Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Stat de Sud Ural este centrul de activități educaționale, științifice, culturale și sportive în oraș Chelyabinsk și regiune.

Fondată în 1943 ca Institutul de Inginerie Mecanică Chelyabinsk, universitatea a fost reorganizat în Chelyabinsk Institutul Politehnic din 1951, iar in 1990 a devenit Universitatea Tehnică de Stat Chelyabinsk. Din 1997, universitatea este cunoscută sub numele de Universitatea de Stat de Sud Ural. În anul 2010 a fost atribuit statutul ca Universitatea Națională de Cercetare.

Universitatea este cotat ca fiind unul dintre primele 10 între 96 universități din Rusia, conform ratingului întocmit de Ministerul Educației și Științei al Federației Ruse. Este, de asemenea, un membru al Alpha Ligii universităților rusești ", care este o parte superioară a ratingului între toate universitățile din țară.

Astăzi, South Ural State University este format din 32 facultăți și 142 de departamente situate în Chelyabinsk, în plus față de 2 sucursale în alte orașe. Structura universității include, de asemenea, patru instituții de învățămînt secundar profesional învățământ, educație și colegiu facultăților de pregătire militară, două facultăți speciale de dezvoltare profesională și modernizarea de calificare pentru specialiștii de studii universitare un Institut of International Education, un Institut Educație Continuă și deschisă și la distanță Educație Institut. Universitate împreună cu numerele sale filiale în jurul valorii de 50 000 de studenți (full-time, part-time și de învățământ seral combinate).

Procesul educațional în universitate cu ramurile sale este susținută de peste 5000 de lectori și ofițeri, inclusiv mai mult de 360 ​​de profesori, doctori de știință, 1200 profesori asociați, candidați de știință, 5 membri cu drepturi depline al Academiei Ruse de Științe, 9 membri corespondenți ai RAS , 2 academicieni și 4 membri corespondenți ai altor academii de stat, și peste 170 de membri ai academii străine și rusă.

steag

licență de învățământ actual permite Universitatea de Stat de Sud Ural pentru a oferi:

  • 245 programe de învățământ profesional superior (specialistului, licență și programe de masterat);
  • 37 programe de învățământ profesional secundar;
  • 22 programe de educație profesională elementară.

Universitatea oferă, de asemenea, programe de învățământ postuniversitar în 86 de specializări academice, programe de doctorat în 12 specializări, și facilitează 18 comisii de disertație care să examineze teze de doctorat și candidatului.

Colegiu facultatea de pregătire este format din Școala de matematică și fizică și un centru de educație pentru copii dotați. SUSU cooperează cu peste 20 de școli și 10 școli tehnice. Universitatea participă activ la un program științific și social pentru studenții de tineret și școală, "Pas în viitor". La inițiativa South Ural State University, asociația rusă a programului internațional "Odyssey of the Mind" a fost creată și Chelyabinsk timp de mai mulți ani a fost reprezenta țara noastră în această asociație.

rt

Universitatea de acordă o atenție tuturor tipurilor de stagii și de angajare a absolvenților. Fondată în 2005, Departamentul pentru stagii și ocuparea forței de muncă absolvenților sprijină coordonarea tuturor departamentelor universitare și interacțiunile de afaceri și a agenției federale pentru serviciile de educație și ocuparea forței de muncă, oferă suport metodologic pentru stagii, efectuează cercetări de piață de locuri de muncă, și organizează operațiunile de facultate comitete care facilitează angajarea de graduates.The universitară a încheiat peste 400 de acorduri de cooperare cu întreprinderile la scară largă din regiunea Chelyabinsk și Chelyabinsk.

De Sud Universitatea de Stat din Ural se angajează în mod activ în activitățile proiectului științific, de cercetare și. Următoarele organizații funcționează pe baza universității: Radioelectronic și institut de cercetare sisteme digitale, Institutul de probleme chimice ale ecologiei industriale la Academia Rusă de Științe naturale, "FESTO" Urlas Automation Center, R & D institut de fabricație "Inginerie și tehnologie pentru educație" , centru de cercetare Chelyabinsk la Sucursala Ural al Academiei Ruse de Științe, 10 laboratoare academice instituțional. Peste 50 de școli de gândire s-au format și acum funcționează la Universitatea.

În 2010, SUSU a fost repartizat cu statut National University Research. Prioritățile de dezvoltare Sud Ural Universitatea de Stat (Universitatea Națională de Cercetare) includ: de economisire a energiei în domeniul serviciilor sociale; consumul de energie și eficientă a resurselor în metalurgie; tehnologii de producție a motoarelor diesel și eficiente din punct de vedere al resurselor eficiente energetic pentru inginerie și vehicule de inginerie militare; tehnologii de dezvoltare și operare pentru rachete balistice ale flotei eficiente a resurselor; și a tehnologiilor de procesare rapidă și grid computing care vizează rezolvarea problemelor de economisire a energiei și de economisire a resurselor.

aceasta

Solicitanții internaționale

universitatea noastră este un lider în domeniul educației și de echilibru multe aspecte, cum ar fi mai mari tradiții bogate, popularitate largă, și capacitatea intelectuală. Toate aceste lucruri sunt unite pentru a oferi SUSU cu o dezvoltare dinamică în comunitatea științifică, academică și domenii inovatoare și de a ajuta să fie un lider în formarea de specialiști de înaltă calificare și să efectueze cercetări științifice intensive.

Fiind mândru de absolventii nostri ne acorde o mare atenție la lucrul cu studenții noștri, lupta pentru persoanele cu studii înalte ne ajută să elibereze întregul potențial. Noi învățăm să stabilească și să atingă scopurile înalte, care combină cunoștințe profesionale, etică și onestitate.

Suntem siguri că va fi unul dintre cei mai buni absolventi noastre și va obține toate abilitățile necesare pentru a construi o carieră distinsă!

Programe predate în:
Rusă
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

South Ural State University

Obiectivul programului de învățământ Construcție, programul de masterat Tehnologii de construcție și Mecanică a construcțiilor este dezvoltarea competențelor culturale și ... [+]

Obiectivele activității profesionale a absolvenților programului Tehnologia Construcțiilor și Mecanica Construcțiilor sunt proiectarea, construcția, funcționarea, monitorizarea și reconstrucția clădirilor și structurilor; ingineria și echiparea șantierelor de construcție și a zonelor urbane, precum și infrastructura de transport; inginerie sur-veys pentru constructii; dezvoltarea mașinilor, echipamentelor și tehnologiilor necesare pentru construcția și producerea de materiale de construcție, produse și structuri; desfășurarea activităților de cercetare și educație.Absolvenții programului de master Tehnologii de construcții și mecanică de construcție pot face... [-]
Rusia Chelyabinsk
Septembrie 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
South Ural State University

Obiectivele activității profesionale: centrale termice și centrale nucleare, sisteme de alimentare cu energie a întreprinderilor, obiecte de putere mică, instalații, sist ... [+]

În cursul programului se acordă o atenție deosebită teoriei și aplicării practice a transferului de căldură și de masă, recuperatoarelor, regeneratoarelor, sistemelor și dispozitivelor pentru transportul lichidelor și gazelor, încălzirea, răcirea, ventilația, aerul condiționat, echipamentele centralelor termice, cazanul unități care operează pe toate tipurile de combustibili organici, turbine cu abur și gaz, precum și unele dintre aplicațiile acestor sisteme și caracteristicile acestora în diverse întreprinderi industriale. Aceste sisteme sunt în mare cerere în întreprinderile metalurgice feroase și neferoase, industria mecanică, industria chimică, petrol și gaz.... [-]

Rusia Chelyabinsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
South Ural State University

Instruirea specialistilor pe urmatoarele pozitii: supraveghetor bay, manager magazin de masini, director de fabricatie, sef laboratoare de sudare pentru urmatoarele indus ... [+]

Sudarea, procesele aliate și tehnologia

Acest curs vă va oferi o înțelegere fundamentală a tehnologiilor de sudare și o conștientizare a evoluțiilor tehnice recente din cadrul industriilor relevante. De asemenea, veți îmbunătăți abilitățile de comunicare, prezentare, analiză și rezolvare a problemelor.

Sudarea este parte integrantă a fabricării unei game largi de produse, de la procedeele clasice de sudare (MMA, MIG / MAG, TIG) la sudarea specială (laser, robotică). Tehnologiile de îmbinare continuă să se extindă și sunt utilizate în industria petrolului și gazului, în industria automobilelor, în construcția de nave, în industria de conducte și în construcții. Toate proiectele noastre sunt legate din punct de vedere industrial și implică, de obicei, o nouă dezvoltare care nu a fost realizată niciodată.... [-]

Rusia Chelyabinsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
South Ural State University

Mechatronica este integrarea mecanicii, a mașinilor electrice, a echipamentelor de automatizare, a electronicii de putere, a tehnologiilor microprocesoare și a software-u ... [+]

1. Domenii de cunoștințe profesionale

Domenii de cunoaștere profesională a absolvenților: dezvoltarea de noi metode de control, prelucrarea informației și căutarea de noi soluții de proiectare pentru sistemele mecatronice și robotice, subsistemele și modulele individuale, cercetări în domeniul mecatronicii, robotică, teoria controlului și metodelor de inteligență artificială .

2. Obiectele de activitate profesională

Obiectivele activității profesionale a absolvenților sunt mecatronicii și sistemele robotice, inclusiv modulele de informare și senzori, de acționare și control, suportul lor matematic și algoritmic, software-ul, metodele și mijloacele de proiectare, modelare, cercetare experimentală, depanare și operare, cercetare și producție testarea mecatronicii și a sistemelor robotizate cu zone de aplicație diferite.... [-]

Rusia Chelyabinsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
South Ural State University

Programul se concentrează pe pregătirea masteranților care au competențe de clasă mondială în domeniul mecanicii aplicate, mecanicii solide, modelarea matematică și compu ... [+]

[-]
Rusia Chelyabinsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
South Ural State University

Scopul programului este de a instrui masteranzi de economie care intenționează să desfășoare activități profesionale în domeniul economiei și managementului. ... [+]

Scopul programului de masterat Commerce pe piața externă de bunuri și servicii este de a instrui maeștri de economie care desfășoară activități economice externe la întreprinderile din industrie, comerț și servicii. Elevii studiază aspecte legate de specificul organizării afacerilor străine pe piața internă, precum și organizarea afacerilor pe piețele externe, în special organizarea afacerilor bazate pe internet, explorarea posibilităților de investiții și finanțare internaționale; și evaluarea riscurilor în sfera activității economice externe.

O gamă largă de discipline profesionale include studiul: problemelor curente ale științei economice, organizarea afacerilor pe o piață străină; crearea și dezvoltarea de rețele internaționale de companii; organizarea de transporturi internaționale; managementul activității economice externe în sistemele logistice; operațiunile de mediere internaționale; analiza de marketing a capacităților competitive ale întreprinderilor; evaluarea riscurilor și prevenirea în domeniul activității economice externe.... [-]

Rusia Chelyabinsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
South Ural State University

Scopul programului este de a oferi toate cunoștințele necesare unui student într-un domeniu de proiectare, administrare și dezvoltare a bazelor de date. Absolvenții cu o ... [+]

Informatică fundamentală și tehnologia informației

Durata programului este de 2 ani.

[-]
Rusia Chelyabinsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
South Ural State University

Obiectivul Curriculumului: Instruire de masterat de înaltă calificare, cu o pregătire specială în domeniul tehnologiilor de dezvoltare a sistemului cibernetic, cu intenți ... [+]

Linia profesională include proiectarea și implementarea, precum și întreținerea sistemelor informatice și a produselor software în domeniul matematicii și informaticii aplicate pentru organizațiile de stat, industriale și comerciale:

centrele de calcul și centrele de date;societăți științifice-industriale;centre de învățământ liceal

Absolvenții câștigă următoarele abilități:

introducerea de noi tehnologii informaționale în infrastructura organizației;consultanță în afaceri și inginerie.Metode și algoritmi pentru prelucrarea datelor în sistemele de prelucrare a datelor;sistem de procesare a datelor cu performanțe ridicate și distribuite;Testare... [-]
Rusia Chelyabinsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
South Ural State University

Scopul programului este de a instrui maeștri de conducere care intenționează să desfășoare activități profesionale în domeniul economiei și managementului. ... [+]

Zona de activitate profesională a absolvenților care au masterat programul de masterat include:

activități de management în organizații ale oricărei forme organizaționale în care absolvenții lucrează ca executori sau manageri în diverse servicii;activități de management în stat și în administrația municipală;activități antreprenoriale și organizaționale în structuri în care absolvenții sunt antreprenori care își creează și dezvoltă propria afacere;activitate științifică-cercetare în organizațiile științifice legate de soluționarea problemelor administrative;activități de cercetare și de predare în instituțiile de învățământ superior și;... [-]
Rusia Chelyabinsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
South Ural State University

Elevii primesc cunoștințele fundamentale și competențele profesionale în domeniul comunicării interlinguale și interculturale moderne. În cadrul procesului academic, sunt ... [+]

Programul de studiu acoperă toate fundamentele teoriei limbii engleze, metodologia cercetării lingvistice, tehnologiile ELT moderne, limba engleză în scopuri academice. O gamă largă de cursuri speciale predate de personalul de cercetare include inovații în educație, teorii de traducere de conducere, comunicare interculturală, analiză de discurs și filologie, analiză lingvistică etc.

Muncă de cercetare. Din primele zile de studiu studenții sunt implicați activ în mediul de cercetare provocator. Ele sunt membri activi ai echipelor de cercetare care stimulează creșterea profesională eficientă. Participarea la conferințe științifice le permite să-și dezvolte abilitățile și abilitățile profesionale pentru a realiza cercetări academice eficiente.... [-]

Rusia Chelyabinsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

National Research South Ural State University

Location address
prospekt Lenina, 76
Chelyabinsk, Chelyabinsk Oblast, 454080 RU
Social Media