Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University fost infiintata in 1899. Recent, SPbPU devenit Universitatea Nationala de Cercetare, cunoscuta si in Rusia si in strainatate ca Institutul Politehnic - lider rus si mondial recunoscut in domeniul ingineriei superioare si al educatiei economice. În prezent, aceasta rămâne, de asemenea, la pozițiile de lider în evaluarea instituțiilor de învățământ superior din domeniul ingineriei rusești. Universitatea Politehnică se bazează pe un campus compact, asemănător parcului, în cartierul rezidențial nord-vest din Sankt Petersburg. O mare parte a campusului este un parc mare, cu un număr mare de clădiri universitare împrăștiate în jurul acestuia.

SPbPU_Main

În prezent, în SPbPU , există 33000 de studenți și postuniversitari, dintre care peste 7500 sunt cetățeni străini din 98 de țări care studiază anual la diferite programe SPbPU . Universitatea desfășoară activități de educație în următoarele domenii: inginerie, fizică, economie, științe umane și tehnologii informaționale.

Universitatea pregătește specialiști în 52 de programe de licență și 154 de programe de masterat, 92 de doctorat. programe și 90 de programe de doctorat. În plus, în SPbPU există o serie de programe educaționale non- SPbPU și internaționale.

În 2007 SPbPU câștigat un concurs "Universitatea de Inovare" finanțat în cadrul proiectului național "Educație". În 2010, SPbPU obținut statutul de "Universitatea Națională de Cercetare". În prezent, SPbPU se dezvoltă ca o universitate de cercetare de tip nou, care integrează R multidisciplinară

Universitatea este mândră de tradițiile sale lungi de cooperare internațională cu multe instituții de învățământ străine, organizații de cercetare și companii industriale din domeniul educației și științei. Printre partenerii Universității există mai mult de 300 de universități din 68 de țări, 131 de instituții științifice și de cercetare și 172 de companii din peste 55 de țări.116037__OAE0091.jpg

În cadrul Universității există mai mult de 40 de centre de cercetare și educație care efectuează cercetări comune împreună cu companiile Motorola, Microsoft, AT

Astăzi structura Universității Politehnice cuprinde:

 • 11 institute și școală postuniversitară de biotehnologie și știință alimentară
 • Mai mult de 100 de departamente și 120 R
 • Centrele de cercetare, laboratoarele de inovare, parcul științific
 • Biblioteca fundamentală - una dintre cele mai mari biblioteci științifice și tehnice din Rusia
 • Campusul internațional pentru studenți
 • Centru medical
 • Centrul sportiv modern
 • Cazare universitar (23 dormitoare)
 • Sali de concert etc.

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University prezintă programele sale internaționale de masterat. Aceste programe sunt livrate pe deplin în limba engleză de profesori de clasă mondială din SPbPU și alte universități ruse și străine. Acestea oferă oportunități unice pentru mobilitatea internațională în cadrul universităților europene de renume. Organizăm cursuri de practică și stagii pentru studenții noștri din companii bine-cunoscute.

Avantaje cheie

 • O gamă largă de domenii
 • Combinație de pregătire fundamentală și studii practice
 • Oportunități pentru mobilitatea internațională - semestru în străinătate la partenerii universitari ai SPbPU
 • Opțiuni de dublu grad
 • Profesori de clasă mondială de la SPbPU și universități de frunte europene
 • Viitorul carieră de succes în poziții executive de top cu companii care operează pe piața mondială
 • Burse pentru studenții internaționali și ruși
 • Cladiri confortabile pentru studenți și viață plină de viață a studenților
 • Studiind la unul dintre cele mai frumoase orase din lume

Universitatea Politehnică este o comunitate vastă - oferă o gamă largă de facilități sociale, culturale, recreaționale și moderne în campus pentru studenții și personalul său. Acestea sunt disponibile pentru toți cei care ar dori să se dedice unei vieți corporative a Universității în conformitate cu preocupările lor personale. Fie sport, muzică, dans, actorie sau orice altceva - puteți găsi facilități și persoane pentru a vă împărtăși interesele. Cei care iau parte la viața corporativă beneficiază foarte mult de ea în timpul universității și în anii următori: prieteniile făcute pe acest campus prietenos pot dura o viață întreagă.

Programele internaționale de masterat au trei teme principale:

 1. Inginerie
 2. Stiintele Naturii
 3. Economie

Vă rugăm să aruncați o privire la programele oferite.

Locații

Saint Petersburg

Address
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Polytechnicheskaya, 29

195251 Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: