Rostov State University of Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Rostov Universitatea de Stat de Economie (RSUE) a fost fondată în 1931, Este o universitate modernă, cu tradiții profunde.

RSUE este situat în La sud de Rusia, Și anume în Rostov-pe-Don, Capitala sud informală a Rusia. Este un megalopolis (1,1 mil. De locuitori), cu clima blanda si calda (temperatura medie anuală +10 ° C). Orasul are legături de transport perfecte cu capitala țării Moscova și multe orașe europene. Punct de vedere istoric, Rostov-pe-Don a fost unul dintre orașele cele mai internaționale în Rusia cu mediul său pe cale amiabilă, în condiții de siguranță de viață și încă rămâne același cu cel.

RSUE a fost o parte dintr-un sistem special de universități de științe aplicate din fosta Uniune Sovietică pentru o lungă perioadă de timp. Acest sistem incorporat numai 14 universități sovietice și a fost numit pentru a furniza întreaga țară (cu o populație de 300 mln. persoane) cu personal cu înaltă calificare în domeniul Economie și Management. În zilele noastre Rostov Universitatea de Stat de Economie este o universitate clasică, care oferă programe de studii în 24 de subiecți. Acesta oferă licență, masterat și doctorat și încă păstrează statutul de unul dintre institutele cele mai distinse de învățământ superior din țară în special în Economie și Management.

RSUE a integrat în întregime în Spațiul European al Învățământului Superior. Procesul de învățământ se realizează în corespondență cu principiile Procesului de la Bologna și diploma de stat de Rostov Universitatea de Stat de Economie este recunoscut și apreciat în Rusia și în străinătate.

RSUE a fost o universitate gazdă pentru studenții internaționali încă de la anii '60 ai secolului 20. În prezent, studenții din 30 de țări a studia la Universitatea. Raportul de studenți internaționali la cele naționale este de aproape 5%. Acestea sunt elevi de la Asia, Africa, Europa și America De Sud. O mulțime de absolvenți internaționale scopul de a continua studiile lor în RSUE, În care se afirmă calitatea înaltă a educației obținute și condițiile favorabile de la Universitatea. Absolvenții Universității ia poziții de lider în organele de stat și companii private din țările lor.

Studenții internaționali sunt însoțite de Biroul Internațional deoarece au aplicat pentru Universitatea de până la plecarea acestora la casele lor după absolvire. Biroul Internațional ajută studenții internaționali pentru a face față oricărei provocări legate de studierea și trăiesc în lor Rusia: Procesarea vizelor și îndeplinirea Legii Migrațiune, admiterea la dormitor, adaptarea în noua țară, etc. Fiecare elev internațională are un consultant care asistă studentul tot timpul.

În timpul studiului lor studenții internaționali au posibilitatea de a alege programe de învățare suplimentare în timp ce obtinerea gradului principal; au un acces la surse scrise ruse și internaționale la subiecții își fac studiile și la sistem e-bibliotecă precum și; pot participa la diferite conferințe internaționale în Rusia și în străinătate; obține burse suplimentare pentru realizările lor în studierea și activități științifice, precum sportul bine și viața socială; să ia parte la programele de schimb de peste hotare; obține Supliment european Diplomă alături cu diplomă de stat rus și bucura de multe alte oportunități.

Rostov Universitatea de Stat de Economie acordă o atenție mult la viața socială a studenților. Cămine implică bine echipate, Complexe păzite care au spalatorii, bucatarii, terenuri de sport, biblioteci și acces la Internet. Centrul de Cultură a Studenților " permite studenților să își realizeze potențialul lor creativ, începând de la lecții într-un cerc dramă și finisare de dans grupuri de diferite stiluri. Universitatea pune un accent deosebit pe sportul elevilor. RSUE are titlul onorific "Universitatea din stilul de viață sănătos" și sunt campioni olimpici și campioni ai lumii în rândul elevilor săi. Există 30 tipuri de sport, se poate merge in pentru profesional sau ca amatori gratis. Universitatea detine doua centre de recreere minunate (in statiune munți Caucaz și de la Azov litoral) în cazul în care elevii pot petrece vacanța.

Locații

Rostov-pe-Don

Address
Rostov State University of Economics
Head of International Office,
B. Sadovaya str., 69
office 528

344002 Rostov-pe-Don, Oblastul Rostov, Rusia

Moscova

Address
Moscova, Moskva, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră