South Ural State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Stat de Sud Ural este centrul de activități educaționale, științifice, culturale și sportive în oraș Chelyabinsk și regiune.

Fondată în 1943 ca Institutul de Inginerie Mecanică Chelyabinsk, universitatea a fost reorganizat în Chelyabinsk Institutul Politehnic din 1951, iar in 1990 a devenit Universitatea Tehnică de Stat Chelyabinsk. Din 1997, universitatea este cunoscută sub numele de Universitatea de Stat de Sud Ural. În anul 2010 a fost atribuit statutul ca Universitatea Națională de Cercetare.

Universitatea este cotat ca fiind unul dintre primele 10 între 96 universități din Rusia, conform ratingului întocmit de Ministerul Educației și Științei al Federației Ruse. Este, de asemenea, un membru al Alpha Ligii universităților rusești ", care este o parte superioară a ratingului între toate universitățile din țară.

Astăzi, South Ural State University este format din 32 facultăți și 142 de departamente situate în Chelyabinsk, în plus față de 2 sucursale în alte orașe. Structura universității include, de asemenea, patru instituții de învățămînt secundar profesional învățământ, educație și colegiu facultăților de pregătire militară, două facultăți speciale de dezvoltare profesională și modernizarea de calificare pentru specialiștii de studii universitare un Institut of International Education, un Institut Educație Continuă și deschisă și la distanță Educație Institut. Universitate împreună cu numerele sale filiale în jurul valorii de 50 000 de studenți (full-time, part-time și de învățământ seral combinate).

Procesul educațional în universitate cu ramurile sale este susținută de peste 5000 de lectori și ofițeri, inclusiv mai mult de 360 ​​de profesori, doctori de știință, 1200 profesori asociați, candidați de știință, 5 membri cu drepturi depline al Academiei Ruse de Științe, 9 membri corespondenți ai RAS , 2 academicieni și 4 membri corespondenți ai altor academii de stat, și peste 170 de membri ai academii străine și rusă.

steag

licență de învățământ actual permite Universitatea de Stat de Sud Ural pentru a oferi:

  • 245 programe de învățământ profesional superior (specialistului, licență și programe de masterat);
  • 37 programe de învățământ profesional secundar;
  • 22 programe de educație profesională elementară.

Universitatea oferă, de asemenea, programe de învățământ postuniversitar în 86 de specializări academice, programe de doctorat în 12 specializări, și facilitează 18 comisii de disertație care să examineze teze de doctorat și candidatului.

Colegiu facultatea de pregătire este format din Școala de matematică și fizică și un centru de educație pentru copii dotați. SUSU cooperează cu peste 20 de școli și 10 școli tehnice. Universitatea participă activ la un program științific și social pentru studenții de tineret și școală, "Pas în viitor". La inițiativa South Ural State University, asociația rusă a programului internațional "Odyssey of the Mind" a fost creată și Chelyabinsk timp de mai mulți ani a fost reprezenta țara noastră în această asociație.

rt

Universitatea de acordă o atenție tuturor tipurilor de stagii și de angajare a absolvenților. Fondată în 2005, Departamentul pentru stagii și ocuparea forței de muncă absolvenților sprijină coordonarea tuturor departamentelor universitare și interacțiunile de afaceri și a agenției federale pentru serviciile de educație și ocuparea forței de muncă, oferă suport metodologic pentru stagii, efectuează cercetări de piață de locuri de muncă, și organizează operațiunile de facultate comitete care facilitează angajarea de graduates.The universitară a încheiat peste 400 de acorduri de cooperare cu întreprinderile la scară largă din regiunea Chelyabinsk și Chelyabinsk.

De Sud Universitatea de Stat din Ural se angajează în mod activ în activitățile proiectului științific, de cercetare și. Următoarele organizații funcționează pe baza universității: Radioelectronic și institut de cercetare sisteme digitale, Institutul de probleme chimice ale ecologiei industriale la Academia Rusă de Științe naturale, "FESTO" Urlas Automation Center, R & D institut de fabricație "Inginerie și tehnologie pentru educație" , centru de cercetare Chelyabinsk la Sucursala Ural al Academiei Ruse de Științe, 10 laboratoare academice instituțional. Peste 50 de școli de gândire s-au format și acum funcționează la Universitatea.

În 2010, SUSU a fost repartizat cu statut National University Research. Prioritățile de dezvoltare Sud Ural Universitatea de Stat (Universitatea Națională de Cercetare) includ: de economisire a energiei în domeniul serviciilor sociale; consumul de energie și eficientă a resurselor în metalurgie; tehnologii de producție a motoarelor diesel și eficiente din punct de vedere al resurselor eficiente energetic pentru inginerie și vehicule de inginerie militare; tehnologii de dezvoltare și operare pentru rachete balistice ale flotei eficiente a resurselor; și a tehnologiilor de procesare rapidă și grid computing care vizează rezolvarea problemelor de economisire a energiei și de economisire a resurselor.

aceasta

Solicitanții internaționale

universitatea noastră este un lider în domeniul educației și de echilibru multe aspecte, cum ar fi mai mari tradiții bogate, popularitate largă, și capacitatea intelectuală. Toate aceste lucruri sunt unite pentru a oferi SUSU cu o dezvoltare dinamică în comunitatea științifică, academică și domenii inovatoare și de a ajuta să fie un lider în formarea de specialiști de înaltă calificare și să efectueze cercetări științifice intensive.

Fiind mândru de absolventii nostri ne acorde o mare atenție la lucrul cu studenții noștri, lupta pentru persoanele cu studii înalte ne ajută să elibereze întregul potențial. Noi învățăm să stabilească și să atingă scopurile înalte, care combină cunoștințe profesionale, etică și onestitate.

Suntem siguri că va fi unul dintre cei mai buni absolventi noastre și va obține toate abilitățile necesare pentru a construi o carieră distinsă!

Locații

Chelyabinsk

Address
prospekt Lenina, 76
454080 Chelyabinsk, Oblastul Chelyabinsk, Rusia