Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1930 Bonch-Bruevich Sankt-Petersburg Universitatea de Stat pentru Telecomunicații (SPb-SUT) are o experiență 85 ani în formare de specialiști de înaltă calificare pentru industria de telecomunicatii.

Universitatea cuprinde acum 9 facultăți cu 10.000 de studenții care desfășoară peste 20 de programe academice. Programele BSC în securitatea informațiilor, tehnologiile Info-comunicații și a sistemelor de telecomunicații, precum și programele de studii Master în Sisteme info-comunicare inteligente, securitatea informațiilor și de afaceri electronice sunt predate în limba engleză.

Școlarizare noastră este strâns legată de întreprinderile economiei reale. Importante companii din Rusia de telecomunicații, cum ar fi Rostelecom și RTRS - Televiziune Rusă și Radiodifuziune rețea - au departamente lor autorizați în universitatea noastră de a instrui specialiști foarte strâns pentru companiile reale are nevoie.

SPbSUT cooperează îndeaproape cu lider mondial companii de telecomunicații Alcatel-Lucent, AT & T, Hewlett-Packard, Huawei, IBM, Intel, ISKRATEL, Italtel, Microsoft, Motorola, NEC, Nokia-Siemens, Oracle, RAD, Samsung Electronics, Sony-Ericsson, Sun Microsystems, T-Systems, Tele-2 și altele.

De cercetare și dezvoltare sfere sunt de asemenea în domeniul de aplicare al activității noastre comune. Atât Universitatea studenți și cadre didactice să beneficieze de mai multe clădiri academice ultra-modern, de stat-of-the-art zone experimentale, sali de conferinte, sala de sport, știința și tehnologia Bibliotecă, sali elevilor de locuințe și facilități de recreere. Săli de clasă multimedia oferă o modalitate de a livra cursuri în format electronic. Astfel, elevii pot avea acces la ele de oriunde din lume, care oferă noi oportunități pentru fundamental de învățământ la distanță.

Pentru mai mult de 50 de ani, Universitatea este o, unind și medierea comunității multinaționale. Fiind o universitate de telecomunicații ne întruchipează ambițiile oamenilor pentru a crea legături de încredere cu lumea în curs de dezvoltare și să le într-o varietate de participanți. După 50 de ani la Universitatea menține angajamentul de a preda elevilor din peste 60 de țări din Europa, Asia, Africa și America Latină. Personalul academic din universități partenere, precum și oameni de afaceri eminenți din Austria, Marea Britanie, Ungaria, Germania, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Finlanda, Suedia și alte țări livra cursuri pe probleme dificile în domeniul telecomunicațiilor și schimbul intercultural.

Universitatea este larg implicată în programul de schimb de elevi Master International Dual ieri asocierea cu Deutsche Telekom Hochschule fur Telekommunikation (Leipzig, Germania) și franceză grande école publice (școală de inginerie) Telecom Lille 1 (Lille, Franța). În prezent, avem peste 70 de acorduri partenere și se simt pozitiv de a încheia și mai mult. Universitatea noastră oferă curs de limba rusă pentru studenții străini. După finalizarea acestuia elevii primesc certificatul de testare Limba rusă care să le permită să-și continua studiile în orice departament SPbSUT pe un program de grad ales. Noi sprijinim studenții noștri în studiile lor și viața de zi cu zi. Biroul Internațional al SPbSUT vă ambele pot consilia pe probleme academice și probleme vieții sociale. Toate studenții internaționali sunt prevăzute cu cazare.

Viața studenților este plin de evenimente. Dacă vin la Sankt Petersburg de departe, Consiliul International studenții noștri vă vor ajuta să se obișnuiască cu cultura multinațională a orașului și vă va oferi o îndrumare bună de-a lungul toate studiu în cadrul Universității. În fiecare an, la Universitatea găzduiește o serie de evenimente speciale, cum ar următorul text -

Culturile Festivalul International de arte, sport și bunăvoință, Ziua Internațională de prietenie, Concurs International de sport pentru Telecomunicatii Elevii «Sport Comunicare», «Lume, top-10» International Students 'Academic Concursul Progres și multe altele.

Suntem foarte mândri de absolventii nostri talentati si dedicate. Mulți absolvenți de la Universitatea au devenit oameni de știință de renume mondial, lideri de afaceri, personalități publice importante si politicieni acum de lucru de pe tot globul. UIT actual Secretar General Dr. Hamadoun Touré, este absolvent noastră, precum; Universitatea este deosebit de mândru de el. Multe CEO de telecomunicații sunt, de asemenea, printre absolvenții noștri de prestigiu.

SPbSUT este cel mai bine conectat la viitor!

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

The Bonch-Bruevich Saint-Petersburg State University of Telecommunications (SPbSUT)

Acest curs va introduce pe elevi la conceptele de bază și principiile de construcție și de organizare a rețelelor de auto-organizare, previziunile de dezvoltare a rețelei ... [+]

Programul Master in Infocommunication Tehnologii și rețele de telecomunicații: internet al obiectelor și a rețelelor de auto-organizare

Sunteți binevenit să se aplice pentru Programul de Masterat în Infocommunication Tehnologii si retele de telecomunicatii: internet al obiectelor și a rețelelor de auto-organizare la The Bonch-Bruevich Saint - Petersburg Universitatea de Stat de Telecomunicații (SPbSUT)!

Programul de gradul de Master este preparat prin Facultatea de InfocommunicationNetworks și sistemelor și Facultatea de Economie și Management. Este un program educațional de doi ani predate în limba engleză și realizat în colaborare cu universitățile partenere SPbSUT străine.... [-]

Rusia Saint Petersburg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

SPbSUT 85th anniversary