte al Guvernului rus Dmitri Medvedev.

misiune

Misiunea Universității este crearea unei infrastructuri de educație, cercetare și inovare avansată, promovarea de noi cunoștințe și tehnologii pentru a face față provocărilor de dezvoltare socială și economică a Siberian Federal District, precum și formarea personalului potențiali - specialiști competitivi în domeniile prioritare din Siberia și Federația Rusă, care corespunde intelectuale moderne cerințele și respectă standardele internaționale.

SFU în cifre

19 institute și 3 sucursale; mai mult de 31 000 de studenți (mai mult de jumătate - din oraș, 380 străini); 706 studenți absolvenți; 7860 angajați, 3 450 profesori, 420 profesori, doctori în științe; 151 Zona de formare de licență, postuniversitare, de specialitate; 121 absolvent de specialitate și 18 discipline de doctorat; 29 cămine; 7400 mil. Frecați. - Universitatea din veniturile bugetare în 2014; 50 cluburi sportive și 31 sportive; Aproximativ 100 de grupuri de studenți creative; 70% dintre absolvenți sunt angajați în specialitatea SFU.

Poziții în evaluări

În clasamentul universităților rusești agenției de rating "Expert RA" pentru 2015 SFU clasat pe locul 14, în creștere cu un punct în comparație cu 2014 an. Potrivit agenției de rating "Expert RA" SFU ocupă locul 6 printre cele mai bune universități rusești în cererea pentru absolvenții de către angajatori. Clasamentul național al universităților în conformitate cu "Interfax" și "Ecoul Moscovei" pentru 2015 SFU împărțit 16-17 loc cu Academia Rusă de Economie Națională și Administrare Publică pe lîngă Președintele Federației Ruse. În clasamentul universităților ruse, Vladimir Potanin Fundația de Caritate, evaluarea activității de participare a studenților și a cadrelor didactice în proiecte educaționale Fundația, SFU a avut loc al 17-lea (în 2013 - locul 25), în 2014. În 2014, FAS a primit 3 out of 5 stars posibile in clasamentul firmei QS-Stars Quacquarelli Symonds. Cele Webometrics clasamentul SFU 2015-10 între universitățile din Rusia.

campus

SFU Campus Krasnoyarsk include 29 dormitoare, 24 de clădiri academice, clădire bibliotecă cu rectorul, construcția se încheie sala de congrese.

În 2019 va avea loc în Krasnoyarsk XXIX Mondială de iarnă Universiada. Universiada Village va fi amplasat in campusul SFU, care se află în imediata apropiere a Academiei de sporturi de iarna - principalul centru al competiției. Până în prezent, infrastructura este gata, este planificat să construiască până la sfârșitul anului 2018:

polivalente de sport complexe; centru medical pentru asistenta medicala primara a sportivilor; cămine complexe "Universitate" (trei clădiri cu 18 etaje); cămine complexe "Penne" (patru clădiri cu 17 etaje).

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Rusă

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru în calcul aplicată în inginerie și știință

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Rusia Krasnoyarsk

Federal University din Siberia (Școala de spațiu și Tehnologii Informaționale) oferă învățat limba engleză-Programul de Master "Computing Aplicată în Inginerie și știință". [+]

Federal University din Siberia (Școala de spațiu și Tehnologii Informaționale) oferă învățat limba engleză-Programul de Master "Computing Aplicată în Inginerie și știință".

Dezvoltarea rapidă a metodelor de calcul au permis să pună în aplicare noi abordări în diferite domenii, de exemplu, inginerie, economie, bioinformatica, stiintele mediului, stiinte sociale, etc. În cercetare și dezvoltare, precum și în managementul, putem vedea tendințele de:

crearea de modele matematice pentru descrieri și simularea sistemelor reale, proprietățile și comportamentul acestora; prin metode statistice complexe, în scopul de a evalua șansele de anumite cazuri și fiabilitate, de exemplu, în asigurarea calității, stabilirea parametrilor sistemelor de securitate socială, cercetarea cancerului, etc. ... [-]

Master in Banking

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Rusia Krasnoyarsk

[+]

De conducere oameni de știință din Marea Britanie, Germania, Spania și Italia livreze cursurile lor la SibFU:

[-]

Masters - Rafinare și Petrochimie

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Rusia Krasnoyarsk

Un preparat mai profundă și fundamentală a unei categorii speciale de personal tehnic și de conducere cu competențe multidisciplinare pentru dezvoltarea leadership-ului eficient și modernizarea întreprinderilor, precum și pregătirea absolvenților pentru activitățile industriale și tehnologice în domeniul tehnologiilor chimice, pe piața competitivă a țării și complexul de combustibil mondial și energie . [+]

Scopul programului

Un preparat mai profundă și fundamentală a unei categorii speciale de personal tehnic și de conducere cu competențe multidisciplinare pentru dezvoltarea leadership-ului eficient și modernizarea întreprinderilor, precum și pregătirea absolvenților pentru activitățile industriale și tehnologice în domeniul tehnologiilor chimice, pe piața competitivă a țării și complexul de combustibil mondial și energie .

Avantajele competitive pentru absolvenți: formare de înaltă calitate, care să asigure cererea pentru absolvenții de master de către angajatori; posibilitatea de a primi o formare suplimentară în cunoașterea Centrului de reciclare INiG SFU și își continuă educația în școală absolvent; care trece practicile studii secundare.... [-]


Master în inginerie biologică

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Rusia Krasnoyarsk

Programul se adresează studenților care au pregătire în domeniul științei naturale și care doresc să stăpânească metodologia contemporană a cercetării științifice, în scopul de a continua cariera în domeniul ingineriei biologice. Proiecția științifică în domeniul ingineriei biologice își propune să încurajeze abilitățile de cercetare de către studenți printr-un proiect individual de cercetare in biologie, inginerie biologică sau biofizică. [+]

Programul se adresează studenților care au pregătire în domeniul științei naturale și care doresc să stăpânească metodologia contemporană a cercetării științifice, în scopul de a continua cariera în domeniul ingineriei biologice. Proiecția științifică în domeniul ingineriei biologice își propune să încurajeze abilitățile de cercetare de către studenți printr-un proiect individual de cercetare in biologie, inginerie biologică sau biofizică. Elevii vor urmări toate etapele procesului de cercetare de la formularea problemei la realizarea și analiza rezultatelor experimentale.

Programul "inginerie biologică" master este livrat de către un personal academic cu experiență care are un fundal cuprinzătoare în cercetarea fundamentală și aplicații practice în industrii. Programul este conceput cu accent pe dezvoltarea abilităților practice și elevii lucrează în moderne și bine echipate Laboratorul de SibFU bioluminiscente Biotehnologii (în limba rusă). Acest laborator a fost stabilit prin colaborarea mai puternica echipa din lume de oameni de știință implicați în cercetarea fundamentală de emisie a luminii de către organismele vii, i. e. bioluminiscență, iar laureatul premiului Nobel, profesorul Osamu Shimomura.... [-]


Videoclipuri

Welcome to Siberian Federal University!